Profile cover photo
Profile photo
Zunainah Selamat
83 followers
83 followers
About
Posts

Post has attachment
Puteri Jelita -Babah Princess
Assalamualaikum... Ohoi.. ape kaba?. nk up 1 post la syarat nk bagi hantu setan keluar daripada blog yg usang ni... 😂😂😂😂 Alhamdulillah... blog amsyarwafiq ni patutnye dah ada kisah sorang puteri jelita penyeri keluarga. Ameera Diandra nama diberi.Harini...

Post has attachment
Jamu Asam Kunyit HomeMade Cayang!
Assalamualaikum...breeep!! breep!~ Lama kan saya tak bersiaran.. Alhamdulillah baik2 aja sepanjang tak muncul dalam ni. hihihi.. Nak habaq awal2 ni kami ada sediakan minuman jus tradisional homemade. Apa fungsinya semua kita share kt sini.. MANFAAT ATAU KHA...

Post has attachment
Menanti sidia.. Gurl or boy?
 Hai sayang semua.... Apa
perasaan korang yg dah lama tak pregnant tetiba pregnant smula eh.
Debor dia mcm orang pregnant pertama kali plak rasenye.. hehehe. Harini
genap 38minggu 1 hari. Adik doubleA ni kabonye gugurl.. Entah lerrrr..
Kalau betol apa y...

Post has attachment
Menanti sidia.. Gurl or boy?
 Hai sayang semua.... Apa
perasaan korang yg dah lama tak pregnant tetiba pregnant smula eh.
Debor dia mcm orang pregnant pertama kali plak rasenye.. hehehe. Harini
genap 38minggu 1 hari. Adik doubleA ni kabonye gugurl.. Entah lerrrr..
Kalau betol apa y...

Post has attachment
Rindu gilerrr kt belog aku!
Salam oulss... fuhh! fuhhh!! mood mari jengah rumah maya ku ini.. hihi.. Lama sangat tak menulis dalam belog yg hidup segan mati tak ma.. Sepanjang menghilang aku bizi. Bizi apa pun aku tak pasti.. Sebab bosan ke sebab takde mood ke sebab tak jumpe apa yg d...

Post has attachment

Post has attachment
Berjalan-jalan di IKEA Damansara
Happy end of April uollss Esok cuti panjang sampai Selasa. Dah plan ke mana kita?.. Nak jalan2 dekat area KL jangan lupa singgah di IKEA.. ternyata seronok mencuci mata dengan deco2 pilihan yang disediakan.. Jom review skit apa yg buat kn aku suke ke sane.....

Post has attachment
Routine harian: Freelatics Workout jyeaahh!
Salam uolsss.... lama c updat kn.. teriba jer rase nak share sumthing dengan uolss ni.. Sejak dua menjak travel sane sini berat badan ku naik mendadak la.. Nak ditangisi ke nak diratapi??.. huwwwwwaaa x tau la. seriuss mak stresss.. Mana tak nye.. dah la fi...

Post has attachment
Karyaseni: diskaun RM3??
Salam uolsss.. Korang2 yg minat nk mmbeli novel dengan harga murah dari biasa boleh lah ke : klik sini >> KARYASENI Gara-gara Teman Lelaki Upahan yg mengisi drama slot Akasia TV3  sebulan yg lalu tetiba minat menggila aku pun bermula ..Sering berbalas komen...

Post has attachment
PengulasUpahan: Penggulungan Drama Teman Lelaki Upahan
Hai uolsss... sorry entry kali ni berkenaan dengan demam #TemanLelakiUpahan.. Ala.. drama yg howtt tu.. Aku dah merasa bibit move on tu berlaku bila semalam dapat tau si Siti Elizad dah bernikah since Januari 2015 aritu. Pastu ada peminat yg bg respon yg mc...
Wait while more posts are being loaded