Profile cover photo
Profile photo
Farah Hanis
153 followers -
Take your chance & make a change
Take your chance & make a change

153 followers
About
Posts

Post has attachment
[REVIEW] KAT VON D AVAILABLE ON SEPHORA.MY
Kat Von D is finally launching in Sephora Malaysia! I was given an opportunity to blog about the awesome Kat Von D which is now available on Sephora website. Where to buy? https://www.sephora.my/brands/kat-von-d Since 2008, Kat Von D has defied expectations...

Post has attachment
PERTUNANGAN HAFIZ & FARAH [24.07.2016]
  Setelah sebulan kahwin baru nak update pasal majlis tunang tahun lepas [Hehehe] Ok, taknak buang masa, I nak terus cerita perjalanan kisah kami sebelum tunang dan selepas tunang. Ceritanya, I pun tak ingat macam mana Hafiz boleh terfikir nak kahwin. Dulu...

Post has attachment
TRENDY SHADES BY FHLABS.CO
Hi! Saya, Farah Hanis baru sahaja memulakan perniagaan online menjual shades yang sedang menjadi trend anak muda masa kini. Ini business gabungan saya & tunang. Nama business kami ialah FHLabs.Co yang mana FH bermaksud Farah Hafiz tetapi busniess ini fokus ...

Post has attachment
UNBOXING ALTHEA KOREA BEAUTY BOX
Anyong haseyo to all Korean lovers out there :) Now, I'm sharing with you one of the newest online shopping sites in Malaysia. If you love Korean beauty products, I'm pretty sure you'd be thrilled that Althea Korea, a popular Korean beauty online store that...

Post has attachment
[REVIEW] ULTRA REJUVENATION CRYSTALLINEAR THERAPY - CRES WELLNESS
Hi! Kali ni Farah Hanis kembali dengan review terbaru! Ya, dah lama tak buat review sejak sibuk dengan karier, belajar hujung minggu & melancong. Tapi bila cakap pasal sibuk, mesti korang ingat aku tak ada masa nak jaga/kekalkan kecantikan kulit muka kan.Ya...

Post has attachment
CREATE YOUR OWN GIFTS WITH PRINTCIOUS
Pernah tak korang terfikir nak bagi hadiah kat 'someone special' dengan hasil rekaan korang sendiri? Bila disebut tentang hadiah, maka pelbagai aspek akan difikarkan seperti reka bentuk, warna, ayat yang boleh memikat hati dan tujuan hadiah itu diberi. Tamb...

Post has attachment
[EVENT] MAH SING ANNUAL DINNER 2016 - BOLLYWOOD THEME
Balik dari Seoul terus kejar balik rumah bersiap untuk ke annual dinner Mah Sing yang diadakan di Hotel Majestic Kuala Lumpur. Ini kali pertama memakai sari depan orang ramai. Tak berapa buat persediaan pun untuk annual dinner sebab busy dengan trip ke Kore...

Post has attachment
[EAT & DRINK] DC COMICS SUPER HEROES CAFE
Lokasi Unit 2-29, 2nd Floor, Sunway Putra Mall Jalan Putra, 50350 Kuala Lumpur APA YANG BEST? Mungkin hiasan topping minuman kat sini yang buat cafe ni unik. Semua minuman kena ada hiasan super hero. Malah, kerusi & meja pun ada logo super hero. Menu makana...

Post has attachment
SEOUL ITINERARY DAY 1: CAT CAFE MYEONGDONG & MYEONGDONG STREET
Previous post: http://raksasapurple.blogspot.my/2016/03/travel-6-days-in-seoul-2-days-in-jeju Incheon Airport ke Chungmuro Apartment Sampai je airport terus cari kaunter untuk beli tiket bus ke Chungmuro. Kaunter tiker berada di luar airport. Cakap je nak b...

Post has attachment
[TRAVEL] BACKPACKING BANDUNG, INDONESIA - PART 2
Entri ni merupakan entri kedua trip aku ke Indonesia. Selepas sehari berjimba di Jakarta, kami bertolak ke Bandung bagi meneruskan misi shopping kami disana. Bandung terkenal dengan baju & tudung yang murah-murah. Berbaloi shopping kat sini untuk persediaan...
Wait while more posts are being loaded