Profile cover photo
Profile photo
Dik bee
6,245 followers -
Lovely Bee - Travel | Photography | Review | Event
Lovely Bee - Travel | Photography | Review | Event

6,245 followers
About
Dik bee's posts

Post has attachment
Public
Sape pernah pi Dusun Bambu kat Bandung Indonesia??? ha, meh share dengan saya apa yang best kat sana

Post has attachment
Public
CHOW KIT TRADE CENTER (CKTC) PUSAT BORONG SEHENTI DI KUALA LUMPUR
CHOW KIT TRADE CENTER (CKTC) PUSAT BORONG SEHENTI DI KUALA LUMPUR | Assalamualaikum semua.. Nak tanya korang la, pernah pergi Chow Kit tak? Sape pernah pergi, mesti korang tau kan kat sana macam-macam benda ada jual. Lagipun kalau nak cari barang yang murah...

Post has attachment
Public
SET LUNCH MURAH DI TONY ROMA'S SERENDAH RM16.90
SET LUNCH MURAH DI TONY ROMA'S SERENDAH RM16.90 | Assalamualaikum semua.. dalam sebulan ni sana sini pergi dok makan lemang, ketupat dan rendang. Maklum la, musim raya kan. Tapi dah penghujung-penghujung Syawal ni, tekak rasa nak makan western plak. Mana la...

Post has attachment
Public
KOLEKSI SYILING EDISI KHAS SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017
KOLEKSI SYILING EDISI KHAS SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017 | Assalamualaikum semua.. Tak lama lagi Kuala Lumpur bakal menganjurkan kejohanan Sukan SEA 2017 kali ke-29 . Sebelum ni kali terakhir dianjurkan di negara ini pada tahun 2001. Dah 16 tahun rupanya acar...

Post has attachment
Public
Kisah berdeting dengan Dayang Nurfaizah tempoh hari... baik & peramah sgt orangnya

Post has attachment
Public
Bila banyak urusan nak dibuat, kita minum dulu Jus Luotx Dnars. Baru la bertenaga dan cargassssss..... Gichuuuuuu.....

Post has attachment
Public
Sape nak duit raya?? Ha, meh beraya sakan dan menang duit raya dengan Jus Lutox Dnars. Nak tau cara dia? meh baca sini... Mana tau ada rezeki korang kannn

@juslutoxdnars
#juslutoxdnars #duitrayadnars

Post has attachment
Public
JUS LUTOX DNARS BAGUS UNTUK KESIHATAN
JUS LUTOX DNARS BAGUS UNTUK KESIHATAN | Assalamualaikum semua.. Buat ape tu?? sibuk menganyam ketupat ke?? atau tengah bakar lemang?? wahh, sakan nak raya ekkk... Ha, nak lagi meriah tak? kalau nak, nin dia... DNARS berbesar hati nak bagi duit raya. Bukan s...

Post has attachment
Balik kampung jangan lupa cuba masak kurma ayam dengan rempah mak siti tau.. mesti berselera makan bersama keluarga ^_^

http://www.dikbee.com/2017/06/resepi-kurma-ayam-mudah-dan-sedap.html 

Post has attachment
Public
Balik kampung jangan lupa cuba masak kurma ayam dengan rempah mak siti tau.. mesti berselera makan bersama keluarga ^_^
Wait while more posts are being loaded