Profile cover photo
Profile photo
Cekgu Norazimah
3,582 followers -
~wE dun lOOk backwArds for vEry lOng..wE kEEp mOving fOrward..opEning up nEw dOOrs n dOin nEw thinGs..bcOz wE r curiOus..n curiOsity kEEps lEading us dOwn nEw paths~
~wE dun lOOk backwArds for vEry lOng..wE kEEp mOving fOrward..opEning up nEw dOOrs n dOin nEw thinGs..bcOz wE r curiOus..n curiOsity kEEps lEading us dOwn nEw paths~

3,582 followers
About
Posts

Post has attachment
Apa yang kamu makan akan habis
Apa yang kamu makan akan habis.  Apa yang kamu beri akan kekal. Amalan bersedekah ~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Post has attachment
Mesti singgah ke PD Famous Cendol Coconut Shake
Pernah dengar tentang PD Famous Cendol Coconut Shake ? CN pun baru first time dengar. Yela, dah lama CN tak mandi-manda di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson . Masa nak ke pantai tu ternampak kedai besar ni di sebelah kiri jalan. Terus decide balik mandi nan...

Post has attachment
Program Affiliate BAITULJANNAH
Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Lebih merunsingkan, anda masih belum mempunyai idea perniagaan apa yang anda harus jalankan. Tak mengapa. Jom sertai Program Affiliate BAITULJANNAH dan berpeluang menj...

Post has attachment
Drama Dhia di Teluk Kemang Port Dickson
Isnin yang lalu sempena birthday Sultan Selangor, CN bersama keluarga kecil kami sempat jalan-jalan ke Port Dickson. Sudah tentu pantai pilihan kami di Teluk Kemang sebab ada macam-macam di sana. Ini merupakan kali pertama kami bawa Dhia Zahra mandi-manda d...

Post has attachment
Kari daging tiada daun kari
Alkisah nak masak kari daging, tapi daun kari tiada. Its ok, bedal je asalkan rempah kari ada hokay 😉 Amacam, menggoda tak kari daging tiada daun kari CN ni? Kari daging sedap tapi tiada daun kari, hehehe ~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Post has attachment
Baby Bash 2017 di IOI City Mall
The AsianParent telah menganjurkan event yang paling dinanti-nanti untuk tahun 2017 iaitu Baby Bash. Event ini khas untuk parents yang mempunyai anak-anak berumur setahun hingga 3 tahun. Sesuai sangat CN bawa Dhia ke event tersebut sebab ada pelbagai games ...

Post has attachment
Seksinya pau ayam ni
Betapa kreatifnya orang sampai boleh buat pau ayam macam dalam gambar di bawah. Sangat kreatif sampaikan bila tengok pau ayam ni, nampak seksi pulak ! Hehehe.. Pau ayam di bawah bukan sahaja seksi, tapi sedap tau. Dengan gebunya. Suka sangat ! CN beli pau a...

Post has attachment
Dhia ikut An Nyah jalan-jalan
Hah, jangan tak tahu. Weekend lepas bila CN pergi event ditemani Encik Suami, Irfan Hensem ikut atuk pergi kenduri kahwin di Pahang manakala Dhia Zahra pulak ikut An Nyah ( Makngah Miza ) pergi jalan-jalan. Kenapa jadi bunyi An Nyah? Ni sebutan dari Dhia Za...

Post has attachment
Kek oreo aiskrim sedap di Telok Panglima Garang
Bila scroll gambar lama, tiba-tiba terpandang gambar kek orea aiskrim yang super sedap ni. Yang paling sedap adalah krim aiskrim nya. Sedap sangat sampai berebut hokay ! Alahai, mana nak carik kek orea aiskrim sedap di Telok Panglima Garang ni ye?  Kek Oreo...

Post has attachment
Pernah dengar tentang ProductNation?
CN percaya bila anda ingin mencuba sesuatu product, pasti langkah pertama adalah Google tentang product tersebut. Sudah pasti anda ingin membaca review dari customer tentang product tersebut bukan? Antara lamanweb trusted tentang review product yang menjadi...
Wait while more posts are being loaded