Profile cover photo
Profile photo
munera sulaiman
183 followers
183 followers
About
munera's posts

Post has attachment
Nice view from Bukit Batu Putih Gopeng
Assalamualaikum. Tak sabarnya nak story entry ni. Tapi apakan daya. baru sekarang ada masa nak story morry. Memang tak de masa nak type. mana nak cari leptop yamg dah rosak motherboard lagi.  Kali ni sis pergi Bukit Batu Putih, Gopeng. Tapi ni bukan Gunung ...

Post has attachment

Post has attachment
Bukit Mas bersama teman
Assalamualaikum. Sejak dah menetap dekat kampung sendiri. Sis dah pandai cari tempat riadah. Kali ni kawan wad yang syorkan. Waktu tu ada satu post dari kembara sepi (Gelaran Facebook) wujudnya tempat hiking di Bukit Mas taiping. Tapi tak pasti ketinggianny...

Post has attachment
Maxwall Hill yang lama tunggu.
Assalamualaikum. Kesampaian nak bercerita tak sempat. Sejak bertukar tempat kerja baru since awal bulan 12. Jadi kerja baru tak menghadap komputer, nak duduk dalam aircon sambil goyang kaki dah tak de dah. Sejak balik Perak memang duduk rumah, rasa sunyibya...

Post has attachment
Meriahnya Bukit Broga
Assalammualaikum. Sekian lama nak cerita tercapailah hasrat sis nak mendaki Bukit Broga Semenyih. Selama sis bekerja di Putrajaya. Memang berhasrat nak naik Bukit Broga. Since, starting kerja 2013. Tapi dengar pasal Bukit Broga ni dari tahun 2014. Walaupun ...

Post has attachment
Hiking Broga Hill


Post has attachment
Resepi Mudah Kuih Keria
Assalamualaikum :) Hari ni sis nak shared macam mana nak buat kuih keria bagi sapa-sapa yang first time nak buat. Tak susah pun. Senarai bahan yang perlu disediakan : Jumlah Hidangan :   24 biji Bahan - Bahan: 600g Keledek putih, merah atau ungu 1 1/4 cawan...

Post has attachment
Turn 25 Years Old

Post has attachment
Turn 25 Years Old
Assalamualaikum.w.b.t Selamat hari raya Aidil Adha untuk silent reader. Alhamdulillah Kak Mun nak gi tahu yang kite dah 25 tahun. Dalam usia macam ni mesti ada yang dah kawin anak berderek. hehe. Untuk mereka yang berjaya Alhamdulillah. Kalau tak berjaya ja...

Post has attachment
Bukit Kutu Mengibarkan Jalur Gemilang
Wait while more posts are being loaded