Profile cover photo
Profile photo
Fardilla Fawzi
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Rindu Nak Masuk Ofis
Assalamualaikum dan hello, Bila dah fulltime duduk rumah kadang-kadang terdetik perasaan halus berkata-kata nak masuk opis balik. Haha nampak permainan di situ. Manusia memang tak pernah merasa puas kan? Dah duduk opis terpikir syioknya duduk rumah kan. Hai...

Post has attachment
Dilema Pil Perancang
Bagus ke makan pil perancang ni? Dulu masa Mia confident say NO to pil perancang. Tu yang tanpa disangka melekat si adik.  Sebelum Mia saya pernah keguguran. Lepas tu tunggu setahun baru dapat Mia. Pernah merasa pergi rawatan kesuburan tau. Risau kenapa sus...

Post has attachment
Macam Mana Nak Handle Dua Anak (Part 1)
Seriously suka baca blog Namee Roslan. Kene dengan jiwa iolss. Malam ni kene teman husband buat kerja. Anak-anak dah tido baru boleh bukak laptop dengan tenang. Esok Isnin tak pening kepala nak pikir Monday Blues bagai bole la kite teman kan. Masa ni la bol...

Post has attachment
Stay Hungry & Eat Clean
Pada awal-awal dulu sebelum kite run betol-betol De'nawalicious, first intention adalah untuk promote healthy food atau orang putih kata eat clean. Yela tu planning je dulu. Mungkin pendekatan dan cara saya tu salah. Yela buat pun tergesa-gesa tanpa proper ...

Post has attachment
Kerjaya Baru (WAHM)
Assalamualaikum dan hello semua, Saja je nak war-warkan gambar di bawah ni la kerjaya baru skang.  Merangkap ibu sepenuh masa. Bole search FB page and Instagram De'nawalicious Food Delivery. Jangan lupa LIKE and FOLLOW tau especially orang sekitar Seremban....

Post has attachment
3 bulan tanpa update
Assalamualaikum semua, Dah 3 bulan tanpa sebarang update. Cycle life pon dah berubah 360 darjah. Dah tak sama macam dulu. Lagipon instgram dah ambil alih tugas blog. By the way still rindu nak mengarang di sini. Insha Allah ada masa saya update ye. Daa nak ...

Post has attachment
Bekerjaya Dari Rumah
Assalamualaikum dan hello everybody, Gila rindu nak berblogging and blog walking. Dah lama tak update story diri sendiri and baca story blogger yang lain. Sumpah takda masa nak bukak laptop macam dulu. Dulu boleh la curi-curi update masa kat opis. Now dah f...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Ke-2 (Part 1)
Assalamualaikum, Seperti yang dijanjikan saya akan share pengalaman bersalin anak yang kedua. Ni anak-anak dah tidur boleh la saya curi masa nak update blog walaupun mata ni mengantuk yang amat. Patutnya ni la peluang saya pun nak melelapkan mata kan. Tapi ...

Post has attachment
38 Minggu 2 Hari --> Selamat Bersalin
Assalamualaikum, Alhamdullilah baca tajuk post dah tahu saya dah selamat bersalin adik Mia. Baby girl ye. Kondisi kami sihat walafiat. Sudah hari ke 4.  Yang part paling best nak cerita, adik Mia lahir jatuh pada hari lahir saya. Maka kami berkongsi tarikh ...

Post has attachment
Menuju 38 Minggu
Salam semua, Dah nak masuk fasa 38 minggu. Mood menulis blog nampaknya semakin ke laut. Kalau masa Mia dulu masuk 38 minggu dah kene get ready. Kali ni pun saya amik pendekatan yang sama. Everything semua dah ready. Tunggu adik bagi signal nak keluar je. Ak...
Wait while more posts are being loaded