Profile cover photo
Profile photo
edayu nurdin
About
edayu nurdin's posts

Post has attachment
ME as a STPM Student
ASSALAMUALAIKUM BLOGGERS  SINCE 2015 I MAKE A LAST POST, I AM TOO BUSY FOR MY STPM AND NEXT 2 WEEK I WILL SIT FOR TRIAL STPM, ARGH.  Semiggu yang lepas ke bila tak ingat .", baru je habis exam untuk pra trial stpm. Untuk trial pulak cikgu cakap bulan 9 ta...

Post has attachment
masuk maktab
Assalamualaikum! ayu nak masuk maktab dah. Mungkin lepas ni susah dah nak update blog. btw,truskan mnyokong ayu untuk terus berblogging. Hehe. oklah,to irfan: take care dear.  love♡ xoxo

Post has attachment

Post has attachment
Aplikasi Permohonan Program Perguruan
Assalamualaikum. Sedang ayu meninjau blog bloggers lain,ayu terjumpa psal ni.  nak jadi cikgu Kepada sis yang dh ambik result tu,cubalah apply. Kita cuba semua,kita isi semua. Then bila dah dapat,kita decide lah kemudian. Excited ayu nak tunggu habis spm. D...

Post has attachment
Impian ke Paris
Assalamualaikum.  Selamat pagi. Alhamdulillah,allah bagi kita hidup lagi kat muka bumi ni. Pagi pagi lagi dah mengelamun.haha. Nak pergi Paris. Impian tu,seriously. Nk pergi dengan my husband.hihohiho. Ok. To irfan: ni lah impian sye nk pergi dgn awk. :D Be...

Post has attachment
kegiatan malam
Assalamualaikum!  Wah tajuk.haha. before start,happy holiday! Ayu balik rumah pukul 2.30 cam tu and balik pasir mas,letih kut. Blog ku dceroboh hari tu. Pandai eh irfan. Btw,malam ni malam jumaat and poksu dan abg2 ku membidahs cincoks. Omaigadd,geli gila. ...

Post has attachment
**
DEAR SAYANG... Betape susahnyee abg nk bukak blog syg nie..hihi..alhmdlillah,bley pon akhirnyee...pheww.. Sblom tuw,salam mesra kpd bloggers lain ^-^..sye bru di sini..edayu nurdin...blaja elok2 okey..sye kt sini sllu doakn awk..sye ykin awk bley..FIGHTING ...

Post has attachment
masuk maktab dulu
Assalamualaikum. Nak masuk maktab dah esooookk. Sedih sangat. Dah form 5 dah ayu ni. To irfan,study hard too okey nanti. Biubiu. Dah beli semua barang but tak prepare banyak pun. Ayu lansung takde mood nak kemas and ayu fikir nak study je. Haha. Nak study l...

Post has attachment
kuatlah
Assalamualaikum.  Kau rasa kau dah cukup kuat,kau rasa kau boleh hadapi semua. Bila orang luah,aku tak kuatlah.. kau cakap kuat lah sikit.kuat. kau sendri? Blah lah wei. Kau tak kuat pun. JANGAN PERASAN KAU KUAT!! Kau memang tak kuat. Tak kuat. Tak kuat pun...

Post has attachment
Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali .
Assalamualaikum!  *klik banner untuk join. ♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015 ♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain. ♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari. ♥ Rajin-rajin kan diri ...
Wait while more posts are being loaded