Profile cover photo
Profile photo
Ieyza Afieyna
1,034 followers
1,034 followers
About
Ieyza's posts

Post has attachment
Dear Love Happy Anniversary
Assalamualaikum... Dear Love, MR. MN, Happy 5th anniversary !! 15-04-11 ~ 15-04-16 ^_^ Terima kasih untuk segalanya... tak tahu nak wish apa.. Entah.. rasa macam sya orang yang paling bertuah dalam hidup ni... dapat kenal orang sebaik awak... Sambut Anniver...

Post has attachment
Kuatkan aku..
Assalamualaikum... "Ketika berjauhan Masihku rasa hangat kasihmu ayah Betapaku rindukan redup wajahmu Hadir menemaniku Terbayang ketenangan Yang selalu kau pamerkan Bagaikan tiada keresahan" Sudah 17 Tahun ayah pergi.. tapi kenapa rindu masih kuat.. bila se...

Post has attachment
Penerapan dan Pengecualian Credit(PC)..
Assalamualaikum... Hai semua.... dah lama ieyza tak update blog kan..dah tak aktif macam dulu-dulu.. huhu..actually hari nie ieyza nak share sesuatu... seperti yang tertulis ditajuk utama :) dalam entry permohonan ijazah dan penerapan uitm ramai yang bertan...

Post has attachment
Penerapan dan Pengecualian Credit(PC)..
Assalamualaikum... Hai semua.... dah lama ieyza tak update blog kan..dah tak aktif macam dulu-dulu.. huhu..actually hari nie ieyza nak share sesuatu... seperti yang tertulis ditajuk utama :) dalam entry permohonan ijazah dan penerapan uitm ramai yang bertan...

Post has attachment
kemerepekan akibat kestressan .
Assalamualaikum... Hurm..dah lama tak update blog.. kemalasan melanda + dah tak berapa minat dah berblog..tak macam dulu-dulu..aktif kemain.. haha.. :D btw, now aku tengah cuti study week .. so ade masa terluang sikit la..sikit je la..nie pun curi masa stud...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Promotion: Cute Phone Casing / Power Bank
Assalamualaikum... Baru berkesempatan nak buat promotion.. actually, dah seminggu lebih ieyza menjadi aget dropship aksesori phone seperti phone casing dan juga power bank..ada pelbagai jenis phone casing yang comel-comel..  My Melody 3D Silicone Flip Cover...

Post has attachment
Ya ALLAH..berikan aku kekuatan agar aku tidak meneruskan niatku ni,, berilah aku petunjuk agar dapat aku membuat keputusan yang trbaik dalam hidupku ini :(

Post has attachment
what should i do ..
Assalamualaikum... Ya ALLAH,berikan aku petunjuk agar aku dapat membuat satu keputusan yang baik dalam kehidupanku ini..apa yang terbaik YA ALLAH :( orang kata jangan pasang niat yang buruk... nanti kita asyik fikir apa yang kita niat tue..kalau niat baik t...
Wait while more posts are being loaded