Profile

Cover photo
Verified local business
Godtnok.com
Software Company
Today 8AM–8PM
2 followers|11,521 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos

Stream

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Last ned TeamViewer QuickSupport!
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
WhatsApp

Selv om SMS fortsatt, og på alle måter, fortsatt har livets rett, så er det blitt naturlig å benytte seg av moderne løsninger for å dele ting med andre.

WhatsApp er en meldingstjeneste i nær likhet til SMS, men som gir mange flere muligheter for deling av meldinger, bilder, linker, lokasjoner m.m., og det er en app med stor brukerspredning.

Jeg vil på alle måter anbefale denne som en solid arvtaker til SMS.
 ·  Translate
WhatsApp Messenger is a messaging app available for Android and other smart...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Fake GPS Location Spoofer

Hvis du er litt småparanoid, sånn som meg, og ikke ønsker at tjenester som Facebook og Internett generelt skal vite nøyaktig hvor du befinner deg til enhver tid, så er dette en glitrende app.

Du kan her velge et hvilket som helst sted på kloden, så kan du overlate "big brother" til å tro at du oppholder deg i Amazonas eller på Sydpolen - heller enn i kantina på jobb. Det er naturligvis enkelt å deaktivere tjenesten slik at du kan benytte GPS når du trenger den.
 ·  Translate
On Android 4.4 and above users need to unhide Developer Settings by going t...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Pushbullet

Her er det ikke lett å vite hvilken ende man skal begynne i, men dette er en app som virkelig hjelper deg å skape synergier mellom diverse datamaskiner og dingser.

Appen er gratis, og den har veldig lite for seg uten at du også installerer denne på datamaskinen din. Det er her at den virkelig begynner å skinne.

Min favorittfunksjonalitet er at jeg, med Pushbullet installert på PC og mobil, kan merke og kopiere en snutt på PCen og umiddelbart ha dette tilgjengelig i utklippstavlen på mobilen - eller på den andre PCen min, for den saks skyld.

Kombinert med Clipper Plus, så har denne skyhøy nytteverdi i min verden!
 ·  Translate
Pushbullet is "the app you never knew you needed", according to CNET. Here'...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Clipper Plus with Sync

Dette er en av mine må-ha apper. Kort fortalt, så er dette en klipp-og-lim app som ligger og lytter i bakgrunnen og lar deg huske flere utklipp på en gang.

I tillegg til å huske ting du klipper ut, så kan du også legge inn egne tekster som, for eksempel, mailsignatur, som du enkelt kan hente frem og lime inn der du trenger det.

Clipper Plus er enkel å komme i gang med og enkel å bruke, og selv om den finnes i gratis utgave, så er den er vel verdt pengene.
 ·  Translate
Clipper Plus is a powerful clipboard manager that automatically saves every...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Type Mail

Et av de viktigste redskapene i min verden er email, og det finnes mange forskjellige apper å velge i. Etter å ha prøvd mange, med like mange ulike erfaringer, så har jeg endelig funnet den jeg selv tror er den aller beste som finnes. Ikke nok med det - den er helt gratis!

Den har innebygget støtte for forskjellige kontotyper og fungerer utmerket mot Office 365.
 ·  Translate
Type Mail is the best free email app to manage all your accounts from one p...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Root!

Med litt interesse og forståelse for Android, og de mulighetene som faktisk finnes i operativsystemet, så er det fort gjort å begynne å ønske og kreve mer av dingsen din.

Rooting er, som for mange, kjent som et inngrep som overstyrer innebygde tilgangsbegrensninger og gir deg absolutt kontroll over systemet. Prosessen er ikke for alle, og noen vil kanskje behøve hjelp med dette. Samtidig er det ikke til å komme forbi at det er risiko forbundet med å roote en enhet, og det går vanligvis ut over garantien, så det er ene og alene hver enkelts ansvar og avgjørelse om de vil dra i gang med dette.

Med en rootet telefon, så er det plutselig mulig å dra mye mer nytte av den. Du kan fjerne apper som kom forhåndsinstallert fra produsent, og du kan flytte apper og data fra det, ofte, begrensede telefonminnet over på et SD-kort (hvis telefonen din støtter dette), og du kan få tatt skikkelig backup av alt du har.

Som enhver god geek, rooter jeg alltid enhetene mine som det aller første jeg gjør og skraper vekk alt av forhåndsinstallerte, subsidierte apper som Facebook, Youtube, Evernote, Flipboard eller hva det nå alt er.

Javisst, jeg bruker Youtube, men jeg vil da heller fjerne den tvungne, forhåndsinstallerte appen og heller installere den frivillig etterpå. Den er, tross alt, tilgjengelig på Google Play som alt annet.
 ·  Translate
Mange fordeler, men ikke helt uten risiko.
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Bluetooth Connect & Play

Denne appen er veldig kjekk for alle som har mer enn én bluetooth-enhet på ulike steder og til ulike formål.

Den følger med på hvilken enhet du kobler til, og så tilpasser den brukeropplevelsen din i forhold til dine forhåndsdefinerte innstillinger. F. eks. kan det være at du vil at Audible skal starte opp med 70% volum når du tilkobles hands-free i bilen, eller at Spotify skal starte og spille bånn fyring når du kobler til Bluetooth-høyttaleren på do.

Denne er gratis, men som sagt, jeg bidrar veldig gjerne noen kroner for å støtte utviklingen av en app jeg setter pris på.
 ·  Translate
will be retired in favor of In-App Purchases for the donation from the core...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Next Launcher 3D

Jeg har vært trofast mot Samsung og kjøpt hver oddetallsmodell i Galaxy S serien frem til nå - som da betyr at jeg i skrivende stund har en S7 Edge.

Det er ikke stort som skiller de forskjellige produsentenes modeller fra hverandre, så om du foretrekker Samsung, Sony eller HTC, så spiller det ingen rolle for meg. Ihvertfall ikke i forhold til Next Launcher 3D.

Dette er en homescreen-app - det vil si, det som gir det faktiske utseendet og brukeropplevelsen din. Samsung leverer sine telefoner med TouchWiz, og jeg synes den er noe skikkelig søl. Next Launcher 3D gir deg en rekke stilige muligheter for å skreddersy utseendet på telefonen slik at den blir litt mer "din".

Next Launcher 3D Shell er tilgjengelig i en litt begrenset gratis utgave, men som alltid, så anbefaler jeg det betalte versjonen - selv om den er relativt dyr. Selv, mener jeg at den er verdt hver ei krone.
 ·  Translate
Next Launcher 3D Shell— Best 3D Launcher Ever. + Brand new UI3.0 Just Relea...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Alarm Clock Plus

I all enkelhet er dette en av et utall vekkeklokke-apper. Det finnes helt sikkert bedre alternativer der ute, men jeg falt for og holdt meg til denne fra første stund. Den er lite fancy og kanskje litt vrien å finne ut av i starten, men det kommer av at den, i realiteten, er avansert og allsidig.

En av mine favorittfunksjoner i Alarm Clock Plus er at den kommer med en klokke-widget som du kan trykke på og veldig kjapt legge inn en enkel vekking - enten det er at du trenger et varsel om at pizzaen er ferdig om 10 minutter eller om du vil ha en time på øyet.

Denne finnes også i en gratisutgave, men styr unna denne. Spandér heller på deg de få kronene og få appen uten reklame.
 ·  Translate
*FREE VERSION ALSO AVAILABLE*ALARM CLOCK PLUS IS HANDS DOWN THE MOST FULL F...
1
Add a comment...

Godtnok.com

Shared publicly  - 
 
Truecaller

Denne er en av mine desiderte favoritter. Det aller beste med denne er at den gjør oppslag i mange forskjellige kontaktdatabaser på internett når noen ringer eller sender SMS (eller andre veien), og den har en imponerende høy treffprosent for norske såvel som utenlandske forbindelser. I tillegg til å gjøre oppslag, så fungerer Truecaller også som adressebok-app - en jobb den gjør helt utmerket.

Jeg har tidligere benyttet meg av apper som 1881.no, men denne er milevis bedre i funksjonalitet!

De tilbyr et betalt abonnement, men så langt har jeg ikke funnet noen grunn til å benytte meg av dette.
 ·  Translate
Truecaller erstatter telefonboken din for å gjøre den mer intelligent og ny...
1
Add a comment...
Godtnok.com's Collections
Contact Information
Map of the business location
Gjesdalveien 34 4306 Sandnes Norway
Gjesdalveien 34NOSandnes4306
+47 403 11 664godtnok.com
Software CompanyToday 8AM–8PM
Monday 8AM–8PMTuesday 8AM–8PMWednesday 8AM–8PMThursday 8AM–8PMFriday 8AM–8PMSaturday ClosedSunday Closed
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
Be the first to review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Upload public photo
Your Activity