Profile cover photo
Profile photo
Rose Danny
92 followers
92 followers
About
Rose's posts

Post has attachment
Created with http://keepcalm-app.com
Photo

Post has attachment
Your building is now level 2

Post has attachment
Pray For MH 370
Assalamualaikum...   Innalillah.. DariNYA kita datang, kepadaNYA juga kita akan kembali SubhanAllah... Seluruh dunia sedang meratapi kehilangan MH 370 pesawat Boeing 777-200 yang telah di laporkan hilang pada Sabtu lepas, 8 March 2014. Seramai 12 cabin crew...

Post has attachment
Bertabahlah duhai teman


Post has attachment
Review pemenang GA belog ibu


Post has attachment
Preview - Bee Movie
Assalamualaikum...   Tiba-tiba pulak ada segmen preview ko kann... preview-lah sangat... !! Segmen preview hari ni aku nak preview tentang movie apa aku layan dengan anak-anak hari ni especially Danish. Bila abang-abang pergi skool, tinggallah Danish, Adik ...

Post has attachment
Pembedahan mata Danish - 25 April 2013
entry ini adalah sambungan dari entry INI Assalamualaikum.. kembali menulis semula menyambung kisah tragis Danish.. kerana entry pertama malam semalam, aku berlinangan air mata tika encik suami pulang dari bekerja. Hanya pelukan hangat dan kata-kata semanga...

Post has attachment
Peristiwa 23 April 2013 - Danish
Tadi aku buka album timeline di fb. Tengok satu persatu gambar dalam tu. Kebanyakannya gambar anak-anak. Senyum sendiri sebab macam-macam kerenah anak-anak ada dalam tu. Sampaikan mata aku terpandang gambar Danish. Satu persatu air mata aku gugur, sedih seb...

Post has attachment
Let bygone, Be bygone
Assalamualaikum, Entah kan kenapa.. sesekali aku teringat tentang seorang teman lama. Boleh di-label-kan dia sebagai salah seorang teman terbaik yang pernah aku ada. Tapi hanya kerana satu kesilapan kecil, persahabatan murni yang terjalin kini telah tercera...

Post has attachment
Siapa nak Baju Kurung Modern English Cotton free, jom join GA ni..
Assalamualaikum, SYARAT PENYERTAAN :  1) Follow blog PRETTYCOTTONS   dan like PAGE PRETTYCOTTONS   2) Copy Banner di atas dan letakkan di sidebar anda berserta link GA. 3) Tuliskan 2 nama top referral utk join GA ni sekali. 4) Design satu template blogshop ...
Wait while more posts are being loaded