Profile cover photo
Profile photo
SistemesCAT
1 follower -
Compromís per sistema
Compromís per sistema

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Animated Photo

Post has attachment
Solucions innovadores d'emmagatzematge i gestió d'arxius de SistemesCAT, en aquest enllaç veureu les nostres propostes:
http://www.sistemescat.com/backup-hibrid/
Photo

Post has attachment
Èxit de la jornada "All hp a Girona"
La jornada que vàrem organitzar adreçada a professionals d'empreses i organitzacions per fer conèixer l'acord amb HP, va ser un èxit d'assistència. Els diferents especialistes d’HP que van intervenir a la jornada van explicar les novetats de serveis i productes, en un entorn molt agradable com és el Golf de Pals. Entre els assistents, provinents d'entitats i empreses representatives de les comarques gironines, s'hi trobaven professionals de tots els hospitals públics de les comarques gironines, de la Universitat de Girona, de diversos ajuntaments i altres corporacions, i d'empreses privades reconegudes.
Els responsables informàtics assistents varen poder debatre durant les sessions, en els breaks i durant el dinar, no només sobre les novetats de les diverses línies d’HP presentades o els sistemes hiperconvergents, que eren “la perla” de l’esdeveniment, sinó també de les seves necessitats, problemàtiques i casuístiques, amb els mateixos enginyers especialistes d’HP i amb els companys d’altres entitats. D'aquesta manera la jornada va aconseguir l'objectiu que es pretenia, és a dir, esdevenir un lloc de confluència del coneixement informàtic, les noves tendències i novetats i les seves aplicacions pràctiques. Agraïm la vostra assistència i ens posem a la vostra disposició per mostrar-vos i ampliar tot allò exposat, només cal que contacteu amb nosaltres.
Photo

Post has attachment
El proper dimarts 24 de maig us presentem "ALL Hp a Girona". Un esdeveniment per mostrar-vos totes les possibilitats de l'acord especial d'Hp amb SistemesCAT
Apunteu-vos en aquest enllaç.
https://docs.google.com/forms/d/1glkw0wyn1DZs7eVQ3is1E5SET8x0Hd60DWmvW6RIqf0/viewform
Photo
Photo
2016-05-17
2 Photos - View album

Post has attachment
SistemesCAT ha quedat classificada en primer lloc, en els dos lots del Concurs d'Homologació d'equips informàtics per a la Universitat de Girona pel període 2016-2020. Les dues ofertes adjudicades son ordinadors de la gamma Elite de HP, en formats SFF i Mini, i diversos monitors d’entre 21.5 a 27 polsades, també del fabricant HP.
Això confirma que tant el maquinari com els serveis que incorporem des de SistemesCAT conjuntament amb el nostre partner HP, disposen de la qualitat que requereix un Concurs Acord Marc tant global, ja que permet el subministrament d'equips idonis, a les diferents àrees i departaments, tant acadèmics com en els administratius i de serveis de la Universitat.
Photo

Post has attachment
SistemesCAT realitza amb èxit el projecte de renovació de tota la infraestructura TIC de l’Ajuntament de Celrà
El projecte ha consistit en subministrar i implementar els servidors, cabines de dades i còpies, així com el programari necessari per aconseguir una infraestructura dimensionada a les necessitats actuals i alhora preveient el creixement futur del consistori.
Mitjançant la virtualització de servidors i també la d’escriptoris, s’ha aconseguit fer un salt tecnològic que permet la màxima seguretat, disponibilitat i desatenció, per tant, l’optimització de recursos.
Photo

Post has attachment
Aquest mes de març verem participar a la Jornada "Compromís social, Compromís d’èxit" organitzada per la Fundació SER.GI. En aquesta Jornada es va poder conèixer trajectòries experiències empresarials de compromís social, l'acte es va fer a l'Auditori de l’Espai Caixa. Hi varen participat Cayetano Pérez, director general de CITYLIFT Ascensores, Miquel Pous gerent de GRUP POUS i Carme Sala gerent-CEO de SistemesCAT
Photo

Post has attachment
L'Ajuntament de Roses adjudica a SistemesCAT les seves necessitats informàtiques al núvol.
SistemesCAT ha guanyat l'adjudicació de l’Ajuntament de Roses del projecte de missatgeria, calendari i documentació compartida basat en la solució Google Apps for Work.
Amb aquest conjunt d'eines informàtiques en núvol l'Ajuntament de Roses és més eficient i guanya en productivitat i seguretat, fet que els facilita la consecució dels seus objectius.
Photo

Post has attachment
Tot l'equip de SistemesCAT us desitgem un Bon Nadal i feliç Any Nou 2016!!!
Animated Photo

Post has attachment
SistemesCAT incorpora a Josep Domènech Delclòs a l'equip de professionals de l'empresa. Domènech s'incorpora com a nou cap de Projectes I-TIC, desprès de treballar durant més de 15 anys en diferents organitzacions portant i desenvolupant projectes informàtics com a tècnic de sistemes. Les seves inquietuds l'han portat a estar sempre al dia dels nous avenços en les noves tecnologies i els sistemes de la informació.
Photo
Wait while more posts are being loaded