Profile cover photo
Profile photo
Van Oostveen Elektricien
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De meeste woningen hebben geen echte stoppen meer in de meterkast, maar automaten waarbij een schakelaar omspringt om de elektriciteitsvoorziening te onderbreken.
Add a comment...

Post has attachment
Bezig met een verbouwing? Weet u niet wat u met de aanleg van elektra aan moet? De oplossing is simpel, schakel een specialist in om het te laten doen. Een ervaren elektricien zorgt ervoor dat al uw elektra zorgvuldig en veilig wordt geplaatst. Voor meer informatie klik op de link!
Add a comment...

Stopcontacten voor in de tuin? Wij snappen dat u met dit mooie weer buiten wilt werken met uw laptop of tablet. Het is daarom ook van belang dat deze opgeladen kunnen worden. Dus voor de aanleg en afstelling van stopcontacten in de tuin, neem contact met ons op en wij klaren de klus!
Add a comment...

Wij staan voor u klaar! U bent een nieuw huis aan het bouwen of u gaat toch voor die extra aanbouw. Gegarandeerd dat u daar ook elektronische apparaten wilt gebruiken. De elektricien van Amsterdam helpt bij de aanleg van kabels tot aan de stoppenkast.
Add a comment...

De bloemetjes mogen weer buiten worden gezet. Met het mooie weer trekt u er weer op uit om nieuwe planten en accessoires te kopen voor uw tuin. Naast dat dit natuurlijk uw tuin een enorme boost geeft is het ook belangrijk om de juiste verlichting aan te schaffen. Goede verlichting bepaald namelijk voor een groot deel s'avonds de sfeer in de tuin. De elektricien van Amsterdam helpt u graag bij het aanleggen van contactpunten en het aansluiten van uw tuinverlichting.
Add a comment...

Kortsluiting en veel voorkomend probleem in menig huishouden. Wanneer u constateert dat dit bij u het geval is kunt u twee dingen doen. U kunt allereerst natuurlijk zelf het probleem van stroomonderbrekingen verhelpen. Helaas is dit moeilijker dan u denkt. Wij adviseren u daarom ook om een ervaren elektricien in te schakelen.
Add a comment...

Post has attachment
De zomer is in aantocht en dat houdt in dat u s'avonds langer buiten wilt zitten. Ook als het donker wordt wilt u een gezellige sfeer in uw tuin creëren. Dit kunt u doen door de juiste verlichting in uw tuin te laten plaatsen.
Add a comment...

Heeft u een nieuw huis gebouwd? Nu het mooie weer er aan zit te komen wilt u ook goede buitenverlichting hebben, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van het aangename weer. Wij helpen u met het aanleggen van uw buitenverlichting!
Add a comment...

Om brand te voorkomen is het verstandig om eens na te gaan of uw groepenkast voldoet aan de huidige veiligheidseisen. Vaak komt het voor dat oudere panden geen aardlekschakelaars hebben, omdat vroeger de energievraag lager was. Aardlekschakelaars voorkomen zogenaamde aardfouten die vaak het gevolg zijn van brand. Een nieuwe groepenkast voldoet aan zowel de huidige veiligheidseisen als aan uw energievraag. 
Add a comment...

Post has attachment
Verlichting op zonne-energie heeft vele voordelen. Kabels zijn niet nodig en de lampjes ontvangen energie via de zon. Toch zijn er ook nadelen aan verbonden. Meer over deze nadelen in onderstaand bericht.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded