Profile cover photo
Profile photo
yuyu rashid
279 followers -
Youtuber | Blogger | Nona Manis TV3
Youtuber | Blogger | Nona Manis TV3

279 followers
About
yuyu's posts

Post has attachment
Dugaan Sebelum Majlis - Yuyu Rashid
Assalamualaikum, dah lama yuyu tak update blog mengenai kisah yuyu. Hari ni tetiba yuyu rasa nak share something sbb nak jadikan kenangan yang paling pahit dlm blog yuyu ni..   Yes, yuyu nak semua yang baca kisah yuyu kali ni  sila berjaga jaga and tak pand...

Post has attachment
Lebih kureng lah kot -.- hiks!
Follow : @makeupbyyuyurashid | @yuyurashid.cm

Post has attachment
Thanks for watching and dont forget to subscribe Yuyu Rashid or follow my personal instagram : @yuyurashid.cm & makeupstagram @makeupbyyuyurashid .

Yes, I'm Malaysian :)

Post has attachment
Just for fun :) Seriously pedas gila..tapi sedap !
P/s : abaikan seluar tdo and kain pelikat sbb kami buat time nak tdoq. Saje nak create moment dgn husband ! hihi. Asyik challenge dgn boiprenn jaaa kann ? Tapi kami challenge dgn laki bini , so tak salah :p

Post has attachment
Tips Untuk Mengelak Daripada Kebocoran Semasa Period
Hai,  Okayyy today, yuyu nak cite sikit pasal tuala wanita a.k.a " pad " . So ni khas untuk girl girl je tauu..  kalau boy boy yg bace tu pun boleh jugak mane lah tahu korang dah ade wife ke girlfriend ke yg korang nak tolong beli atau suggestkann utk doran...

Post has attachment
doll makeup , follow my instagram @makeupbyyuyurashid

Post has attachment

Post has attachment
hi guys , please subscribe and do like on my video. If you don't like just dont do anything :)

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded