Profile cover photo
Profile photo
Sha Nissa
26 followers
26 followers
About
Sha's posts

Post has attachment
Sabo Jek...
Assalamualaikum pembaca-pembaca blog Cik Tulip ...sehat kah anda...rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan Happy Deepavali kepada semua penganut Hindu di Malaysia tak lupa juga kamu-kamu yang sama-sama memeriahkan lagi perayaan mereka tak gitu...hik...

Post has attachment
A.L.O.N.E
Cik Tulip Menulis: sometimes what we need is just sitting in a quiet place for a couple of time just to think of the best way to face the future undertaking....May Allah ease our journey

Post has attachment
Searching......
Setiap hari aku mencari Mencari sesuatu yang tak pasti Dalam doa aku memohon Semoga Allah tunjukkan aku jalan Mencari erti iman, Erti sabar, tabah, redha dan taqwa Semoga ada insan yang sudi Menghulurkan tangan Memimpin insan ini Menuju redha Ilahi...... Ci...

Post has attachment
Start of Something Good
Assalamualaikum kesayangan....entri ringkas kali ni Cik Tulip nak share one of my favourite song by Chris Daughtry...lagu-lagu Chris Daughtry ni selalu jek best didengar dek halwa telingaku....kehkeh....malas citer panjang, kita layan dulu lagu Start of Som...

Post has attachment
Movie Review: X-Men Days of Future Past
Assalamualaikum kesayangan.....pergh lama giler rasenyer Cik Tulip tak hapdate blog kesayangan.....sibuk dengan final exam plus quota internet yang ciput.....kuikuikui.....haaa lama dah rasenye tak mengkaki wayangkan diri....maka bila kuar cite X-Men ni tet...

Post has attachment
Kala Hujan Turun
Assalamualaikum pembaca blog kesayanganku.....sehat ke idok?...harap 2 nyer kalian sehat 2 belaka....hah...tengok tajuk entri dah macam title scary movie ye dok? tapi bukan cite seram yang Cik Tulip nak sampaikan tapi mengenai hobi pelik Cik Tulip ....(eh p...

Post has attachment
Past vs Future
            CikTulip Menulis: jadikan kenangan lalu sebagai pengajaran berguna demi menghadapi hari esok dan hari 2 mendatang yang lebih mencabar      

Post has attachment
BBW @MITC Melaka
Assalamualaikum kamu 2 sekalian.....macam mana keadaan korang arini? semoga lebih baik dari hari 2 sebelumnya...In syaa Allah....arini Cik Tulip si ulat buku (eh ulat buku ke haku nie??)  nak share aktiviti terbaru mr.wolfie a.k.a Big Bag Wolf Booksales ......

Post has attachment
Pengalaman Semalam di "Rumah Sakit"
Assalamualaikum kamu 2 sekalian....sehatkah?.... Cik Tulip baru sahaja dalam process menyihatkan badan almaklumla baru beberapa hari keluar dari hospital....sape kat sini suke duduk sepital ce angkat jari skit? Cik Tulip nak buat survey tak bergaji....lai.....

Post has attachment
Insan Bernama Perempuan
Perempuan yang kuat itu ialah Apabila hatinya hancur berderai Tanpa mampu dicantumkan semula Dia berusaha untuk bangun kembali Berdiri teguh Menjalani kehidupan yang penuh ranjau Dengan senyuman yang indah Bukan untuk menunjukkan dirinya kuat Tetapi untuk m...
Wait while more posts are being loaded