Profile cover photo
Profile photo
Jaap de Wit | WordPress & WooCommerce Webdesign
13 followers
13 followers
About
Jaap de Wit | WordPress & WooCommerce Webdesign's posts

Post has attachment
Bent u op zoek naar een betaalbare website of webshop dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door het gebruik van een standaard WordPress of WooCommerce website en bijbehorende functionaliteit kan ik tegen scherpe tarieven een website voor u bouwen.

Door mijn full-service model (ontwerp, realisatie en beheer) neem ik al het werk voor u uit handen en hoeft u geen contracten aan te gaan met andere partijen voor hosting en/of beheer.
Photo

Post has attachment
Ik maak gebruik van het WordPress CMS. WordPress is zowel geschikt voor sites van zelfstandige ondernemers als van grotere organisaties. Door het gebruiksgemak en de flexibiliteit is WordPress ook bijzonder geschikt voor websites van stichtingen en verenigingen.

Bij oplevering van de website krijgt u van mij een persoonlijke training en ontvangt u een uitgebreide gebruikershandleiding.
Photo

Post has attachment
De WordPress webshops die ik lever maken gebruik van de WooCommerce plugin. Deze plugin is standaard zeer uitgebreid waardoor u als kleine ondernemer voor een betaalbaar bedrag een professionele webshop tot u beschikking heeft.

Wilt u meer mogelijkheden dan is de plugin eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten.
Photo
Wait while more posts are being loaded