Profile cover photo
Profile photo
Ajuntament de Camarles
8 followers
8 followers
About
Ajuntament de Camarles's posts

Post has attachment
L'Associació de Comerç i Serveis de Camarles i Lligallos organitza la 5a mostra de tapes el dissabte 13 de maig. El sector alimentari i de la restauració del municipi, oferiran a tots els visitants la possibilitat de degustar una gran i exquisida varietat de Tapes confeccionades amb productes locals i típics de les Terres de l'Ebre.
Com ja és tradició durant la jornada se celebrarà el concurs de Tapes, en les modalitats professional i amateur. Tots els visitants podran assaborir les Tapes al preu d'1,50 euros la unitat. L'acte se celebrarà a la plaça dels Presidents de Camarles a partir de les 19.00 hores.
#DeltadelEbre #TerresdelEbre #gastronomia #DestapatCamarles #Tapes #Camarles #InfoCamarles
Photo

Post has attachment
Ja podeu comprar el vostre tiquet anticipat a l'Ajuntament de Camarles o Oficina de Turisme. #Camarles #TerresdelEbre #Infocamarles #JGBACamarles16 #Catalunya #SomEbre #Gastonomia

+info a: https://goo.gl/cvKXKr 
Photo

Post has attachment
27 d'agost de 2016 | 19.30 h | Torre de Camarles
Jornada gastronòmica de la Baldana d'Arròs de Camarles

Post has attachment
El 27 d'agost degusta un dels productes per excel·lència a les Terres de l'Ebre, la Baldana d'Arròs!
Podràs degustar el producte autòcton amb plats de cuina tradicional i creativa; plats que satisfacin a tots els gustos i amb un cost baix. La baldana d'arròs omple de gust els plats que els participants preparen en guisat tradicional com pot ser amb suquet, caragols, fesols, pizza, fregits, baldana sola, etc.
#Camarles #TerresdelEbre #gastronomia #Catalunya #BaixEbre #DeltadelEbre #menjar #2016 #agost16 #infocamarles
Photo

Post has attachment

Post has attachment
CAMARLES INAUGURARÀ EL DISSABTE 30 D'ABRIL, EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE L'ARRÒS LA TORRA.

Coincidint amb la setmana cultural de Camarles i Lligallos obrirà portes el Centre d'Interpretació de l'Arròs La Torra, a l'antic molí de la cooperativa arrossera de Camarles.

Ubicat en un indret excepcional de les terres del sud de Catalunya, entre els parcs naturals del Delta de l'Ebre i dels Ports, el Centre d'Interpretació de l'Arròs ocupa el que fou l'antic molí de la Cooperativa Arrossera de Camarles, que fundada l'1 de setembre de l'any 1955 va funcionar fins l'any 2002, quan es va fusionar amb les altres cooperatives arrosseres de l'hemidelta esquerra per formar Arrossaires del Delta de l'Ebre.

Aquest espai singular ofereix, a partir de suports textuals, iconogràfics i videogràfics, una compressió i una experiència emocional a l'entorn de l'arròs, tot interrelacionant els diferents aspectes (paisatgístics, històrics, econòmics...) que el conformen.

L'exposició se centra en el tram final del procés de producció de l'arròs: un cop recol·lectat, dins del molí es neteja i prepara per al seu envasament i la seva comercialització. El molí es el vehicle protagonista, prioritzant el magnífic edifici, les instal·lacions i subordinant-hi els elements museístics addicionals.

En recórrer els espais temàtics, dissenyats a partir de la presentació de cadascun dels aspectes específics, ens endinsarem en el diferent i desconegut món de l'arròs, des de la sembra fins a l'envasament.

#arros #deltadelebre #terresdelebre #infocamarles #camarles #noticia #catalunya
Photo

Post has attachment
SUPORT DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE LES TERRES DE L’EBRE ALS TALLS DE L’N-­‐340
D’acord amb el posicionament fet públic anteriorment sobre el drama dels accidents a la carretera N-­‐340, en el qual denunciàvem enèrgicament l’Estat espanyol per la absoluta manca d’inversions en infraestructures a les nostres terres, fet que ens relega i condemna a ser ciutadans de segona, l’Assemblea Nacional Catalana de les Terres de l’Ebre constatem el nostre suport als talls de circulació que tindran lloc a la carretera N-­‐340 el proper dissabte dia 19 de maç, impulsats per alcaldes i associacions de veïns, amb la finalitat d’exigir la gratuïtat immediata de l’autopista AP7 com a solució per resoldre de manera ràpida i efectiva el drama dels accidents que es produeixen constantment a l’N-­‐340.
D’acord amb això, l’Assemblea Nacional Catalana de les Terres de l’Ebre fem una crida a la participació massiva i a la implicació de la gent de l’Ebre en aquests talls de la carretera N-­‐340 que tindran lloc el proper dia 19 de març, com també en tots els talls posteriors que vagin dirigits a exigir la gratuïtat de l’autopista AP7 com a solució per posar fi al degoteig constant d’accidents, molts dels quals amb víctimes mortals.
#Ebre #infocamarles #gratuitatAP7 #bondia
Photo

Post has attachment
A l'Ajuntament de Camarles habilita un espai per tal que puguis signar i mostrar el teu suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre davant d'aquest nou greuge cap al nostre territori.
Vine a l'Ajuntament de Camarles abans del divendres.
Horari: De 9.00 h fins a 13.30h
#infocamarles #Ebre #Riu #PDE #Defesemlebre #TerresdelEbre #DeltadelEbre
Photo

Post has attachment
DIJOUS 10 DE MARÇ, AL CASAL D'AVIS DE CAMARLES

Xerrada “Per un Delta Net: abordem la problemàtica de la brossa a la natura“ Xavier Alifonso, biòleg, Associació Ornitològica Picampall.
CAMARLES: 10 de març. 19.30h. Casal d’avis

DIUMENGE 13 DE MARÇ

Campanya Per un Delta Net!!!
La campanya finalitzarà el diumenge 13 de març amb la neteja de l'Area de lleure dels Pinets. Trobada a les 10h a l'Ajuntament.
+info: Tel. 977 470 007

#deltadelebre #terresdelebre #camarles #infocamarles #deltanet #perundeltanet #somebre #balcodeldeta
Photo

Post has attachment
Si ets jove, tens entre 16 i 29 anys, estàs buscant feina i no estàs estudiant... vine el dimecres 2 de març, a les 12.30 h al Viver d'Empreses de Camarles i t'ajudarem amb el teu futur. T'ensenyem a utilitzar la Garantia Juvenil i ser el que busques!
#garantiajuvenil #infocamarles #camarles #jovesambfutur #sosjoventut #elslligallos 
Photo
Wait while more posts are being loaded