Profile cover photo
Profile photo
yamyam ori
38 followers -
Jangan bunuh aku
Jangan bunuh aku

38 followers
About
Posts

Post has attachment
Bermesraan Dengan Cik Ostrich
Ini gambar tetamu saya Miss Silawati Miss Noviaulia Jauh datang. Sila dari Ipoh, Perak, Novi dari Jakarta Disebabkan bawak tetemu  pusing KL pergi KLCC, Istana Negara, taman burung, Planetarium  adalah perkara biasa. Jom lah kite pergi mendekatkan diri deng...

Post has attachment
Review product Wardah
Wardah Kosmetik pernah dengar? mungkin tak se femas Garnier ,  Maybelline, Simply Siti, Safi Balqis, Fair&Lovely etc tapi saya sudah jatuh chinta sama ini produk Dulu.. masa duduk kat Indonesia ni la kosmeti paling ngetop dorg Dari anak teruna dara, ke ibu ...

Post has attachment
**
Hye n.n *lelambai Everyone update their farewell party.  Intership for 18 weeks officially ended today. But not for us at Padang, Indonesia As we start one week late than uoll guys So we have one more lovely week  to spend here. What gonna to do? hurmm hang...

Post has attachment
Nyepi~
Di saat teman teman intern di Malaysia   sibuk siap siap nak pergi opis  kami bersenang lenang kat teratak  meneruskan libur di tambah pula outstation ke Bukit Tinggi dibatalkan lagi menambah kenikmataan bersantai santai No more Monday Blue Jadi untuk mengi...

Post has attachment
Semerdu angklung
Sebelum ini, pertama kali aku tengok persembahan angklung masa malis kahwin kat Malaysia. Takjub lagi kagum wei. Ketuk buluh je dah boleh hasilkan lagu best best. Hari tu masa ke ladang teh kami telah dihidangkan dengan persembahan angklung. Meh tenggok vid...

Post has attachment
Therapy
Therapy Make us feeling better reduce stress carve big smile on face even we on sengkek time we need to enjoy that moments  Model pegang barang orang:) Rupiah some time  make us fail to remember how much ringgit that we already invest at mall

Post has attachment
New Pet
Everyone please say Hai~~ to our new pet. Hello Babehss~~ My name is ulau. My lovely owner kinda cute. hiks See, how we have so many leisure times here while intern. Ulau very love ayam pangang at Business Centre [BC- be ce ] She eat three time a day even s...

Post has attachment
viva again~~
ViVa banyak banyak kali manyak syok ma~~~ Minggu ini, kami trio aje As balik Malaysia Minggu ni juga kebanyakan presentation kami dibatalkan sebab tak cukup korum. Jadi aktiviti  kami minggu ini sharing thesis dengan adik adik tingat 3 teknologi hasil petan...

Post has attachment
Kerepek-Merepek
Ada keripik, ada ummphhh. Kerepek/Keripik amatlah sinonim buat masyarakat di
Malaysia mahupun Indonesia. Asasnya ubi-ubian. Minggu pertama duduk kat Padang
kami pergi shooping keripik sampai  berbakul2   berpaket2. Yang best gilew vavi, kami tak
keluarkan s...

Post has attachment
Padang, kami da SAMPAI~~~~~~~♡♥♡♥♡
Memang kepoh la kan kiteorang udah tiba di Padang. Nampak tak bertapa bahagianya muka muka serikandi biotech ni~~~ Mendarat je kat Lapangan Terbang Minangkabau, terus ada seorang cowok ganteng tolong angkat beg. Kami yang GAGAH perkasa ni, tak suka tau cowo...
Wait while more posts are being loaded