Profile cover photo
Profile photo
QRS Holding
2 followers -
QRS Healthcare
QRS Healthcare

2 followers
About
Posts

Post has attachment
"Kinderen hebben iets grotere kans op hersentumor na CT-scan", blijkt uit een artikel op nu.nl (https://bit.ly/2NZ42XO). Het gebruik van de Infrascanner is een grote uitkomst voor het gebruik bij kinderen. Door het gebruik van de infrascanner, kan men snel en op een niet-invasieve manier gescreend en gemonitord worden op intracraniële bloedingen. Zo kan een CT scan in veel gevallen worden voorkomen! Kijk voor meer informatie op http://qrs.nl/producten/medische-apparatuur/infrascanner-2/ https://www.youtube.com/watch?v=EvO_9gly2sM&feature=youtu.be
Add a comment...

Post has attachment
Morgen gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start! Trost zijn wij op het feit dat we samen met EVAC First Aid & Safety Products, onderdeel van de QRS Groep, eerste hulp- en veiligheidsartikelen mogen leveren voor dit evenement. Een erg mooi project! Daarnaast willen wij alle deelnemers heel veel succes wensen de komende dagen. In het bijzonder onze eigen kanjers; Riky en Patrick, gesponsord door de QRS Groep! Meer weten over de Nijmeegse Vierdaagse? Kijk dan op https://www.4daagse.nl/nl/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag is onze nieuwsbrief verstuurd met daarin het laatste nieuws, de beursagenda én stelt Sanne Voets zich voor! Bent u nog niet ingeschreven? Doe dit dan direct via www.qrs.nl! Of bekijk de nieuwsbrief direct online op https://mailchi.mp/0ddf90afb47b/nieuwsbrief-qrs-juli-2018?e=539588410c
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u de laatste blog van onze partner Arcomed al gelezen? Zij publiceerden deze keer een interessant stuk over het TCI protocol (Target-Controlled Infusion). Het gehele stuk leest u hier https://www.arcomed.com/arcomed-tci-target-controlled-infusion-products/! Arcomed is onze leverancier voor infuuspompen; precisie, veiligheid en bedieningsgemak!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag hebben wij het sponsorcontract met Sanne Voets, dressuuramazone opnieuw ondertekend! Momenteel is Sanne regerend Nederlands, Europees, Wereld- en Paralympisch kampioene! Op dit moment is Sanne keihard aan het werk om zichzelf te kwalificeren voor de volgende Paralympische Spelen van Tokyo 2020. Wij helpen haar graag om dit uiteindelijke doel weer te bereiken en wensen haar veel succes de komende tijd met de kwalificaties! Kijk voor meer informatie op www.sannevoets.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

De afgelopen twee weken zijn wij druk bezig geweest met onze service afdeling bij RAV IJsselland. In totaal hebben we 28 elektrische brancard systemen van Stryker geheel voorzien van service en onderhoud en voldoen deze weer aan alle gestelde normen. Deze zijn dus weer perfect in orde! RAV IJsselland: "Het geheel is zeer soepel, vlot en in prettige samenwerking verlopen.". Wij wensen RAV IJsselland de komende tijd succes met het gebruik hiervan en danken hen voor het vertrouwen in QRS!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op dit moment zijn wij voor de QRS Groep, binnen EVAC First Aid & Safety Products op zoek naar een ondernemende en enthousiaste stagiaire voor onze webshop / e-commerce! Zit jij in je 3e of 4e jaar HBO-opleiding richting communicatie, commerciële economie of marketing en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Standplaats voor de stage is Hedel, nabij 's-Hertogenbosch! Benieuwd? Bekijk dan de gehele vacature online en solliciteer direct https://www.evac.nl/Vacatures-EVAC-medical/!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Samen met "Team Medisch Alpe d'HuZes", kijken wij terug op een geslaagd evenement! Mede door onze betrokkenheid en sponsoring van medisch materiaal, kunnen we spreken van een goed verzorgd en veilig evenement voor deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers! In totaal is er €11.230.804,- gedoneerd, dit zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken! Kijk voor meer informatie over Alpe d'HuZes op https://lnkd.in/eDRRbUb!
Photo
Add a comment...

Aanstaande woensdag nemen wij deel aan STIP Summerschool in het Van der Valk Hotel te Veenendaal met als thema: "Griep Preventie". Wij presenteren hier enkele producten gericht op hygiëne en infectie binnen de gezondheidszorg! Hopelijk zien wij u daar! Kijk voor meer informatie op https://www.infectiepreventieopleidingen.nl/sum18.
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week is er op nu.nl een bericht gepubliceerd met als onderwerp; "Inspectie Gezondheidszorg: Richtlijnen infectiepreventie niet altijd nageleefd.". (https://lnkd.in/ex9xvHD) Hieruit blijkt dat er nog altijd ziekenhuizen zijn die moeite hebben met de schoonmaak en desinfectie en een goede controle daarop. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van de juiste producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een zeer divers aanbod aan medische hulpmiddelen, ook op het gebied van hygiëne en infectiepreventie!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded