Profile cover photo
Profile photo
Lin Azlina
About
Posts

Post has attachment
Review multi cooker hot pot electric
Beli multicooker kat shopee. Just try... semalam test guna for the first time. maska bubur Ayra. Sebelum tu... Saya beli mende alah tu kat shopee...feberet online shopping! hihi Memang hampir kesemua barang saya akan usha kat shopee dulu berbanding lazada. ...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Raya 2018
       RAYA AIDILFITRI 2018 Tengok baju Iman tu... lain kan warna...huhu tu la...raya 2018 yang paling kalut...last minit saya dapat baju... baju kembar awal sket...tapi tak bajet pun nak pakai kaler tu...just untuk raya kedua dan seterusnya... incik suami ...
Kisah Raya 2018
Kisah Raya 2018
linazlina.com
Add a comment...

Post has attachment
Iman mula sekolah Tadika Cahaya Ilham
Baru 3 tahun kakak Iman ni... tapi dah kena hantar sekolah...Actually delay banyak kali dah nak masuk. Kejap rasa nak hantar, kejap rasa taknak hantar. demi kebaikan kamu duhai anak...ibu dan abah kena hantar jugak ke sekolah. Sejak abah bukak kedai sebelum...
Add a comment...

Post has attachment
Tragedi sehari sebelum raya
Tragedi sebelum raya... Hari Khamis baru ni...Konon2nya sebelum balik kampung tu naks etelkan segala baju kotor... taknak tinggal macam tu jer...okeyla...saya pun basuhlah baju untuk trip kedua dah masa tu. Mesin basuh kat rumah tu jenis semi auto jer. Seba...
Add a comment...

Post has attachment
Takde baju raya lagi
Esok dah nak raya ni tapi baju raya yang official memang takde lagi. Urmmm... tahun ni agak kelam kabut...  Dengan pindah rumahnya... dengan anak2 yang ramai... dengan hantar anak ke rumah pengasuh lagi... banyak perkara baru...Jadinya persiapan raya hanyal...
Add a comment...

Post has attachment
Nufiya Organic Milkbooster Buat Susu Meriah ke?
Dapat trial pack secara percuma sahaja. Just bayar kos pos jer...Dah lama usha tapi tak terbeli pun. Risau sebab takot xminum. Tak boleh nak hadam rasanya. Tapi bila baca2 orang kata rasa macam laicikang jer. So, bila ada peluang dapat trial pack, jangan le...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan
Join GA lagi.... di kala mood tengah rajin kan... jom kita cari dan join! Due date arini tau...hihi...masih sempat siapa yang nak join tu... klik banner kat atas untuk direct ke penganjur ok! Jangan lupa ikut segala syarat yang ditetapkan.  Untung2 rezeki b...
Add a comment...

Post has attachment
Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway
Masih smepat lagi nak join. Mudah2han ada rezeki di sini. Dah lama sangat tinggalkan dunia giveaway ni... nak kata sibuk tu, masih punya masa....entahlah.. banyak snagat perkara nak fikir kot. Jom siapa yang nak join... klik je banner kat atas tu ha
Add a comment...

Post has attachment
Pindah rumah sewa yang baru
17 Ramadhan... Sabtu lepas.... tanpa plan yang betul2...tanpa perancangan yang teliti... 2 Jun 2018... Lebih kurang jam 4ptg tu, ma abah datang rumah Kelat Rendang... Tolong kemas barangla...hihi Nak harapkan saya? urmmm...taktahulah nak buat masa bila... d...
Add a comment...

Post has attachment
Ibu anak 4 yang masih kecil
Entri santai2 jer ni.... rasa nak bercerita pasal pengalaman diri sendiri.  Saya mmepunyai 4 orang anak yang masih kecil. Sulung 3 tahun, kembar 2 tahun, bongsu 6 bulan. Rezeki Allah bagi kat saya. Al maklumlah kahwin pun di usia 30 tahun. Usia perkahwinan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded