Profile cover photo
Profile photo
Knutsel Mam
1 follower
1 follower
About
Knutsel's posts

Post has attachment
Bah! Groenten, ik hoor het steeds meer. Niet alleen onder kinderen maar ook onder volwassenen. Hoe komt het toch dat er steeds meer mensen zijn die groenten maar ook fruit niet op hun dagelijkse menu hebben staan. Is het omdat we het niet hebben leren eten of omdat we niet weten hoe we groenten lekker kunnen maken?
http://bmellow.nl/bah-groenten-tips-kind-toch-groenten-laten-eten/

Post has attachment
Goede middag
vandaag heb ik een boekenlegger voor je op mijn blog staan. Een niet zo standaard zelf gevouwen boekenlegger. Fijne middag, en veel knutsel plezier, Melanie
http://knutselmam.nl/boekenlegger-maken/

Post has attachment
Goede morgen. De week is weer doormidden en het zonnetje schijn hier al weer volop. Ik heb weer een boel leuke knutsels voor jullie wachten. Deze zijn vooral erg leuk om met de kleintjes te maken.
http://knutselmam.nl/in-de-zee/
Fijen dag en veel knutsel plezier.
Melanie

Post has attachment
Goede morgen. Het belooft vandaag weer een mooie dag te worden als ik zo naar buiten kijk. Vandaag heb ik voor jullie een erg leuk project. Een mega dromenvanger. En als ik het over mega heb dan heb ik het ook over mega.
http://knutselmam.nl/mega-dromenvanger/

Fijn weekend en veel knutselplezier.
Melanie

Post has attachment
Goede morgen. Het belooft vandaag weer een mooie dag te worden als ik zo naar buiten kijk. Ik heb nog een aantal leuke nieuw knutsels op mijn blog staan.
http://knutselmam.nl/mega-dromenvanger/
http://knutselmam.nl/klok-maken-met-schoolbordverf/
http://knutselmam.nl/wat-te-trakteren/
Fijn weekend en veel knutselplezier.
Melanie

Post has attachment
Goede middag ik heb weer een paar nieuwe knutsel projecten op mijn blog staan.
http://knutselmam.nl/wat-te-trakteren/
http://knutselmam.nl/klok-maken-met-schoolbordverf/
En vergeet niet om je in te schrijven voor 1 van mijn workshops. Voor je het weet is het al weer sint maarten, Halloween, sinterklaas en kerst...

Post has attachment
Mijn oudste zoon heeft mijn oude telefoon een tijd terug gekregen. Maar zijn hoesje was kapot gegaan. Nu had ik nog wel een hoesje liggen maar dat is een roze. En daar gaat mijn zoon niet mee lopen. Toen bedacht ik dit. Ik ga dat roze hoesje gewoon stoer en voor jongens maken. Nu ben ik stiekem wel jaloers op hem. Hij heeft een Marvel hoesje.
http://knutselmam.nl/hoe-maak-je-een-telefoonhoesje/

Post has attachment
Zo daar ben ik dan weer. Na een tijdje niet in mijn blog te kunnen komen kan ik eindelijk weer een bericht sturen. Dus bij deze een bericht over explotion box. Sommige heb ik er al eens mee mogen verblijden en weten wat het is. Weet je het nog niet dan raad ik je zeker aan om een kijkje op mijn blog te nemen.
Fijne dag en veel knutsel plezier, Melanie
http://knutselmam.nl/explotion-box/

Goede middag is het inmiddels al weer. Ik heb al een tijdje niks meer van me laten horen. Ik ben druk bezig met vakantie vieren en tussen door probeer ik het 1 en ander te maken. De afgelopen week heb ik weer twee leuke knutsel projecten afgerond. Die ik met jullie wil delen. Weven voor beginners een korte uitleg hoe je kan weven.Ideaal voor de regenachtige dagen. http://knutselmam.nl/weven-voor-beginners/
Maar ik heb ook een pinata gemaakt
http://knutselmam.nl/regenboog-hart-pinata/

Ik wens iedereen nog een fijne vakantie, En veel knutsel plezier,
Melanie

Post has attachment
Voor het eindfeest van mijn oudste zoon moest ik wat dingen maken. Een van die dingen was een aantal knutsel opdrachten wat makkelijk en snel uit te voeren is voor kinderen van ongeveer 2 tot 12 jaar. Het thema van dit jaar was Disney. En ook al vallen de Minions niet onder Disney toch mochten ze meedoen. Een masker maken dat wilde ik ze laten doen. Maar hoe maak je nu een masker en sjablonen waar iedereen mee overweg kan. Het was even puzzelen maar uiteindelijk kwam ik er uit.
http://knutselmam.nl/maskers-maken/
Fijne dag en veel knutsel plezier,
Melanie
Wait while more posts are being loaded