Profile cover photo
Profile photo
Radka Kazarova
779 followers -
Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден. Бернард Шоу
Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден. Бернард Шоу

779 followers
About
Radka's posts

Post has attachment
Здравейте приятели,
Преди 3 месеца в България се появи една възможност за допълнителен доход. Знам , че интернет пространството е залято от всякакви предложения, но 99% от тях изискват вложение на финансови средства и естествено риска да загубите парите си е голям. Обърнете внимание на това което предлага THWGlobal. Компанията декларира в своята политика, че по никакъв начин сега и за в бъдеще няма да иска пари от регистриралите се членове. В такъв случай вие може да загубите единствено ако не се възползвате от това предложение, а ето го и него:
https://www.youtube.com/watch?v=O90C_LO4tfM
ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ВСЕКИ ДЕН !!!
РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
ТУК ===> http://radina.thwglobal.com/
THWGlobal в момента е призната за най-бързо развиваща се глобална възможност за 2016 г.
Брилянтна възможност за всеки да направи до $ 1000 на месец, без реферали и много повече ако споделя тази възможност с други хора.
THWGlobal търси милиони хора, навършили 18 години, по целия свят, които са готови да инвестират до 10 часа седмично и да печелят до $25 на час и до $250 на седмица, за гледане и коментиране на реклами, филмови трейлъри, видео проучвания, TV пилотни програми. Всичко това от уюта на вашия дом или навсякъде, по всяко време 24/7, с помощта на който и да е смартфон или компютър.
Регистрацията е БЕЗПЛАТНА и участието в този проект е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО !
КАК РАБОТИ!
Стъпка # 1: Отидете на http://radina.thwglobal.com/ и се регистрирайте сега. Ще получите свой личен безплатен THWglobal уебсайт. Препоръчително е да ползвате браузъра Google Chrome и електронна поща (e-mail) в Gmail.
Стъпка # 2: Логнете се в личната си THWGlobal интернет страница с потребителско име и парола. В секцията Message Center ще откриете писмо с вашите 3 реферални линка.
Стъпка # 3: За да останете активен участник и компанията да продължи да комуникира с вас, попълнете Демографската анкета (Demographic Survey) която ще откриете в секцията Survey Center.
Искате да заработите повече ... ?!?
От работата на лично поканените от вас хора (реферали), за 1 час гледане от тях, получавате до $5, т.е. до $ 50 на човек за седмица! За всички останали реферали до 10 ниво. получавате до $1 от всеки, на ден!
Не влагате пари - съответно няма никакъв финансов риск!
Побързайте и се регистрирайте
СЕГА !!! ==> http://radina.thwglobal.com/


Post has attachment
"А вий като сте писнали: криза, криза… рай е там, ти казвам, рай! Дояде ти се, да речем, тарана, идеш при бай Христо Трошана, че ти увий човекът в книжки поотделно до седем тюрлии. И бахарът му, и исьотът му, и тарана кокусу, и чер пипер, че отгоре и малко дъвка за миризма. И всичко това за лев и половина! Де другаде го има това чудо бе, бай Петре? Ама трябва да поскита човек по чужбина, та да оцени нашето. Трябва да си в Париж, да ти се дояде тарана, че чак тогава да разбереш дълбокия смисъл на стихотворението: „Отечество любезно, как хубаво си ти!“… Иначе е вятър!" - из "Писма от Париж" 1930 г.
http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=63453&title=%D0%98%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F
Photo
Wait while more posts are being loaded