Profile cover photo
Profile photo
Norfadhilah Abu Hassan
90 followers
90 followers
About
Posts

Post has attachment
Tak percaya dengan umur?
Assalamualaikum Harini dah 13 hari masuk tahun baru 2015. Tp aku still rasa cm biasa-biasa, ala-ala tahun 2014. Apa  nk beza? nombor ja pon. 2014 --> 2015??? Tapi terpikir plak. Tukar tahun, tukar umur jugak. Adus. Aku ingat-ingat umur aku baru 18 taun. Aku...

Post has attachment
v Auni

Post has attachment
Kerenah Auni beli kasut raya
Salam. Harinie dah 19 Ramadhan..Lebih kurang 2
minggu ja lagi kita dah nk raya. Yahoo..! syooknya. Dah macam
budak-budak la plak. Nak cita pasal anak la. Aritu keluar konon-konon nk beli baju
dan kasut raya la kt budak tecik tu. P Billion ja pun, sebab aku ...

Post has attachment
Imam meninggal dalam solat. Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un
Nak cerita cikit kejadian semalam. Macam selalula ayah akan p solat jemaah magrib dan isya kt surau. Pas solat magrib, ayah balik rumah..tengok berita TV3..Azan isya, ayah p surau balik. Ayah akan p solat dan terus balik rumah kalau tak da apa-apa hal lah....

Post has attachment
Ada tak sapa-sapa nk jadi menantu saya?
Ada tak sapa-sapa nk jadi menantu saya? Jgn tanya anak yang mana satu, sebab saya ada sorang ja anak wat masa nie. Nie la anak dara saya yg saya tengah carikan jodoh utk dier..hehe       berangan beautiful la tuh. gn bunga sekuntum   rambut dia   tengok. je...

Post has attachment
Yaaa ampunnnn... Tama betul tak update blog! rindunya
Selamat pagi semua Semangat untuk bekerja?? Bagus! Lamanya tak update blog..rindunya... Tapi nie jugak mungkin entry yang terakhir untuk 2013. Hari nie juga hari Jumaat terakhir thn 2013 kan.. perasan tak? ka...tak perasan sbb asyik terpikir nk sambut new y...

Post has attachment
Ini rupanya Aweknya. Cerita disebalik Villa Nabila
  Gambar awek Izzat Izzudin, remaja yang hilang di Villa Nabila -
Misteri kehilangan seorang remaja lelaki dikenali Izzat Izzudin, 16, di
sebuah banglo Villa Nabila sudah terjawab semalam. Dia disahkan ditemui
di rumah rakan Flat Desa Mutiara sambil meno...

Post has attachment
Ini rupanya Aweknya. Cerita disebalik Villa Nabila
  Gambar awek Izzat Izzudin, remaja yang hilang di Villa Nabila -
Misteri kehilangan seorang remaja lelaki dikenali Izzat Izzudin, 16, di
sebuah banglo Villa Nabila sudah terjawab semalam. Dia disahkan ditemui
di rumah rakan Flat Desa Mutiara sambil meno...

Post has attachment
cam comel jerr.. anak Adi Putra
Saja nk busy body cikit.  Semalam aku baca ROTIKAYA .  Betul-betulnya ari-ari aku baca ROTIKAYA . Terbaca 1 story nie. Yang aku tau Anak Adi tue anak angkat kan.. sebab tue leh ada story Adi Putra Tidak Akan Simpan Rahsia Dari Pengetahuan Anak . Sebenarnya ...

Post has attachment
Kebanyakkannya Semua Gambar Nur Auni Faqiha
Wait while more posts are being loaded