Profile

Cover photo
Lin Azlina
Works at Pusat Internet Komuniti P1 Chini Timur
Attended Sek Men Paloh Hinai
Lives in Pekan, Pahang
4,252,742 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Misi 2017
Dah nak habis bulan satu 2017... Baru nak listkan azam dan target untuk tahun ni... Okeyla... ini antara target yang mesti saya capai untuk tahun ni... Moga2 tercapailah hendaknya.. Misi nak kurus badan... takdelah kurus sangat... nak maintain takmau cecah ...
 ·  Translate
Dah nak habis bulan satu 2017... Baru nak listkan azam dan target untuk tahun ni... Okeyla... ini antara target yang mesti saya capai untuk tahun ni... Moga2 tercapailah hendaknya.. Misi nak kurus badan... takdelah kuru...
2
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Dulu jauh sekarang dah dekat
Saya kahwin tahun 2014. Anak sorang 2015 anak lompat terus jadi 3 tahun 2016 Alhamdulillah... rezeki dalam masa 2 tahun perkahwinan, saya dan incik asben dikurniakan anak2. Dalam tempoh masa 2 tahun tu saya dan suami PJJ orang kata. Dia kat Lepar, saya kat ...
 ·  Translate
Saya kahwin tahun 2014. Anak sorang 2015 anak lompat terus jadi 3 tahun 2016 Alhamdulillah... rezeki dalam masa 2 tahun perkahwinan, saya dan incik asben dikurniakan anak2. Dalam tempoh masa 2 tahun tu saya dan suami P...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
FREE SAMPLE macam2
Info sumber : Hospital Untuk Bersalin BABY BAG FREE Baiboo : http://www.baiboo.com.my/The-Happy-Baby-Bag.aspx   Yang ni diorang akan bagi masa korang deliver baby kat hospital yang korang isi form nanti. So, make sure korang pregnant la yer... kalau tak mac...
 ·  Translate
Info sumber : Hospital Untuk Bersalin BABY BAG FREE Baiboo : http://www.baiboo.com.my/The-Happy-Baby-Bag.aspx Yang ni diorang akan bagi masa korang deliver baby kat hospital yang korang isi form nanti. So, make sure ...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Setelkan hutang PTPTN guna KWSP
Alhamdulillah... Setelah hmapir 9 tahun akhirnya langsai jugak hutang PTPTN saya semasa belajar di UPM dulu. Seingat saya baru sekali bayar PTPTN tu sebanyak RM100.  Saya pinjam cuma rm 7k selama 2 sem sebab JPA lmbat masuk. Mujurlah tak banyak sangat kan.....
 ·  Translate
Alhamdulillah... Setelah hmapir 9 tahun akhirnya langsai jugak hutang PTPTN saya semasa belajar di UPM dulu. Seingat saya baru sekali bayar PTPTN tu sebanyak RM100. Saya pinjam cuma rm 7k selama 2 sem sebab JPA lmbat masu...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Kisah tauhu dan twin
 sumber : makanananda Just sharing makanan yang saya suka sangat masa pregnant ke twin aritu adalah tauhu goeng..makan macam tu jer.. masa tu rasa tauhu goreng tu sangat sedap.. hari2 mesti saya beli tauhu.. stok tauhu tu ada je dalam peti ais.  Sehinggakan...
 ·  Translate
sumber : makanananda Just sharing makanan yang saya suka sangat masa pregnant ke twin aritu adalah tauhu goeng..makan macam tu jer.. masa tu rasa tauhu goreng tu sangat sedap.. hari2 mesti saya beli tauhu.. stok tauhu tu ...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Tindik telinga Iman
Semalam berpeluang ke shopping mall tanpa si twin HH...  Hajat kat hati nak bawak Iman pergi Taman Teruntum tapi tak jadi pulak. Dah lewat sangat sampai sana. So, jenjalan kat shopping mall jerla. Kebetulan, ada tempat tindik telinga. Apalagi.. inilah masan...
 ·  Translate
Semalam berpeluang ke shopping mall tanpa si twin HH... Hajat kat hati nak bawak Iman pergi Taman Teruntum tapi tak jadi pulak. Dah lewat sangat sampai sana. So, jenjalan kat shopping mall jerla. Kebetulan, ada tempat tind...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Lain anak, lainlah ragamnya
Okeyla..nk bercerita sikit pasal my twin ni... Saya dan incik suami panggil  diorang ni abang n adik Abang aka Hamka Adik aka Hakim Peel mereka yer.... Abang dulu yer... Suara kuat... jenis cool... boleh bawak diri orang kata.. tengok gaya lah... kuat berse...
 ·  Translate
Okeyla..nk bercerita sikit pasal my twin ni... Saya dan incik suami panggil diorang ni abang n adik Abang aka Hamka Adik aka Hakim Peel mereka yer.... Abang dulu yer... Suara kuat... jenis cool... boleh bawak di...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
dengan shopback memang berbaloi
   website : SHOPBACK Mesti korang dah pernah dengar atau pun yang belum pernah dengar lagi. Meh nak cerita sikit pasal mende alah ni. Website ni memberi korang pulangan bila bershopping melaluinya.  Takdelah sia2 sangat bila berbelanja. Up to 12% tau pulan...
 ·  Translate
website : SHOPBACK Mesti korang dah pernah dengar atau pun yang belum pernah dengar lagi. Meh nak cerita sikit pasal mende alah ni. Website ni memberi korang pulangan bila bershopping melaluinya. Takdelah sia2 sangat bil...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017
Nak Menang Lumayan RM8000.00 tak? Info Selanjutnya! Home blogwalking segmen segmen Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017 47 Nur Khairul Azizi Mohamad Monday, 19 December 2016 Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017 [REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kre...
 ·  Translate
Nak Menang Lumayan RM8000.00 tak? Info Selanjutnya! Homeblogwalking segmensegmen Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017 47 Nur Khairul Azizi Mohamad Monday, 19 December 2016 Misi Penc...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Twin HH 4 bulan
Arini 19hb Disember, saya start hantar twin ke rumah pengasuh yang baru pulak. Huhu... Takdan nak cukup bulan kat pengasuh sebelum ni sebabnya dah tak tahan dengan perangai dia yang macam banyak songeh sikit.. Entahla... Biallah twin nak dapat pengasuh yang...
 ·  Translate
Arini 19hb Disember, saya start hantar twin ke rumah pengasuh yang baru pulak. Huhu... Takdan nak cukup bulan kat pengasuh sebelum ni sebabnya dah tak tahan dengan perangai dia yang macam banyak songeh sikit.. Entahla... Bi...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Idaman hati kasut medifeet
Kasut Medifeet.... nak masuk dlm wishlist 2017 nanti...hihi Member saya yang juga best fren yang perkenalkan. Dia salah seorang ejen Medifeet ni... Kasut yang direka khas untuk kesihatan tapak kaki... Lembut giler tapaknya...  Tapi range harga agak tinggi.....
 ·  Translate
Kasut Medifeet.... nak masuk dlm wishlist 2017 nanti...hihi Member saya yang juga best fren yang perkenalkan. Dia salah seorang ejen Medifeet ni... Kasut yang direka khas untuk kesihatan tapak kaki... Lembut giler tapaknya...
1
Add a comment...

Lin Azlina

Shared publicly  - 
 
Online Revolution Lazada - Best ker???
Lazada... Satu nama yang gah! Tak perlu lagi nak diperkenalkan kepada umum. Pelbagai barangan dan jenama boleh dicari dalam online shopping Lazada ni. Tapi yang saya nak tekankan di sini adalah pasal Online Revolution. Dalam bahasa Melayu revolusi atas tali...
 ·  Translate
Lazada... Satu nama yang gah! Tak perlu lagi nak diperkenalkan kepada umum. Pelbagai barangan dan jenama boleh dicari dalam online shopping Lazada ni. Tapi yang saya nak tekankan di sini adalah pasal Online Revoluti...
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Pusat Internet Komuniti P1 Chini Timur
    Pengurus, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Pekan, Pahang
Education
  • Sek Men Paloh Hinai
    1998 - 1999
  • MRSM Kuantan
    2000 - 2001
  • Kolej Mara Seremban
    2002 - 2003
  • Universiti Putra Malaysia
    2003 - 2007
Basic Information
Gender
Female
Birthday
March 8