Profile cover photo
Profile photo
aken shizukesa
46 followers -
mind is greatest gift!
mind is greatest gift!

46 followers
About
aken's posts

Post has attachment
Wedding
Assalamu'alaikum. Hai guys. Hope korang sihat. Siang tadi, aku dengan miza pegi kenduri kawen tiqa zaini. my classmate time sekolah menengah dulu. Aku ni senanya ada sakit M yang tersangat laaaa beso. ahaha. Tapi, disebabkan miza ajak naik kereta dengan par...

Post has attachment
Bahagia
Assalamu'alaikum. Hai guys. Harap korang sihat. Bahagia. Takde benda yang paling indah dalam dunia melainkan rasa bahagia. Apa pun sebab dan punca kita rasa bahagia, kita haruslah bersyukur. Bila hidup bahagia, kita akan rasa tenang nak buat semua perkara. ...

Post has attachment
Rindu
Assalamualaikum guys. Hai korang. harap sihat lah ye. Dah masuk blan november dah untuk tahun 2015 ni. Rasa macam baru je habis study. Sedangkan dah hampir 4 bulan lebih aku habis study. Rindu. Ya, itu lah perasaan aku sekarang ni. rindu kat kengkawan. rind...

Post has attachment
STAN
hai. assalamu'alaikum. *senyum musim jerebu gini, eloklah kalau lepak dalam rumah. ok, aku bukan nak cerita pasal jerebu. aku nak citer pasal STAN. Stan ni nama kartunis. atau nama lain dia, Topan (kalau tak silap aku) dulu masa majalah Blues Selamanya masi...

Post has attachment
Uneasy
Assalamu'alaikum. hai. lama tak jenguk blog aku ni. sekali jenguk berdebu habis. harap korang sihat. aku tak tahu la kenapa lately ni aku rasa something yang tak best. something yang aku pun tak tahu nak explain acane. but, it something uneasy. feel tu mema...

Post has attachment
Comel
Assalamu'alaikum. hai hai. harap korang sihat ye. siapa rasa diri dia comel sila angkat tangan. haha. aku tak comel. cute lagi tidak. tapi aku perasan macho. haha. dulu, aku pernah minat kat someone. tapi skang aku dah move on sebab aku syok sendiri and di ...

Post has attachment
8 Syawal 1436H
Assalamu'alaikum. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. hai, apa khabar? harapnya sihat la ye semua. di hari raya yang ke-8 ni aku baru berkesempatan untuk meng-update blog aku ni. biasa aku membebel kat twitter jeq. eheh. bulan June hari tu, dua h...

Post has attachment
Salam Ramadan 1436H
Assalamu'alaikum terasa agak lama aku tak update pape kat sini. setelah berminggu-minggu aku tidur berselimutkan kesibukan fyp, akhirnya pada isnin lepas | 15 Jun 2015 maka tidur aku tidak lagi dibelenggu fyp. sebab, isnin lepas final assessment telah pun b...

Post has attachment
Pendiam
Assalamu'alaikum *senyum sedar tak sedar dah masuk bulan Mei dah untuk tahun 2015. hari ni jugak dah masuk 18 Rejab 1436H. pendiam? kenapa orang yang banyak bunyi macam aku ni pilih untuk jadi pendiam? apa yang best nya bila kau jadi pendiam? actually aku p...

Post has attachment
Jom Balik Joho!
Assalamu'alaikum... Apa khabar? Harap korang sihat la ea. hari ni aku nak balik Joho. Sebab cuti mid-sem dah pun start esok. hari ni aku takde class, so dapat la balik Joho hari ni. yuhhuuuuu.. ;) Shah dengan Elys pun balik hari ni jugak. Ma (Siti) jeq bali...
Wait while more posts are being loaded