Profile cover photo
Profile photo
Мастер Пластик ООД
1,078 followers -
Качествена изработена дограма и перфектен монтаж за клиента!
Качествена изработена дограма и перфектен монтаж за клиента!

1,078 followers
About
Posts

Post has attachment
Мастер Пластик има линия за полимерно прахово боядисване, с размер на пещта:6500/2000/1300мм.и гарантирано кратки срокове за изпълнение – до 48 часа.
Полимерното прахово боядисване има множество приложения – подходящо е за оцветяване на алуминиева дограма, алуминиеви парапети, огради и други. Праховото боядисване позволява оцветяване във всички цветове по RAL.

Post has attachment
На пазара се предлагат прозорци, които все повече съчетават несравним външен вид с изолационни характеристики и функционалност. Богатият избор ни позволява да развихрим въображението си и да съчетаем вида прозорци едновременно с всички характеристики на дома си като фасада, интериор и архитектура.

Post has attachment
Наближава зимата, най-студеният сезон по нашите ширини. Вадим от гардероба топлите дрехи, сменяме и гумите на колата…въобще предприемаме всякакви действия, които ще ни позволят да преживеем зимата спокойно. Естествено заедно с нас и нашите домашни любимци, растения и технически уреди. Противно на някои мнения, прозорците също изискват подготовка и сигурност през този сезон.

Какво е нужно да направите?

Post has attachment
Ремонтът в едно жилище е инвестиция. Както всяка инвестиция, и той се нуждае от създаване на предварителен план. Прозорците са неотменна част от архитектурното устройство, като имат отношение и към енергийната ефективност. През какви етапи трябва да мине този процес?

Post has attachment
Ролята на инертните газове в стъклопакета е да намалят топлинната проводимост. Правят го по-добре от въздуха, защото са по-плътни. Тези газове са гъсти и затова пречат на прехвърлянето отвън навътре на студа и обратно – отвътре навън на топлината: http://bit.ly/2h88uEK
Photo

Post has attachment
Съществуват много варианти, когато става въпрос за декориране на кухненски прозорци – от обикновени щори до поръчкови драперии и уникални индивидуални изпълнения. Идеите за декорация на кухненски прозорци могат да бъдат креативни и уникални, защото не съществуват специфични правила, що се отнася до тази конкретна стая.

Post has attachment
Закупуването на дом в днешно време е сравнително скъпа и дългосрочна инвестиция. Така че при подхода към нея е нужно да се огледат всички детайли. Те може да са решаващи.

Ето на вашето внимание и някои наглед по-второстепенни фактори, които е нужно да се имат предвид:

Post has attachment
Тези прозорци обикновено са по-малки от други видове и дизайнът им е лесен за разпознаване. Прозорците са монтирани в горната част на помещението и се отварят навън. Това ги прави подходящи за проветряване дори и в дъждовно време. Подходящи са за помещения със скосени тавани и внасят елегантността на симетрията: http://bit.ly/2gAa4yS

Photo

Post has attachment
PVC вратите и прозорците са изключително подходящи за домашна употреба. А добър избор ли са за хотели? Може да прочетете тук: http://bit.ly/2x1FFTI

Post has attachment
Предлагаме Ви няколко рецепти за домашно приготвени препарати за почистване – съставките обикновено се съдържат във всеки дом и цената на почистващото средство излиза евтино, а получените домашни препарати са много ефективни в почистването:
Wait while more posts are being loaded