Profile cover photo
Profile photo
Anne Nurain
740 followers -
comel.. hahahahaha
comel.. hahahahaha

740 followers
About
Anne Nurain's posts

Post has attachment
Sweatpants in Black only..
1 RM55 SM | RM60 SS
2 RM110 SM | RM115 SS
3 RM150 SM | RM155 SS
*Harga termasuk pos!

Direct whatsapp +6010-2832757 sekiranya berminat.
SERIOUS BUYER ONLY!!
Photo

Post has attachment
V-Sireh?? Pernah dengar tak?
Assalamualaikum.. Hai!!! Pernah dengar tak produk Vsireh ni?? Ekceli VSireh Beauty Expert sekarang dah ada 4 produk which is... V-Sireh Jus Premium Wanita (SM : RM39 | SS : RM43) Olicandy (SM : RM59 | SS : RM63) VS Lip Glow (SM : RM29 | SS : RM32) Hoodia Ca...

Post has attachment

Post has attachment
Happy Birthday To Me !!
Assalamualaikum.. Morning uolls!! Hari ni birthday aku yang ke __.. Sila isi tempat kosong.. Hahaha.. Semalam housemate aku buat surprise kat aku.. Memang tak sangka sangat sebab mula2 ingat tu majlis makan2  ngan our lecturer yang jugak merupakan pemilik...

Post has attachment
Perkembangan diri yang tak kembang-kembang
Assalamualaikum & hai semuaaaa!!! Lepas entry minggu lepas, rupanya ada gak yang windu kitew.. Terharu angat.. Hehehe.. Pastu ada yang request gambar latest plak tu.. Aihh malu cheq tapi nak jugak la post selpie sekeping.. Hahahaha.. I know this is not the ...

Post has attachment
Lamanya tak update blog..
Assalamualaikum & morning all~ Lamanya tak update blog.. Rindu plak nak pot pet pot pet dalam blog.. Last update bulan Oktober, tu pun pasal CPUV ja.. Hehehe.. Lama giler, abis ja Latihan Mengajar, balik kampung then blog pun terabai.. Segala komen kat blog...

Post has attachment
3 CPUV menyinggah~
Assalamualaikum WBT.. Hai semuaa~ Masih tak sempat lagi nak update pasal Pulau Payar.. Busy derr.. Habis cuti je trus exam.. Tak sempat nak update blog.. Nak BW pun tak sempat.. Mintak ampunnn sesangat ye? Selama minggu yang busy ni aku sempat tengok Nuffna...

Post has attachment
Ke pulau ke kiterr??
Assalamualaikum & hai semuaaaa.... Sekarang ni dok heboh pasal event IWTTAD tu kan? Tapi aku taknak komen pape.. Serahkan je pada yang pakar.. Kita yang tak pakar ni just amik pengajaran dari apa yang berlaku.. Asalnya hari ni nak mula 30 Days Photo Challen...

Post has attachment
Anne Nurain commented on a post on Blogger.
haha.. seronok baca, semua edisi sentap mak nak.. hehe.. tapi bagus la sebab setiap komik tu ada pengajaran nya.. gud luck! ^___^

Post has attachment
Awat comel sangat ni???
Assalamualaikum & hai semuaaaa... Tajuk tu bukan tujukan kat korang ye? Jangan nak perasan.. Hahaha.. Sebenarnya ayat kat tajuk tu aku tujukan kat budak kat bawah ni... Comel kan?? Kan?? Ya Allah, tak sabar sangat nak balik jumpa budak tecik ni.. Nak tau ta...
Wait while more posts are being loaded