Profile cover photo
Profile photo
Giulia Confort
995 followers
995 followers
About
Posts

Post has attachment
Va invitam sa vizionati noile modele de saltele Morfeus.

Toate produsele au fost imbunatatite semnificativ oferind o experienţă senzorială unică, ridicând somnul, confortul şi răsfăţul personal la un nivel superior.
Se remarcă prin excelenţa materialelor (Matase, lana Cashmere, fibre naturale) şi a soluţiilor constructive utilizate.

https://www.giuliaconfort.ro/ #saltelepremium #salteledelux

Post has attachment
Nu renunta la visele tale, continua sa dormi!
"Albert Einstein"

https://www.giuliaconfort.ro/magazin-online/
Photo

Post has attachment
Nu renunta la visele tale, continua sa dormi!
"Albert Einstein"

https://www.giuliaconfort.ro/magazin-online/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Somnul reprezintă un proces indispensabil şi vital pentru buna funcţionare a oricărui organism. Un somn care nu este de calitate poate fi dăunător atât corpului, cât şi psihicului, tocmai de aceea oamenii au început să se preocupe mult mai mult de acest aspect atât de important. Morfeus dezvoltă o viziune nouă şi originală despre produse tradiţionale, precum sistemul de dormit, regândit şi reinterpretat sub aspectul formei, imaginii şi design-ului, pentru a dobândi valori estetice deosebite.
https://www.giuliaconfort.ro/morfeus-fluxair-syntesis-excelenta-la-nivel-mondial-in-domeniul-de-saltele-high-tech/ #saltele #de #lux #saltelepremium

Post has attachment

Post has attachment
Secretul pentru a avea parte de un somn odihnitor...

Nu este chiar atât de secret! Este important să investim într-o saltea de ultimă generație, care respectă conceptul de sănătate, relaxarea și postura corectă a corpului nostru pentru a-i asigura odihna necesară în timpul orelor de somn. Calitatea saltelei este fundamentală pentru a permite energiilor noastre fizice și mentale să se regenereze la maxim în timpul somnului. În magazinul nostru online si la distribuitori găsiți o mare varietate de saltele, potrivite pentru paturi single, duble și matrimoniale, cu caracteristici concepute pentru a îmbunătăți somnul și calitatea vieții: saltelele din latex sunt foarte elastice, comode şi mențin o temperatură optimă în orice anotimp; saltelele cu spumă vascoelastică (memory-foam) sunt concepute pentru a distribui greutatea în mod egal, astfel încât să confere susținere corpului pe toată lungimea sa; saltelele din spumă poliuretanică Aquacell sunt transpirante şi adaptabile la forma corpului datorită structurii lor termo-sensibile; găsiți, de asemenea, și diferite tipuri de saltele cu arcuri. În cazul în care căutaţi tipuri mai speciale, inclusiv exigențe medicale (medical device), puteți alege dintre gamele de saltele ortopedice, antialergice şi climatizate.
Cumpără acum o saltea de calitate și vei avea un somn liniștit.
https://www.giuliaconfort.ro/magazin-online/

Post has attachment
Afla daca paturile tapitate sunt potrivite pentru tine.
Daca ti se potrivesc, in colectia noastra de peste 80 de modele de paturi tapitate, cu siguranta vei gasi modelul potrivit.
http://www.casamea.ro/inspiratie/mobilier/mobilier-de-interior/afla-daca-paturile-tapitate-sunt-potrivite-pentru-tine-18309
https://www.giuliaconfort.ro/paturi-de-lux-tapitate/

Post has attachment
Pot afirma cu tarie ca arta nu se poate invata fara sa muncesti in proiectare cat si in executie. Daca realizarea este mediocra, este preferabil sa renunti, spunea ETTORE BUGATTI!

Noi, putem spune ca am atins perfectiunea in realizarea colectiei de saltele I MITI COLLECTIONS.
https://www.giuliaconfort.ro/categorie-produse/saltele-colectia-i-miti/ #salteledelux #saltelepremium

Post has attachment
Profita acum de reducerea de 20% la salteaua de lux realizata artizanal Estella Trio!
https://www.giuliaconfort.ro/produs/saltea-estella-trio/
Saltea Estella Trio
Saltea Estella Trio
giuliaconfort.ro
Wait while more posts are being loaded