Profile cover photo
Profile photo
Lin Azlina
About
Posts

Post has attachment
TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY
08hb Ogos 2017 , iaitu tepat jam  01.20 tengahari  sehingga 31hb Ogos 2017 (jam 11.59 malam) JOM RAMAI2 SERTAI SEBAB HADIAH YANG TAWARKAN MEMANG BANYAK.. MANALAH TAHU TERSELIT REZEKI ANDA DI SITU... just click banner kat atas tu yer untuk syarat2 selanjutny...

Post has attachment
Try Cosmoderm Vitamin E
bye bye kusam....mudah2an menjadila...kulit yg flawless... buat masa sekarang saya memang tak pakai apa2 produk melainkan foundation jer... Banyak entri pasal Cosmoderm ni...masa kulit saya teruk dulu, Cosmoderm memang berkesan menghilangkan parut2 jerawat ...

Post has attachment
PROMO BEST MERDEKA 2017 DARIPADA SECRET RECEPI & BIG APPLE

Post has attachment
Loan Rumah dah lulus
Alhamdulillah... Impian yang besar insyaAllah bakal menjadi kenyataan tahun depan.. Loan rumah saya dah LULUS... Tak terkata rasanya...macma mimpi pun ada...tak sangka sangat.. Rezeki baby ni..rezeki anak2.... Imipian memiliki rumah sendiri di Ketapang Teng...

Post has attachment
DIY Kad Hari Lahir Untuk Suami
Throwback jer ni... 26hb baru ni birthday incik hubby. Sebelum ni sekadar wish jer...tapi entahla kenapa untuk tahun ni beria nk buat kad ala2 kreatif..padahal biasa jer...popup kad biasa2 jer...buat kt ofis...berkejaran...hihi..inilah hasilnya.  cover mema...

Post has attachment
Batu cincin tercabut
Tengok tu..rompong orang pahang kata... batu cincin tercabut... tapi mujurlah jumpa...jatuh kat rumah jer...incik hubby jumpa kat adik...tak pergi pasang pun lagi...takde masa... ni cincin tunang...saya kalau pakai barang kemas agak lasak...takdenya nak cab...

Post has attachment
Impian yang besar : Ketapang Indah
  Impian yang semua orang rasanya nak... Memiliki rumah sendiri...Amin... Moga ada rezeki anak2ku...Buat masa sekarang menyewa di rumah kecil...cukuplah tempat untuk berteduh kami anak beranak. DOAKAN KAMI SEMOGA PERMOHONAN LOAN RUMAH DILULUSKAN....

Post has attachment
Kembar 11 bulan...Iman 2 tahun
Nur Iman dah menjangkau usia 2 tahun...keletahnya..Ya Rabbi...mulut omeh giler.. cuma kalau orang luar tak faham apa yang dia cakap.. macam saya ni...dah selalu dengan dia...dah faham sangat apa yang dia nak cakap... kakak Iman suka buli adik...tapi kadang ...

Post has attachment
Buka akaun SSPN-i Plus Secara Online
Tercapai jugak akhirnya cita2 nak bukak akaun simpanan untuk Iman. Umur dekat 2 tahun baru dapat melaksanakan impian yang satu ini. Mujurlah boleh buat secara online jer. Memang cepatlah kan. Just klik2 jer. Sesiapa yang kekurangan masa tu, boleh online,jom...

Post has attachment
Mini Giveaway : Duit Raya
Join GA yang simple ni. Jom beramai2 join memeriahkan suasana... Untung2 dapat duit raya...siapa tahu kan
Wait while more posts are being loaded