Profile cover photo
Profile photo
Nur Areefah
1,979 followers -
Be positive!
Be positive!

1,979 followers
About
Nur's posts

Being normal is far from what is expected.
but, keep praying.

nothing is impossible.
biiznillah.

Alhamdulillah ala kulli haal ;)

Post has attachment
thanks you all staff in my department <3
Photo

ternampak complain dekat IIUM Online pasal klinik yang ditutup dari jam 7pm-8pm. aku pun pernah berhadapan dengan situasi tersebut, tapi sedikit pun tak terdetik nak complain sbb bagi aku logik je, doktor dan staff pun perlukan waktu yang cukup untuk rehat.

pengalaman yang sama dengan brother/sister tu.

aku pergi klinik jam 7 sbb ingatkan takde sgt la pesakit. rupanya bukan sahaja pesakit takde, tapi doktor takde. uhuk.

since dah datang dan tak larat sangat sangat, tunggu jela pukul 8. bila dah jam 8, kad aku plak susah nak jumpa sebab pengarah klinik guna utk dapatkan rekod kesihatan aku utk bagi surat rujukan. jadi lama sikit la dia cari kad aku. masa tu mmg sgt tak larat, jadi separuh baring dkt kusyen yang ada. but still, cannot stand with that condition, mintak izin dengan staff nurse utk baring dekat sick bay. katanya tak boleh sebab number nak terus panggil. jadi terpaksa la mereput juga, walhal tak tahu la kad aku dah dijumpai belum.

lepas tu pula, aku dengan kehadiran suara yang dikenali. dia VIP la dkt sini. tiba2 number dia yang dipanggil dulu. berbulu juga la tapi berlapang dada sebab tahu dia VIP, dan begitulah kehidupan didunia ini ye dak.

bila jumpa doktor, nasib baik dia tak macam2. dan dia refer aku ke hospital sebelum warded.

alhamdulillah ala kulli haal

Post has attachment

Nak survive beberapa bulan lagi pun macam tak terdaya apetah lagi GOT?

berkorban dan terkorban.

deal with it.

#MereputTillJannah

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Selamat Hari raya aidilfitri.
Maaf Zahir batin

NurAreefah & tea
Wait while more posts are being loaded