Profile cover photo
Profile photo
RAIHANA RAMLAN
RAIHANA RAMLAN
RAIHANA RAMLAN
About
RAIHANA's posts

Post has attachment
BACK TO SCHOOL GIVEAWAY
Assalamualaikum semua, Alhamdulillah, saya dah mula start buat bisness baru yang amik masa bertahun jugak nak dok pikir betul-betul, and this year i manage to step out of my comfort zone and be bold! Dengan ini, saya akan buat satu giveaway untuk semua read...

Post has attachment
BACK TO SCHOOL GIVEAWAY
Assalamualaikum semua, Alhamdulillah, saya dah mula start buat bisness baru yang amik masa bertahun jugak nak dok pikir betul-betul, and this year i manage to step out of my comfort zone and be bold! Dengan ini, saya akan buat satu giveaway untuk semua read...

Post has attachment
JBH
UJIPU

Post has attachment
2017
01.01.2017 Assalamualaikum and good morning guys. To be honest , aku ada banyak cerita yang dah lama nak tulis kat blog ni, tapi tak tertulis due to lot of final assignment and other stuff, at the end, terabai lah blog aku ni. So, azam aku untuk tahun 2017 ...

Post has attachment
JOM JOIN KUTU IPHONE 5 64GB!!!!!
Assalamualaikum semua and Hi. :D Alhamdulillah, makin ramai yang nak join KUTU IPHONE 5 64GB! Syukur sangat-sangat. Buat masa ni dah berjaya cari 4orang. Asalnya 5orang tapi sorang nak drop sebab duit tak cukup, itsokey, ada rezeki takkan kemana right? Kepa...

Post has attachment
" Chocodina Giveaway by Mastura Aziz"
TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat TAWARAN HADIAH :  CHOCODINA CRISPY...

Post has attachment
KUTU IPHONE 5 64GB
Assalamualaikum semua and Hi! I know, lama dah tak menyentuh blog ni sejak laptop rosak. Ergggh seriously memang susah tak ada laptop, nak buat kerja tertangguh. Haritu bawak laptop kat kedai, unfortunately kena bayar dalam rm300-rm390 untuk screen laptop b...

Post has attachment
A ROUGH WEEK FOR US!
Assalamualaikum, Lama tak buka blog ni, lama tak stalk blog orang lain and lama tak pegang keyboard laptop sendiri. Sejak screen laptop aku retak seribu bahasa, aku hanya termenungkan laptop tu sajalah. Seriously, laptop is my life. Aku selalu dengan laptop...

Post has attachment
STALKER WANASEOBY?!!!!
Assalamualaikum semua. Haa, blog nampak freshhh kan uolls ? Aku decide aku nak touch up blog aku yang dulu tu nampak agak selekeh, tak ada seri tu ( Walaupun sebenarnya okay je , ngade je lebih aku ni, ish! ) and aku berpuas hati sebab blog ni so simple but...

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded