Profile

Cover photo
Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati
26 followers|22,428 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Avem convingerea ca oricât de dificil ar fi în acest moment, pentru fiecare copil exista o sansa care poate nu a ajuns înca la el.

Aceasta sansa puteti fi dumneavoastra.Sponsorizati un copil! Când îl veti întâlni si va va privi în ochi, rasplata dumneavoastra va fi infinita.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati este o organizatie umanitara, nonprofit, fără scop propagandistic, iar acţiunile întreprinse de membrii săi sunt benevole, fără profit, de tip filantropic si...
1
Add a comment...
 
Craciunul acestui an a trecut demult dar pentru multi dintre prietenii nostri va ramane o amintire de neuitat. Copii, parinti, sponsori, voluntari, donatori,
1
Add a comment...
Story
Tagline
Fundatia Nane este un centru de recuperare pentru copii cu nevoi speciale
Introduction
Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati este o organizatie umanitara, nonprofit, fără scop propagandistic, iar acţiunile întreprinse de membrii săi sunt benevole, fără profit, de tip filantropic si este infiintata cu scopul de a ajuta copii cu disabilitati si familiile acestora.
Fundatia Nane a initiat constructia unui centru modern de ingrijire specializata si de recreere pentru copii cu dizabilitati avand varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani, in care se vor desfasura activitati specifice menite sa duca la eliminarea sau diminuarea fenomenului de izolare sociala a copiilor cu diverse dizabilitati, la dezvoltarea abilităţilor de autonomie personală, a deprinderilor practice, de comunicare şi socializare.