Profile cover photo
Profile photo
Hazrina Halim
525 followers
525 followers
About
Posts

Post has attachment
Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures
Add a comment...

Post has attachment
Pencarian Bloglist July 2018 oleh Airah Syahirah
Add a comment...

Post has attachment
[MOVIE REVIEW] : Samay : When Time Strike
Siapa suka tengok cerita Bollywood..Cepat angkat tangan ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ.. Macam biasa, TV2 ada siarkan cerita Hindustan setiap hari Rabu jam 10. Dulu jam 10, sekarang diawalkan jadi 9.30 malam. Mungkin dia tak nak orang stay up sampai tengah malam kot. Kadang2 tu pu...
[MOVIE REVIEW] : Samay : When Time Strike
[MOVIE REVIEW] : Samay : When Time Strike
meinnameisthazrina.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Masker Tepung Beras + Timun
Apa khabar? Ok, jawab dalam hati jee yee.. ย Malam ni tidur lambat sikit sebab nak tunggu detik 12 malam.. Nak wish birthdayyy Mem besar.. Hihihi.. Sambil tunggu detik 12 tadi, sempat laa tempek masker..ย  Resipi Masker malam ni macam simple, tapi macam leceh...
Masker Tepung Beras + Timun
Masker Tepung Beras + Timun
meinnameisthazrina.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM
klik banner atas ni untuk join ye...โ˜โ˜โ˜
Add a comment...

Post has attachment
Masker Tepung Beras
Haritu dah share pasal masker kunyit. Kali ni sebab malas nak pergi dapur, kita bancuh masker yang simple. Khas untuk orang yang malas. Hehehehe..Malam ni pakai masker dari tepung beras aje. Bahan : ๐Ÿ‘ฏTepung beras ๐Ÿ‘ฏAir ๐Ÿ‘ฏBekas Cara-cara : Bancuh je la tepu...
Masker Tepung Beras
Masker Tepung Beras
meinnameisthazrina.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh
Giveaway ini TAMAT pada 17 Februari 2018
Add a comment...

Post has attachment
PRODUCT REVIEW : Syahirah White Glow Night Cream
Malam ni kita bersiaran semula tapi agak lewat ye. Sebab baru je lepas layan SRK. Hehehe.. Mesti ramai tengok jugak kan.. Tadi buka IG, Whatsapp story, Facebook.. Semua pakai update pasal Mohabbatein.ย  Habis tengok SRK, nak tidur, mesti laa kena cuci muka ,...
Add a comment...

Post has attachment
FREEBIES : Biore UV
Hello..Siapa nak sample percuma dari Biore , cepat angkat tangan...โœ‹โœ‹ Mudah sahaja, pergi ke Facebook Biore Malaysia , dan terus sign up.. Hehehe Saya sudah. Anda bila lagi? ~bbuing bbuing ๐Ÿ’—~
FREEBIES : Biore UV
FREEBIES : Biore UV
meinnameisthazrina.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Masker Kunyit
Selamat pagi semua.. Pagi lah kan kalau dah pukul 1.10. Walaupun kat luar dah gelap, semua orang dah tidur, tapi saya masih berjaga. Memang spesies burung hantu...Hohoho.. Biasa stay up sebab tengok cerita. Tapi malam ni stay up sebab ada orang mintak tolon...
Masker Kunyit
Masker Kunyit
meinnameisthazrina.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded