Profile cover photo
Profile photo
Zarra Qaseh
58 followers -
Love To Share
Love To Share

58 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Place2Visit : Annual Dinner cum Family Day @ Bukit Gambang Resort City (BGRC) - Part 1
Assalamualaikum... Hari tu za dah janji nak update pasal annual dinner dengan family day kat Bukit Gambang Resort City, Pahang . Tapi macam biasa la jugak za ni kalau pasal nak update selaju-lajunya memang err tak arr...haha tengok tajuk la..cerita tahun le...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Trip to Bukit Gambang Resort City : Coming Update!!
Assalamualaikum... Tengok tajuk tu tak nak kalah je kan.actually dah lama pergi sana.entry pun dah lama siap, simpan kat draft je....tapi tak juga publish sebab busy sangat.sekarang just nak tunggu edit pic sikit-sikit je.za ni kalau nak edit2 pic malas sik...
Add a comment...

Post has attachment
Sharing is Caring : Wanita Untuk Suami
Assalamualaikum... cerita yg menarik, cuba baca ye.... selamat membaca..:) ihsan Google   Bila SUAMI balik rumah.... Dia jadi heran gler halaman umah berselerak, surat kat peti pos tak berambil, anak-anak tengah main korek-korek tanah kotor, baju compang-ca...
Add a comment...

Post has attachment
MH370 : Mimpi Ustaz Darul Manzil, Punca Pesawat Terhempas Di Lautan
Assalamualaikum... Article kat bawah ni za just share sahaja..tak de maksud apa2 pun...hanya sekadar berkongsi...betul atau tidak...wallahhualam... Catatan seorang Ustaz yang bermimpi tentang apa yang
berlaku kepada pesawat MAS MH370. Dalam kejadian tersebu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
RM1,000 Giveaway by nile.com.my
Assalamualaikum uolls… Pernah dengar tak pasal nile.com.my?actually za taw pun
lepas za blogwalking di blog Fatin Liyana, bloggerities kita tuh.suka je BW dia
punya blog tu, dah la comel dan at the same time banyak yang best-best dia
share kat situ. Terima ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded