Profile cover photo
Profile photo
Bureau Straling Meten
34 followers -
Bureau Straling Meten is gespecialiseerd in het meten van straling waar zowel mens als dier in hun directe leefomgeving mee in aanraking komen en heeft producten in huis die u tegen deze straling beschermen. Deze producten van Wibronic beschermen u tegen straling én spininversie
Bureau Straling Meten is gespecialiseerd in het meten van straling waar zowel mens als dier in hun directe leefomgeving mee in aanraking komen en heeft producten in huis die u tegen deze straling beschermen. Deze producten van Wibronic beschermen u tegen straling én spininversie

34 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
De Australische televisie zond onlangs een documentaire uit met de titel ‘Wi-fried’? De makers gingen op zoek naar een antwoord op de vraag of straling van draadloze apparaten negatieve gezondheidseffecten kan hebben. Wil je meer weten over straling? Kijk op www.stralingmeten.eu

https://www.youtube.com/watch?v=XymKeK6XIrg
Add a comment...

Post has attachment
Wil jij ook wel eens weten hoeveel straling er in jouw woonomgeving is?


Wil jij ook weten wat je zelf kunt doen om de (elektro)magnetische straling in jouw woning te beperken?


Wil jij weten wat het verband is tussen straling en jouw gezondheidsklachten?


Maak dan een afspraak met voor een Stralingsanalyse Woning


Voor meer informatie zie www.bureaustralingmeten.nl of bel 06-25093007


https://youtu.be/w5EZWF6PI10
Add a comment...

Post has attachment
Spininversie, stralingsgevoeligheid, huidproblemen en Wibronic

14 jaar geleden kreeg ik tijdens de zwangerschap van mijn dochter problemen met mijn huid. Onderhuidse ontstekingen. Dit waren harde schijven onder de huid. Amper zichtbaar maar wel pijnlijk. Doordat deze ontstekingen lang bleven zitten kreeg ik er toch littekens van. Bij de 2e zwangerschap kreeg ik eczeem erbij. Alleen in mijn gezicht. Via de huisarts werd ik meerdere malen naar een dermatoloog gestuurd. Die adviseerde een antibioticum kuur. Ik besloot dit niet te doen ivm met de voeding en de relatie naar darmen en huid. Ik ben gaan zoeken in voeding, homeopathie en osteopathie voor een oplossing. Ik kon hier veel antwoorden in vinden wat betreft de voeding. Maar de ontstekingen kwamen terug. De homeopaat waar ik kwam had mij al verteld dat ik gevoelig was voor straling. Maar wist niet zo goed wat ik daar mee moest. Ik heb me wel beperkt in draadloze systemen in huis en zo min mogelijk draadloze apparatuur om mijn heen. Maar daar bleef het wel bij.

De ontstekingen bleven komen maar gingen ook wel weer weg. Tot ik op vakantie ging met het vliegtuig naar New Zealand. Ik kreeg een ontstekingen in mijn gezicht van wel 2,5 cm groot. Het deed vooral verschrikkelijk pijn. De dokter daar kon niets anders doen dan een antibioticum voorschrijven.
Thuisgekomen een afspraak gemaakt met de dermatoloog in Rotterdam. 6 maanden antibiotica kuur. Na 6 maanden waren de ontstekingen helemaal weg en moest ik stoppen met de kuur. In alle hevigheid kwamen de huidproblemen terug. Ontstekingen onderhuids en oppervlakkig. Eczeem en krentenbaard. Via internet kwam ik bij Maarten Ruisch Natuurgeneeskundige Bewust-Zijn. Hij deed wat metingen en constateerde dat mijn vitamine en mineralen ver onder de maat waren. Wat best opmerkelijk was. Ik eet namelijk gezond en gebruik dagelijks vitamine supplementen. Dit kwam volgens hem door de overbelasting van straling, spininversie. De verstoring door de straling zorgde ervoor dat mijn lichaam moeite had met opnemen van vitamine, mineralen en voedingsstoffen. Vitaminen en mineralen meegekregen en de spininversie opgeheven met een apparaat met advies Huub Smolders van Bureau Straling Meten te bellen voor een meting in mijn huis.

De meting door Huub ging niet helemaal vlekkeloos. Er viel een zwart blok (instrument) op de laptop waardoor de laptop niet meer te gebruiken was. Toch besloten om de ontstoringskastjes van Wibronic zonder de meting in huis te plaatsen; op elke verdieping een Homeshield en een Bodyshield voor voor onderweg. Een half jaar verder... Geen ontstekingen meer in mijn gezicht of elders. Mijn huid is helemaal gaaf. Bij Maarten zijn mijn meetwaarden nu ook en ik had geen last meer van spininversie.

Mirjam van de Lande
Hank

https://www.bureaustralingmeten.nl/testimonials/
Add a comment...

Post has attachment
Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat de straling afkomstig van zogenaamde slimme meters vergelijkbaar is met 160 mobiele telefoons.

Andere studies tonen aan dat de 'slimme meters' niet 100 maar 1000x meer radioactieve lading met zich meedragen dan een mobiele telefoon.

https://www.healthnutnews.com/radiation-emitted-from-smart-meters-100-times-greater-than-cell-phones-and-exposure-is-constant-doctors-warn/
Add a comment...

Post has attachment
Wil je deze zomer gratis Wibronic ervaren?

De vakanties in het zuiden van het land zijn al begonnen. De rest van Nederland volgt de komende weken. Er zijn vele manieren om op vakantie te gaan, maar diegene die erop uit trekken met sleurhut, vouwwagen of tent, zijn meestal in het voordeel…het voordeel van een stralingvrije omgeving.

In een dergelijke omgeving overheersen de natuurlijke frequenties boven de verstorende elektromagnetische frequenties. Het gevolg…je ervaart rust, ontspanning, slaapt beter en hebt meer energie.

Vroeger was schoon sanitair een van de belangrijkste eisen aan een camping. Nu is dat voor veel campinggasten, een goed wifi-netwerk. Ondanks deze ontwikkeling wordt je tijdens een vakantie op de camping vele malen minder belast met straling dan thuis, zeker als je ook nog eens de bergen in gaat. Zie het maar eens voor je…hoeveel elektrische apparaten heb je thuis en hoeveel heb je er op de camping? Op de camping heb je zo een flinke reductie van zowel het elektrische als het magnetische wisselveld, en op de camping heb je ook geen last van alle gadgets van de buren.

En hoe zit het met hoogfrequente straling op de camping? Thuis (en bij je buren) werken steeds meer apparaten draadloos. Naast je mobiele telefoon, tablet en/of laptop, zijn er nog de draadloze (Sonos) speakers, de spelcomputers, wifi-versterkers, slimme meters etc.

Sta er deze vakantie eens bij stil. In wat voor omgeving ben ik en hoe voel ik me hier? Sta er vervolgens ook thuis weer bij stil wat er allemaal verandert in je lichaam.

Wil je dat vakantiegevoel, die rust in je omgeving, die rust in je lichaam, meer energie, beter slapen en uitgeruster wakker worden, langer vasthouden? Maak dan na je vakantie een afspraak voor een stralingsanalyse van je woning en laat alle straling in je woning in kaart brengen.

Oh ja, let even op waar je tijdens je vakantie je mobieltje neerlegt 😉

Fijne vakantie allemaal.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"De overheid wil dat iedereen in Nederland eerder dan gepland kan beschikken over een snelle internetverbinding. Eerder was het doel dat in 2025 alle Nederlanders de beschikking hebben over een internetverbinding van 100 megabit per seconde. Dat moet nu in 2023 geregeld zijn. De meerderheid van de Nederlanders moet dan zelfs een verbinding van 1000 megabit per seconde kunnen krijgen.

Zo'n 3 procent van de Nederlanders heeft nu nog geen of traag vast internet. Vooral in buitengebieden vinden bedrijven het soms niet rendabel om nieuwe kabels te leggen. De overheid gaat het gemeenten en provincies makkelijker maken om financiële steun te verlenen voor de aanleg."

https://nos.nl/artikel/2239619-de-traagste-internetverbindingen-zijn-over-vijf-jaar-verleden-tijd.html
Add a comment...

Post has attachment
Onrustige benen, onrust in haar lichaam, slecht slapen, altijd moe zijn.

Voor Ninette van Loon uit Bergen op Zoom zijn deze klachten verleden tijd sinds ze Wibronic heeft aangeschaft.

https://youtu.be/9roDF8kIQjc
Add a comment...

Post has attachment
Wat maakt jou ziek?

Uiteindelijk hebben alle ziekte te maken met een verzwakt immuunsysteem. Dat zal iedereen met me eens zijn. 4 verstorende factoren springen er bij de meeste mensen uit.

1. Te veel zware metalen in ons lichaam
2. We krijgen veel te veel chemicaliën en pesticiden binnen
3. De meeste mensen hebben een verzuurd lichaam, dus een te lage ph-waarde
4. Ons lichaam wordt 24/ belast met elektromagnetische straling, wat steeds vaker lijdt.

Als je wilt herstellen, van wat voor ziekte dan ook, is het belangrijk dat je alle puzzelstukjes aanpakt. Een of meerdere puzzelstukjes bewust of onbewust vergeten zal niet tot het gewenste resultaat leiden.

Bureau Straling Meten werkt samen diverse therapeuten die kennis hebben van zowel elektromagnetische straling als spininversie. Deze samenwerking hebben we het ‘Netwerk van Zorg’ genoemd.

Als je de informatie over spininversie goed hebt gelezen dan zal het voor iedereen duidelijk zijn dat het van groot belang is om de spininversie te corrigeren én een nieuwe spininversie te voorkomen. Spininversie is een relatief groot puzzelstukje tijdens jouw herstel. Het is de basis die je wél of juist niet hebt om op te bouwen.

De kracht van ons eigen magnetische veld is afhankelijk van hoeveel energie ons lichaam beschikbaar heeft. De snelheid waarmee de elektronen in ons lichaam om de atomen draaien is ook afhankelijk van de hoeveelheid energie die het krijgt aangeboden. Hoe hoger deze energie, hoe sneller ze kunnen draaien. En hoe sneller ze draaien, des te moeilijker het is om deze gezonde correcte spinning te verstoren. Met andere woorden, hoe gezonder we leven, hoe sterker ons lichaam wordt, des te kleiner de kans is op een nieuwe spininversie.

Bij de therapeuten uit het Netwerk van Zorg kun je dus terecht voor een behandeling met de Spininverter én voor verdere ondersteuning om je immuunsysteem sterker te maken. Dat onze werkwijze zeer succesvol is blijkt wel uit de vele videotestimonials.

https://www.bureaustralingmeten.nl/netwerk-van-zorg/
Add a comment...

Post has attachment
Wassen met magneten, zonder zeep. Wauwww denk je misschien.

Alles wat ronddraait creëert een magnetisch veld, een windmolen, de wielen van je auto en ook de de trommel van je wasmachine.

Ik heb al vaak het magnetisch veld gemeten voor een draaiende wasmachine en dat is ruim 10x hoger dan dat je in een woning wilt.

Deze supermagneten zijn 390x sterker dan de magneten op je magneetbord en/of op je koelkast...OEPSSSS


http://mls.waterliberty.com/
Add a comment...

Post has attachment
Hoogspanningskabels worden tegenwoordig ook onder de grond weggewerkt. Ze weten vaak niet eens (meer) waar ze precies lopen.

Los van hoogspanningskabels komt het maar al te vaak voor dat mensen onder de stoep voor hun woning elektriciteitskabels hebben lopen die niet goed zijn afgeschermd. Hierdoor zijn de magnetische wisselvelden veel hoger dan het Bioinitiative rapport voorschrijft.

https://youtu.be/SSL-SoFqeso
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded