Profile cover photo
Profile photo
QRS Holding
2 followers -
QRS Healthcare
QRS Healthcare

2 followers
About
Posts

Post has attachment
"Zet techniek in om personeelstekorten op te lossen." en "De noodzaak voor innovatie is voelbaar, maar die gaat nu niet hand-in-hand met bezuinigingen.” zijn beide uitspraken uit een recent gepubliceerd artikel op skipr.nl (http://bit.ly/2pbUCxf). Binnen QRS zijn wij continu op zoek naar innovatieve oplossingen voor de zorgsector en samen met onze klanten kijken wij wat daarvoor de beste oplossingen zijn. Een voorbeeld van innovatie, is het Safe Label System, een systeem voor het reduceren van medicatiefouten op de OK. Het verhoogt de patiënt veiligheid, verbetert de workflow en verschaft clinici meerdere elektronische veiligheidscontroles. Kijk voor meer informatie op http://qrs.nl/producten/medische-apparatuur/safe-label-system-codonics/
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag nemen wij deel aan het DSSH Congres, Dutch Society for Simulation in Healthcare. Dit Congres zal plaatsvinden in de Universiteit van Twente met als onderwerp; "Medical simulation. Time for change?!". Wij presenteren hier onze producten van CAE Healthcare zoals o.a. de Vimedix™, een ultrasound-simulator met een complete- en innovatieve trainingsomgeving voor het hart, abdomen- en verloskundige/gynaecologische toepassingen. Voor meer informatie kijk op http://qrs.nl/producten/medische-simulatie/!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gisteren waren wij aanwezig bij de distributeursmeeting van Mindray in Budapest, Hongarije! Een interessante bijeenkomst met veel informatie en nieuwe initiatieven waaronder ook voor de Minday BeneHeart D1!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen donderdag waren wij aanwezig bij Indoor Brabant Dutch Masters op uitnodiging van Sanne Voets. Een avond in het teken van para dressuur waarbij Sanne vertelde over het ontstaan van haar gouden kür, op muziek van Armin van Buuren. Vervolgens reed zij mee aan de halve finale van de KNHS Witte van Moort Para Dressuur Trophy waar zij de tweede plek behaalde. Als trouwe sponsor zijn wij super trots op haar prestaties! Meer weten over Sanne? Kijk dan op www.sannevoets.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Volgende week woensdag, 14 maart nemen wij deel aan het DSSH Congres wat zal plaatsvinden in de Universiteit van Twente te Enschede met als onderwerp: "Medical simulation, Time for change?!". Wij zullen hier onze producten van CAE Healthcare presenteren! Meer informatie over het congres is te vinden op https://www.dssh.nl/congres/congres-2018/. Meer weten over de mogelijkheden van medische simulatie kijk dan op http://qrs.nl/producten/medische-simulatie/!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag staan wij op het Buurtzorg Wondzorg Congres in het Unieplaza in Culemborg. Wij presenteren hier onze unieke wondverzorgingsproducten Multidex® & VACUTEX™. Beide zijn opgenomen in de Z-index en worden vergoed door de zorgverzekeraars! Kijk voor meer informatie op onze website en vraag direct een sample aan http://qrs.nl/producten/wondzorg/!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In April verschijnt het eerste Surfkids magazine van dit jaar. Het Surfkids magazine wordt aan alle kinderen in de Nederlandse ziekenhuizen aangeboden. Het bevat educatieve, fun en informatieve content. Namens QRS hebben wij een kleine bijdrage geleverd voor de realisatie hiervan. We zijn erg benieuwd naar het resultaat! Kijk voor meer informatie op http://www.surfkids.nl/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gezien de groei van QRS, waaronder de overname van EVAC en de fusie met Disporta, is natuurlijk ook de opslagcapaciteit in ons magazijn toegenomen. In een half jaar tijd zijn wij van één KARDEX naar drie KARDEX-kasten gegaan, hierin zitten in iedere kast 76 lades waarin artikelen worden opgeslagen met een totale opslagcapaciteit van 228 pallets!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Volgende week dinsdag, 6 maart nemen wij deel aan het Buurtzorg Wondzorg Congres in het Unieplaza in Culemborg. Wij zullen hier onze unieke wondverzorgingsproducten Multidex® & VACUTEX™ presenteren. Beide zijn opgenomen in de Z-index en worden vergoed door de zorgverzekeraars! Kijk voor meer informatie op onze website en vraag direct een sample aan http://qrs.nl/producten/wondzorg/!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De website van onze overkoepelende organisatie, de QRS Groep, is vandaag online gegaan. De QRS Groep bestaat uit QRS, Disporta en EVAC. Gezamenlijk werken wij aan onze missie; "de Zorg Beter Faciliteren". Wij versterken elkaar en vullen elkaar aan waardoor wij steeds beter kunnen voldoen aan de vraag en behoefte vanuit de markt. Voor meer informatie kijk op www.qrsgroep.nl.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded