Profile cover photo
Profile photo
shasha yacob
About
shasha's posts

Post has attachment
FREE INTERNET BURUNG HANTU (MAGIC SIM)
Selamat malam, thankyou saya ucapkn kepada celcom, sebab telah mencipta INTERNET BURUNG HANTU (MAGIC SIM). Kenapa aku syorkan student menggunakan MAGIC SIM? As a student, kita memang busy dengan assignmentkan, awal pagi kena bangun pagi pergi library sebab ...

Post has attachment
Nda sangka kretif



Post has attachment
TEPI 7ELEVEN
Kita mulakan dengan HAHAHAHAHA senang buat duit, kau ingat senang mau cari kedai ber-nama-kan unik macam ni, susahh kau jah. Rasa bangga sikit jadi rakyat malaysia, sebab rakyat rakyatnya kreatif sungguh, sungguh ku tak percaya. Heeee, Berkemungkinan besar ...

Post has attachment
shasha yacob commented on a post on Blogger.
Teringat adik aku kalau tgk lego ni

Post has attachment

Post has attachment
KAU TAHU MALAS TU APA?
Malas? kau tahukan malas bermalasan tu bahaya, sebab malas kita jadi pemalas malas belajar, tiadalah ilmu, tiada ilmu , so tiadalah kerja, kau takada kerja macam mana mau ada duit, tiada duit kau tak dapat beli makanan, tiada makanan kau akan lapar, bila la...

Post has attachment
Karut mengarut again gais

Post has attachment
MENGARUT KEMBALI
Hello gaiss, berkemungkinan besar aku akan aktif balik  mengarut dalam blog ni, aku akan jejak semula askar askar aku yang pernah tinggalkan komen dalam blog aku ni, walaupun macam tiada ja yang tinggalkan HAHAHAHA sedih. okay seperti biasa, jika anda bertu...

Post has attachment
HATI ? SUDAH AKU CAMPAK DI KINABALU.
''Aku tanya kau, kunci hati kau di mana?'' ''Aku dah buang, atas Gunung Kinabalu.'' ''Macam mana aku mau dapatkan balik?'' ''Cari. Daki'' ''Kau nih, cuba cakap betul-betul sikit'' ''Kau mau hati aku kan? cuba cari sendiri. Usaha, lepas doa, kemudian serahka...

Post has attachment
MOOD STUDY
Berkurun lamanya tidak berblogging. Apa sudah jadi ?  Huwaaaa susahnya jadi pelajar tanpa wifi. itulah jawapannya. student + no wifi = no blogging no wifi + no blogging = im a dead meal MOOD STUDY. ON!
Wait while more posts are being loaded