Profile cover photo
Profile photo
Laszlo Kerber
71 followers
71 followers
About
Posts

Sziasztok!

Ulefone Vienna utódjára szeretnek javaslatot kérni tőletek, mert nekem momentán ötletem sincsen.
Amit szeretnék:
- 5,5-5,7" FHD
- 3-4 GB ram
- legalább 3000 mAh akksi
- ujjlenyomatolvasó
- dual SIM ( elhagyható..)
- árban ne szálljon el ( ergo nem S7 Edge-et szeretnék, nem vagyok milliomos :D )

ugyanitt eladó Ulefone Vienna! :)

Hi guys, I'm using a Vienna for nearly half a year, and now in the days, my phone started to feel very laggy, the battery drains very fast, it's a miracle to last the whole day, I must use a powerbank to survive. ( OK it's two SIMs inside and I never turn off the data..) there's stock 6.0 on it, I'm using an antivirus and install only from play store. Any ideas??

Post has attachment

Post has attachment

Sziasztok! Tavaly augusztus óta használom nagy megelégedéssel a Nexus 4-emet, mindvégig gyári szofttal. Azonban mivel öregszik a telefon, öregszik az akksi is, és már csak a kb 1 nap van meg üzemidőben. Ezen mennyit segítene egy CM11 szerintetek?

Post has attachment
Hajnali kis humor :)
Photo

Sziasztok, tudnátok nekem segíteni valami olyan programmal ami elmenti a listát, hogy épp mik vannak telepítve a telefonra, hogy factory reset után könnyebb legyen visszaállítani? :)

(szerk. : Nexus 4-ről van szó, 4.4.2 és ART)

BÚÉK mindenkinek

Sziasztok,
először is boldog karácsonyt mindenkinek így a vége felé!
Másodszor tegnap frissítettem a facebook appot, bár ne tettem volna. Fejlesztőit használok, eddig az sokkal gyorsabb volt mint a rendes.. Most viszont a frissítés óta elindulni sem hajlandó, odáig eljut hogy logó alatt "setting up facebook" és homokóra, utána meg vagy play store, vagy home. Már ha bejön az, és nem csak 5-10s fekete kép. 
Nexus 4, stock 4.4.2, és ART.

Sziasztok,
következő kérdéseim lennének felétek, hogy:
Ötlet van-e valakinek arra, hogy a telefonom ( Nexus 4, stock 4.3 ) miért csinálja azt néha, hogy ébresztésnél, miután kinyomtam, a zene tovább szól, és sehogy sem lehet kilőni, csak ha kikapcsolom a telefont.. se az állapotsávban nincs már fent az ébresztő, se RAM pucolás nem segít, csak a kikapcs.

Második kérdésem, nem is kérdés, inkább észrevétel, hogy a "zseblámpa" nevű progit használva, ha ég a LED, és a telefon töltőn van, rendszerint újraindul magától.. de miért?

Három. Retro launchert keresek, cupcake vagy donut stílusban :D

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded