Profile cover photo
Profile photo
Zura Mien
39 followers -
Kejayaan sebenar adalah SYURGA FIRDAUSI
Kejayaan sebenar adalah SYURGA FIRDAUSI

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Coklat & Lemak
Kebanyakan orang percaya pada mitos yang menyatakan COKLAT itu menggemukkan. Banyak kebaikan COKLAT pada tubuh manusia. Selain dapat mengurangkan ketegangan,COKLAT tidak menggemukkan. Amalan memakan COKLAT dalam kuantiti yang terkawal akan melindungi kesiha...
Add a comment...

Post has attachment
JUS LIMAU & LENGUH
Berjalan jauh,bersenam ataupun berdiri dalam tempoh masa lama akan mengakibatkan otot-otot kita berasa letih Dan lenguh.  Bagi mengurangkan rasa keletihan ini,ada baiknya anda berehat sebentar sambil menghirup JUS LIMAU mahupun JUS jambu merah. Menurut kaji...
Add a comment...

Post has attachment
Selamatkah Alat Pengering Tangan?
Siapa biasa guna alat pengering tangan ni? Selalu nampak kan? Lagi-lagi lepas makan kat restoran fastfood contoh mudah mcdonald,kfc, pizza hut dll. Tahu tak, sebenarnya lebih banyak keburukan berbanding mengeringkan tangan secara manual? SEBAB? SUHU MESIN Y...
Add a comment...

Post has attachment
Duit Suami? Duit Isteri?
 
Add a comment...

Post has attachment
10 cara hidup sihat TANPA UBAT
Kehidupan era kini yang multikompleks menyebabkan kita mudah diserang pelbagai jenis penyakit. Kebanyakannya sukar untuk disembuhkan oleh sistem imun kita sendiri menyebabkan terpaksa bergantung pada ubat.  Tetapi, bagaimana caranya agar tubuh kekal sihat &...
Add a comment...

Post has attachment
Hari ini & Esok
🎈 .... HARI INI & ESOK ☎️ Hari ini masih kuat dan gagah, mungkin esok nak bangun pun termengah-mengah. ☎️ Hari ini kalau tidak dibuat suruhan Allah, belum tentu esok ada lagi peluang dari Allah. ☎️ Hari ini realiti yg mesti ditempuhi dgn tabah, kerana esok...
Add a comment...

Post has attachment
Berbasikal Rapuhkan Tulang?
berbasikal menjadi satu sukan outdoor yang semakin dikenali terutama golongan lelaki 40an. Tulang rapuh atau Osteoperosis selalu dikaitkan dengan wanita khususnya mereka yang sudah mengalami menopaus. TAPI... Jangan ingat kaum lelaki terselamat ye.  Seperti...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS: Penjagaan Wajah Lelaki
Comel jugak lelaki bermasker! Lelaki hetroseksual selalu dikaitkan dengan gaya hidup yang lebih sihat & bergaya. Ini adalah satu perkara yang baik memandangkan zaman ini manusia lebih terdedah kepada kehidupan yang stress, gaya pemakanan kurang sihat & kual...
Add a comment...

Post has attachment
Check SEO blog anda!
HAI .. :) Semalam masa blogwalking tersinggah kat blog ni  . Thanks tuan blog banyak info tentang SEO ni. Saya memang zero knowledge lah.huhu Maka, untuk menjadi seorang blogger yang berwawasan mulai sekarang kene lah rajin mencari ilmu tentang SEO ni kan. ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded