Profile cover photo
Profile photo
Ratko Podvorac
About
Ratko's posts

David 4 i pol godine
Vita Katarina 2 godine imaju leukemiju i lijece se na Rebru.Potrebna molitva.+++

Marijana je operirana u petak ali je dobila bakteriju i temperaturu potrebna je molitva. Hvala! +++

Ratko molim te...Da se pocnemo molit djevojcica Marija od godinu i par mjeseci umire od menigokokne sepse.. Jako je lose...Boze pomozi

Molimo za Zvonka i njegovu obitelj da ih Bog utješi u tragediji koja se dogodila! +++

Udruga Ruah od 27.11.-20.12.2016. prikuplja hranu, kucne i higijenske potrepstine koje cemo prije Bozica podjeliti siromasnim obiteljima. Pozivamo vas da se u ovo milosno vrijeme odazovete i sitnicom od svoga suviska pomognete potrebitima i siromasnima. Skupljamo i povratne boce i limenke te cemo i na taj nacin prikupljati sredstva da kupimo hranu. Hvala svima koji cete se odazvati. Bb Romina

Molimo za Tonku, 2 godine, neurorizicno dijete. U bolnici je zbog teske upale pluca. 

Post has attachment
Pročitajte ovo molim vas!

Molim te Majko za cudo ozdravljenja malog Vida (11) koji boluje od neuroblastoma. Visoki su tumorski markeri! Hvala ti Majko! Vjerujem! 

Molimo za o. Zvonka koji danas ima tešku operaciju da mu Bog sa svojima svetima i anđelima bude blizu te se proslavi cjelovitim i brzim ozdravljenjem! Hvala vam!

Post has attachment
Molim vas da se pomolite za Damira,da se brzo oporavi,operiran je danas,bio u planinarenju jucer u klisovima i zapala mu noga,pukla na tri djela,gsssovci ga spustali 4-5sati u teskim uvjetima kisa,klizavi strmi teren i noc.Bio je u soku,danas je u Ogulinu u bolnici operirana je noga u gleznju,a oporavak je do tri mjeseca,na intenzivnoj je,da se pomolimo,za sretan oporavak i da ne padne psihicki!!.Hvala Bog vas obilno blagoslovio!
Wait while more posts are being loaded