Profile cover photo
Profile photo
Rosmiza Ali (KekZa)
4,237 followers -
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - πŸ’―% Suplemen/Skincare Semulajadi
Pengedar Shaklee Malaysia (Based In Kajang, Selangor) - πŸ’―% Suplemen/Skincare Semulajadi

4,237 followers
About
Posts

Post has attachment
ESP UNTUK KEKAL AKTIF & BERTENAGA !πŸ’ͺ🏼

-
ESP membekalkan protein soya berkualiti berasaskan tumbuhan memberikan TENAGA YANG BERPANJANGAN untuk kekal aktif dengan aktiviti sepanjang hari!

.
🌷RANGSANGAN UNTUK TENAGA YANG BERKEKALAN

β€” Protein soya mempunyai Indeks Glisemik rendah yang mengekalkan tahap glukosa darah yang sihat, membantu mengekalkan tenaga, memberikan rasa kenyang yang lebih lama dan memberi manfaat kepada penurunan berat badan, serta untuk kesihatan jangka panjang.

β€” Indeks Glisemik (GI) menunjukkan kesan makanan pada gula dalam darah. Karbohidrat seperti minuman tenaga bergula tinggi mempunyai GI yang tinggi, terurai dengan cepat dan menyebabkan gula dalam darah anda meningkat dan jatuh menjunam dengan cepat, sehingga anda berasa letih, mudah marah dan rasa lapar.

.
🌷MENINGKATKAN TAHAP PRESTASI ANDA

β€” Terlibat dalam membina dan mengekalkan jisim otot badan. Gabungan senaman yang kerap dan pengambilan protein soya harian yang konsisten membantu mengekalkan jisim otot dan meningkatkan prestasi sukan yang dilakukan.

β€” Stamina yang lebih mantap
β€’ Kaya dengan asid amino yang membantu menyokong penghasilan tenaga yang berpanjangan. Pengambilan protein soya secara berterusan didapati meningkatkan tahap stamina.

.
Jom ber ESP!😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#ShakleeESP
Photo
Photo
15/01/2019
2 Photos - View album

Post has attachment
ESP UNTUK KULIT SIHAT & KELIHATAN MUDA!😍

-
ESP membekalkan protein soya berkualiti berasaskan tumbuhan untuk kulit yang lebih sihat dan kelihatan muda kerana ia MEMPERBAHARUI SEL KULIT pada kadar yang optimum.

APAKAH KEBAIKAN ESP UNTUK KULIT ?

🌷 KULIT TERHIDRAT DAN LEMBAP
β€” Merangsang pengeluaran asid hialuronik untuk mengikat dan mengekalkan air dalam sel-sel kulit, memastikan penghidratan dan kelembapan secara optimum ke dalam kulit.

🌷 KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA
β€” Mengandungi isoflavone secara semulajadi untuk menghalang proses degradasi kolagen dan elastin. Pengambilan protein soya secara berterusan dapat mengurangkan kehadiran kedutan, perubahan warna dan membantu memperbaiki keseluruhan penampilan kulit.

🌷 KULIT YANG LICIN DAN TONA KULIT SEKATA
β€” Bermanfaat dalam meningkatkan tekstur kulit dan membantu mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang cerah berseri

.
Jom dapatkan ESP pada harga promosi hebat bulan ni!😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#ShakleeESP
Photo
Photo
15/01/2019
2 Photos - View album

Post has attachment
ALL TIME FAVOURITE ! HOT & VERY FAST SELLING !!! ✨

-
ESP ni dah jalani kajian selama 50 TAHUN sebelum dipasarkan tau. Mana lagi nak dapat suplemen bermutu tinggi macam ni kat tempat lain?β™₯️

Jom berikan tubuh kita suplemen dengan β€œWORLD CLASS BRAND” supplement !

Jom grab best offer dari Kekza!😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#ESPShaklee
Photo

Post has attachment
Dasyat bila anak2 bisnes memecut..πŸŽπŸ’¨πŸ’¨

Selalu lepas kelas dengan Master Spectacular memang semua pakat tekan gear 4 terusss..

Harini semua pakat update sales menderu2.

The aura of Master Spectacular..πŸ”₯πŸ”₯

Proven method, proven success mentor!

Master baru bagi 1 tips je semalam, harini semua meriah masuk order..

Siapa lagi nak join jana income dengan bisnes Shaklee under team yang strong & mentor yang power, jom whatsapp Kekza!😘

πŸ“² http://rosmizaali.wasap.my/
Photo
Photo
11/01/2019
2 Photos - View album

Bulan ni macam ada ura2 nak dapat cucu Shaklee sulong je nih. Dasyat betul anak2 bila kena touch dengan Master Spectacular. Tau2 dah nak terberanak!πŸ˜†

#ShakleeBusinessWithSpectacular
#SpectacularByMNM

β€˜Pembakaran’ terbuka by Master Spectacular tak pernah tak menghanguskan..πŸ˜† Berlumba2 semua siapkan task & tup2 harini pakat update sales berkoyan2!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

#ShakleeBusinessWithSpectacular
#SpectacularByMNM

Masha Allah punya beraura kelas newbies direct by Master Nana semalam.

Harini adik2 newbies memecut close deals!😍

Kan dah cakap kalau Master Nana buat kelas special, silalah grab peluang.

Feel the energy, serap aura habis2an.

Lepas tu confirm bedesup2 sales masuk.

Perghhh! Panas bontot tengok sorang2 update sales!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

#ShakleeBusinessWithSpectacular
#SpectacularByMNM

Post has attachment
Dari sebelum mengandung, masa mengandung, sampai masa berpantang consume ESP..

Kulit jadi sekata !
Berat masa pregnant tak naik mendadak !
Bebas kencing manis !
Bebas darah tinggi !
Cergas ketika berpantang !
Susu pekat !
Baby kenyang !

Masha Allah betapa ESP ni banyak sangat membantu dengan izin Allah..πŸ’•

Tak rugi borong ESP banyak2 bulan ni..😊

Contact Kekza keh!😘

http://rosmizaali.wasap.my/

#kekzabeauty
#testimoniESP
#ShakleeESP
Photo
Photo
11/01/2019
2 Photos - View album

Post has attachment
Anak kurang sangat meragam bila perutnya kenyang..

ESP memang membantu sangat. Susu jadi meriah & pekat.

Plus mungkin sebab ada kandungan Vitamin B6 jugak kat dalam tu, bantu boost mood mak & anak sekali..

Alhamdulillah..β˜ΊοΈπŸ’•

#OhMyESP
Photo

Bersempena bulan kelahiran Kekza bulan ni, Kekza nak offer special price untuk pembelian mana2 produk di Kekzabeauty.

Serius special gila ni tau.

Siapa yang dah lama suk usha2 tu meh whatsapp untuk best price offer.😘

πŸ“² http://rosmizaali.wasap.my/
Wait while more posts are being loaded