Profile cover photo
Profile photo
ateh anaksoleh
7 followers -
Ini jalan yang kupilih. Teruskanlah....
Ini jalan yang kupilih. Teruskanlah....

7 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Pagi saya arini tidak bermula dengan baik.  Ada benda yang menganggu perasaan dan fikiran saya. . SAYA KECEWA. SAYA MARAH.  SAYA TERKILAN. . Tiba terlihat ayat ni.  Terpujuk hati. Betullah..kadang tak semua yang kita plan akan jadi seperti yang kita mahukan...
CERITA TENTANG HIDUP
CERITA TENTANG HIDUP
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ibrah Dari Budak Cendol
Cendol sekadar gambar hiasan. Sumber google. Sedap kan panas2 ni dapat minum cendol. Sejuk je rasa ia melalui tekak. Sekarang ni viral pasal budak manja lapar nak cendol tu. Rata2 netizen menganjing dan mengutuk dia. Saya seperti makcik2 bawang yang lain ti...
Ibrah Dari Budak Cendol
Ibrah Dari Budak Cendol
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ucaplah Sayang Belum Terlambat
Love both of you.  Pesanan dari sorang kakak.  Macam mak. Kita selalu rasa segan, malu atau merasakan ia tak penting untuk menyatakan sayang kepada orang yang kita sayang.  Kita always take for granted.  Kita rasa ala dia tau la takkan nak cakap hari2 kan. ...
Ucaplah Sayang Belum Terlambat
Ucaplah Sayang Belum Terlambat
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Life Is About Moments
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210541337983338&id=1042502244 Life is about moments.  Create them. Status fb  19/2/2018.
Life Is About Moments
Life Is About Moments
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nawal Turns Three
Nawal dah 3 tahun 12.2. 2018 hari tu.  Baru hari ni dapat update blog.  He3.  Sian Nawwal.   Nawwal puteri mama selamat hari lahir sayang.  Moga Nawwal membesar menjadi anak yang solehah,  bijak,  sihat,  berakhlak mulia dan berjaya dunia akhirat.  Aminnn. ...
Nawal Turns Three
Nawal Turns Three
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dia Kakakku
Dia kakak ipar kami.  Isteri abang.  Walaupun hanya ipar kami anggap dia macam kakak sendiri. Sangat baik orangnya.  Tak pernah berkira dengan mertua dan adik beradik ipar.  Dia la tempat kami mengadu dan minta tolong kalau ada apa2. Abang dengan dia berkah...
Dia Kakakku
Dia Kakakku
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Hari Ini Dan Semalam
Kisah hari ini  7.2. 2018.. Pagi pagi lagi dah dapat Whatsapp adikku dah mula kerja selepas bercuti disebabkan accident 3 bulan lepas.  Semoga Allah lindungimu adikku.  Semoga Allah peliharamu adikku.  Kami semua doakan yang terbaik untuk awak.  Semoga awak...
Kisah Hari Ini Dan Semalam
Kisah Hari Ini Dan Semalam
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Misi Baik Pulih Rumah
Disebabkan penyewa lama dah keluar dari rumah kami dan sudah ada bakal penyewa maka kami pun decide la untuk balik ke Temerloh bagi mengemas dan membaik pulih apa yang patut. Bakal penyewa dah bagi hint tentang kerosakan2 yang dia tengok pada rumah tu.  Kat...
Misi Baik Pulih Rumah
Misi Baik Pulih Rumah
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Saya Beli Rumah Pertama
Hari tu masa saya iklankan pasal nak sewakan rumah saya ada la sorang kawan ni tanya saya macamana boleh dapat rumah tu rumah corner lot murah,  macamana nak beli rumah, Sesuai ke beli sekarang?  Ekonomi ok ke? Bukan rumah mahal ke sekarang?  Bila harga rum...
Tips Saya Beli Rumah Pertama
Tips Saya Beli Rumah Pertama
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cinta Sambal Sardin
Kenangan diari hari ini.  12.1.2018. Masih hujan di sini.  Jadi tak dapat nak keluar cari lauk. Jadinya menu kita arini sambal sardin sahaja. Sambal sardin ni antara makanan kegemaran si dia. Dulu masa kami final year kat uia saya selalu masakkan dia sardin...
Cinta Sambal Sardin
Cinta Sambal Sardin
seteguhkarang.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded