Profile cover photo
Profile photo
Életreform - Duzmath Ágnes
1 follower -
Változás és fejlődés, boldogabb, elégedettebb élet.
Változás és fejlődés, boldogabb, elégedettebb élet.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
#karácsonyiajándék Ajándékozz idén feltöltődést. Ha unod a sablonos ajándékokat, a párod, a családtagod, esetleg barátaid közül valaki idén igen csak leterhelt volt, vagy nehézség támadt az életében és szeretnél neki segíteni, de nem tudod hogyan, akkor az ÉLETREFORM ajándékutalványa lesz idén a legjobb döntés, amit csak ajándékba tudsz neki adni. Lelki felüdülés, nyugodtság és kikapcsolódás. Megrendelésedet add le online a képre kattintva. A stresszoldásnak mindenki örül. http://www.eletreform.hu/ajandekutalvany-access-bars-magza…/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kineziológiai oldás, Magzatkori stresszoldás,
Theta családállítás, Life és Business Coaching,
Theta Healing konzultáció és oktatás, Access Bars.
http://www.eletreform.hu/ajandekutalvany-access-bars-magzatkori-stresszoldas-theta-healing-life-coaching/

Post has attachment
#blackfriday #kedvezmény Te is ki szeretnéd használni a BLACK FRIDAY által nyújtott előnyöket a stresszoldás, a boldogság, bőség teremtés színterén is? Szeretnél egy általam tartott konzultáción, vagy tanácsadáson, coachingban, kezelésben részesülni?
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hogy mik ezek pontosan?
Kineziológiai oldás, Magzatkori stresszoldás,
Theta családállítás, Life és Business Coaching,
Theta Healing konzultáció, Access Bars.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bővebb leírások itt: www.eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
HA IGEN a válaszod, akkor jelentkezz be az info@eletreform.hu e-mail címen keresztül névvel és telefonszámmal, 2017. november 23-26. között egy általam tartott foglalkozásra és 2000 Ft kedvezményben fogsz részesülni. Az e-mailbe kérlek, írd még bele azt is, hogy melyik lehetőséget választottad és a jelszót: BLACKFRIDAY2017.
++++++++++++++++++++++++++++
A kedvezményes árat 2018. január 31-ig tudod felhasználni. #karácsonyiajándékutalvány Ha november 24-26. között adod le megrendelésedet ajándékutalványra, akkor is él ez a kedvezmény. Az ajándékutalvány összegének be kell érkeznie a számlámra 2017. november 28-ig. Az ajándékutalvány lejárati dátuma: 2018.03.31.
Ha szeretnéd bármilyen alkalomra, vagy karácsonyi ajándékba adni, akkor itt add le megrendelésedet, csak írd bele az üzenetben, hogy BLACKFRIDAY2017.
http://www.eletreform.hu/ajandekutalvany-access-bars-magza…/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
#eletreform #tegyavaltozasert #legyenkerekebbavilagod #rajtadmulik #azutamonvagyok #ujratervezes #merdmeglatni #stresszoldas #batorsag #szabadakarat #vanvalasztas #karacsony #accessbars
Photo

Post has attachment
#gondolkodás Gondolkodom, tehát vagyok, de hogyan?
👉www.eltreform.hu

Albert Einstein gyárlátogatásai során egyszer megkérdezte a tervező mérnököket, hogy mit csinálnak reggel, délelőtt, délben, délután, este. A mérnökök minden napszakra azt mondták, hogy „dolgozunk”. Erre Einstein feltette a lényeges kérdést „rendben, hogy dolgoznak, de mikor gondolkoznak?” Szerinte egy átlagember elméjének 1-3%át használja. Elménket azonban nagymértékben befolyásolják gondolataink is.

Napi több ezer gondolatunkból vajon hányat tudunk ellenőrizni? Még az épp átsuhanó gondolatok is számítanak, amikor hirtelen meglátunk egy szemet gyönyörködtető virágot, elégedettség tölt el egy jól sikerült sütemény, vidámak leszünk egy szép pár láttán, vagy lehangolódunk egy hajléktalan mellett elsietve. Amennyiben fontosak azok a berögzült értékrendszerek, melyeket otthonról a szülői házból hoztunk, és amennyiben ezek önkorlátozó hiedelmek (pl. mindig minden kiesik a kezedből, milyen ügyetlen (…stb.) vagy, becsületes munkából nem lehet megélni), akkor önkéntelenül is ezt vonzzuk be életünkbe, ha hagyjuk.

Ha agyunk egy számítógép, biztosak vagyunk abban, hogy megfelelő programot táplálunk bele? Van, akinek sikerül. Ezek az emberek tudják, hogy nincs lehetetlen, hogy minden helyzetre van megoldás. Van, aki azonban sosem jut el erre a szintre, inkább bosszankodik, szorong, irigykedik, hogy a szomszéd fűje zöldebb.

Amikor például dühösek vagyunk, felbosszantanak valamivel (mert hagyjuk magunkat ingerelni), valahogy lavinaként zúdul ránk a baj, akkor csak a negatívat látjuk, vonzzuk be a hétköznapjainkba. Így működik a pozitív gondolatokkal is. Vannak emberek, akik mindig találnak parkolóhelyet, mindig mosolyognak, mindig „megússzák” a kellemetlenségeket. Elképzelhető?

Igen! Van, aki megtanulja, hogyan tudja elméjét olyan programozható állapotba hozni, amikor a „számítógép” megfelelően végrehajtja az utasítást. Természetesen nem a fekete mágiára gondolok, nem kell viaszbábut sem döfködni, ez sokkal egyszerűbb, életszerűbb módszer, csak mi magunk kellünk hozzá és a képzeletünk.

Hét évvel ezelőtt vettem részt egy ilyen négy napos kurzuson ahol a meditáción kívül egy csomó más hasznos technikát is elsajátítottam. Most ismét megismételtem, és rájöttem, hogy mennyit változtam hét év alatt, valamint mennyire fontos a gyakorlás még a „programozás” tekintetében is.

Tényleg működik. Egy dolog van, amin mindenki tud változtatni, ha igazán akar: saját hozzáállásán.

Azóta elég sok „véletlen” történt velem, és azt is tudom, hogy minden elsőre negatívnak tűnő dolog magába hordoz egy új lehetőséget, melyet csak akkor veszünk észre, ha nyitottak vagyunk. Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!

Ha minden kérdésre „nem tudom”-mal válaszolunk, agyunk nem kezd el keresni a mappák között megoldás után kutatva, hanem leállítja a kereső programot. Ha azt mondjuk, hogy ez vagy az jó lenne, de biztosan nem fog összejönni, akkor nem ösztönöztük magunkat arra, hogy lehetséges alternatívákat találjunk, és nem is sikerül.

És mégis, igenis létezik „lehetetlen”, van olyan, amikor épp úgy alakul a napunk, ahogyan elterveztük, pont annyi idő alatt végzünk egy feladattal, amennyit szántunk rá, még a legreménytelenebb helyzetből is van kiút. Persze nem minden mézeskalácsház kell, hogy kihívások érjenek, és nem minden sikerül elsőre – ezzel is tesztelve, hogy biztosan annyira vágyunk arra az eredményre. Szép is lenne, ha mindenki álma egy varázsütésre valóra válna, de törekedni lehet rá. Amennyiben betartjuk az aranyszabályt „az történjen, ami minden témában szereplőnek a legmegfelelőbb” nem foghatunk mellé.

Már az is döbbenetes változás hoz az ember életében, ha odafigyel milyen szavakat, mondatokat használ. Lényeges, hogy agyunk szó szerint veszi a mondatainkat, ezért érdemes meggondolni pontosan mit mondunk, mire van szükségünk. Például egy ismerős, hívjuk Lacinak egyfolytában azt hajtogatta, hogy „kihullik a haja mire ebből a tárgyból levizsgázik”. Laci később a vizsgaidőszakok alkalmával sokszor panaszkodott, hogy erőteljesen hullik a haja, de érdekes, hogy szorgalmi időszakban megállt a folyamat... Eszti ismerősöm minden buli előtt alaposan felöltözik (sál, sapka), hogy meg ne fázzon, mert különben milyen beteg lesz. Egyszer a sálját otthon hagyta, és végig azt hajtogatta, hogy hány hetet fog hiányozni a munkahelyéről, és biztosan tüdőgyulladása lesz. Pedig tényleg csak 5 percet töltött az utcán, amíg a kocsiból ki, majd beszállt és mégis ágynak esett a buli után, két hét betegszabi tüdőgyulladás miatt.

Megfigyelték, hogy az orvostan hallgatóknak az első két évben sokkal jobb az egészségi állapotuk, mint amikor már az összes betegséget ismerik. Szandra, aki az orvosi egyetemre járt, mesélte, hogy amint tanultak egy betegségről gyakran tapasztalta magán a tüneteket, aztán szerencsére vizsga után mindig „meggyógyult”. Elmesélte, hogy amikor gyakorlaton volt és beteg emberekkel foglalkozott, annyira koncentrált a gyógyításra, hogy nem kapta el a betegségeket. Nem így barátja Norbi - aki köztudottan már attól náthás lett, ha valaki tüsszent a környezetében – aki minden kórságot elkapott, amit lehetett, egy hét gyakorlatot egy hét betegszabadság követett…

Befejezésül az alábbi gondolatébresztő idézettel kívánok mindenkinek kellemes napot:

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

Forrás: Frank Outlaw -prokontra.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Theta Healinggel a tudatalattid átprogramozható, ha IGEN-t mondasz a hitrendszereid cseréjére adott üggyel kapcsolatban. Gyere és legen kerekebb a világod.
#eletreform #tegyavaltozasert #legyenkerekebbavilagod #rajtadmulik #azutamonvagyok #ujratervezes #merdmeglatni #stresszoldas #batorsag #szabadakarat #vanvalasztas
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Photo

Post has attachment
Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: "elmúlik".
Ha Te hamarabb szeretnéd a változást, mint az magától elmúljon, akkor tégy a változásért! Gyere várlak szeretettel!
www.eletreform.hu #eletreform #tegyavaltozasert #legyenkerekebbavilagod #rajtadmulik #azutamonvagyok #ujratervezes #merdmeglatni #stresszoldas #batorsag #szabadakarat #vanvalasztas
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Photo

Post has attachment
#titok Hajlamos vagy várni, csak várni és csak várni...mi lenne, ha elkezdenél cselekedni? Ha kell egy kis motiváció! :) www.eletreform.hu #eletreform #tegyavaltozasert #legyenkerekebbavilagod #rajtadmulik #azutamonvagyok #ujratervezes #merdmeglatni #stresszoldas #batorsag #szabadakarat #vanvalasztas
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Photo

Post has attachment
Ahhoz, hogy idén jól bírd a karácsonyi hajrát gyere és vedd igénybe Access Bars kezelésemet. Az érintés csodájával kevesebb, mint 1 óra alatt az ideges állapotod lecsillapodik, az összedőlt világodból megtalálod a kivezető utat. Kevesebb, mint egy óra alatt fizikálisan és mentálisan olyan pihent állapotot tudsz elérni, mintha több órát aludtál volna. Gyere és készülj velem a téli napokra, tedd meg ezt magadért, és garantálom neked, hogy idén a Karácsony sokkal könnyebben fog menni.
Tapasztalatom alapján, feszült, terhelt időszakban ajánlott heti kétszer igénybe venni, de már a heti egy alkalom is csodákra képes.
Ha még nem ismered, itt tudsz róla információt szerezni és az info@eletreform.hu-ne keresztül tudsz bejelentkezni hozzám.
Várlak sok szeretettel!
http://www.eletreform.hu/access-bars-az-erintes-csodaja/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
👉www.eltreform.hu
📲 06706060969
📧info@eletreform.hu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kineziológiai oldás, Magzatkori stresszoldás,
Theta családállítás, Life és Business Coaching,
Theta Healing konzultáció és oktatás, Access Bars.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.eletreform.hu/access-bars-az-erintes-csodaja/ #eletreform #tegyavaltozasert #legyenkerekebbavilagod #rajtadmulik #azutamonvagyok #ujratervezes #merdmeglatni #stresszoldas #batorsag #szabadakarat #vanvalasztas #karacsony #accessbars

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Neked mi az életed a legnagyobb eredménye? Ha nem tudod, kevés a hited önmagaddal kapcsolatban, hogy ezt meglásd, gyere és segítek! www.eletreform.hu
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded