Profile cover photo
Profile photo
Shela Abdrohman
76 followers
76 followers
About
Shela's posts

Post has attachment
Dear Zindagi
Aku suka jugak layan hindustan ni. Hindustan era baru ni aku layan Dilawale, Bhaajrani Bahijan ( tak sure ejaan betul ke x.hihi) dengan Bajirao Mastani. Tu pon sebab viral jek. Orang cakap best.. best.. aku pon try la tgk.  Ok kali ni tergerak hati nak laya...

Post has attachment
Hi,2017!
dah bulan Feb dah pon. baru nak update. hari ni baru moood datang. ntah la aku ni macam mana nak bagi konsisten ntah. ada ari tu aku beria menaip kat hp bajet nak update la kan. ntah macam mana tak publishh pon. tak pa lah ada la tu silap kat mana-mana kan....

Post has attachment
Baloq Liat
Lama aku tak update kan? Hihi! Ntah aku pon tak tau kenapa baloqq sangat ( pemalas sangat ) Padahal aku hari² bukak blog ni tengok kat side bar samada blog² kat situ update ke tak. Dok sebok blog orang, blog sendiri tak berupdate. Macam mana eh, nak mengata...

Post has attachment
Baloq Liat
Lama aku tak update kan? Hihi! Ntah aku pon tak tau kenapa baloqq sangat ( pemalas sangat ) Padahal aku hari² bukak blog ni tengok kat side bar samada blog² kat situ update ke tak. Dok sebok blog orang, blog sendiri tak berupdate. Macam mana eh, nak mengata...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Tempat Kerja Baru
sekarang aku dah kerja. bukan keja hebat mana pon. hanya kerani tapak dekat-dekat rumah aku. bosan duduk saja kan. kawan pon tak de. aku dah start keja pertengahan bulan 2 ari tu. nak kata busy sangat.. biasa-biasa ja pon. dari bulan 2 hingga bulan 3, opis ...

Post has attachment
Ke Ho Chi Minh Ke Kita? Part 3
Dari Malaysia lagi dok cakap kat Mie.. "Alah.. bukan nak shopping sangat pon nak g tengok tempat orang jek.. " yea lah.. asik shopping.. shopping.. aku ni dah la tak kerja.. lagi mau berangan shopping? belanja yang mana ada ja.. Alhamdulillah dengan rezki y...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded