Profile cover photo
Profile photo
Shuhadah Noordin
63 followers
63 followers
About
Posts

Post has attachment
Langkah-Langkah Awal Berhijrah
Assalamualaikum. Entry kali nie dibuat berdasarkan soalan2 yang selalu diaju dalam banyak akaun2 facebook. membuka mata shuq ramai rupanya yang berniat nak berhijrah tetapi terhalang oleh banyak faktor. Semoga Allah terus memberi kekuatan hati kepada kalian...
Langkah-Langkah Awal Berhijrah
Langkah-Langkah Awal Berhijrah
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
24th Anniversary
Assalamualaikum... Alhamdulillah, akhirnya tercapai jugak hasrat aku nak update blog ni setelah sekian lama menyepi blog shuqishuq ni.  As
promised . Come back . With a good news :')  Ok kalau uols perasan ayat entry aku ni macam familiar nak sama dengan wi...
24th Anniversary
24th Anniversary
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Roti Telur Cheese
Roti Telur Cheese
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Roti Telur Cheese
Roti Telur Cheese Assalamualaikum...haa uol mesti shocked giless kan shuq da lama menyepi and then tetibe update blog makanan pulak...kemaen rajin yer....hihihih Actually kerajinan shuq ni atas dorongan masa terluang gak...disebab FINALSEM BREAK !  The best...
Roti Telur Cheese
Roti Telur Cheese
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Panduan Mengerjakan Umrah
Panduan Mengerjakan Umrah
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Panduan Mengerjakan Umrah
PANDUAN MENGERJAKAN UMRAH Dalam duk sibuk-sibuk membuat persiapan keperluan barangan yang perlu dibawa, jangan pula sesekali lupa untuk mempelajari cara-cara dan bagaimana hendak mengerjakan umrah. kebiasaanya bagi jemaah dari malaysia mereka akan mengerjak...
Panduan Mengerjakan Umrah
Panduan Mengerjakan Umrah
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Persiapan & Keperluan sebelum berangkat Umrah
Persiapan & Keperluan sebelum berangkat Umrah Assalamualaikum w.h.b dan Salam ukhwah fillah... entry kali ni shuq nak share serba sedikit pengalaman persiapan dan keperluan sebelum dan semasa menunaikan ibadah umrah... ilmu yang baik mengapa kita tidak manf...
Add a comment...

Post has attachment
hayati...selami...
Shuhadah Noordin
Shuhadah Noordin
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
WANITA SYURGA BIDADARI DUNIA Keanggunan yang terpancar darimu... muslimah.. Ketegasan jiwamu bak perisai... nan indah.. Kau hadirkan pesona.. Malu berpalu taqwa.. Laksana syurga didunia.. Keteguhan hatimu oh wanita... muslimah.. Ketanggunan dirimu yang tebi...
Shuhadah Noordin
Shuhadah Noordin
shuqishuq.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded