Profile

Cover photo
Angela Monalisa
Attends SMA Fons Vitae 1
Lived in Jakarta
156,971 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
In respond to the recent sad abusing case towards a young child.
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Liburan UN udah selesai dan ini artinya gak ada lagi liburan bagi siswa kelas 10 dan 11 (but that also means we're now on the top of the food chain LOL KIDDING). Gue siap-siap ngeberesin tugas liburan gue dan langkah tera...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Miss Granny
Akhir-akhir ini lagi pengen nonton film yang woles  kalem aja gitu (bahasa baru). Gue lagi ga mood nonton film yang action semua. Nah akhir-akhir ini di bioskop ada Miss Granny dan sebenernya gue pengen banget nonton film ini. Sinopsisnya sedih sekaligus ke...
 ·  Translate
Akhir-akhir ini lagi pengen nonton film yang woles kalem aja gitu (bahasa baru). Gue lagi ga mood nonton film yang action semua. Nah akhir-akhir ini di bioskop ada Miss Granny dan sebenernya gue pengen banget nonton film ini...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Missing Junior High School!
Starting from today through April 16th 2014, my so called seniors are having their final examination! Well really this means they have to put all of their works in three years in three days. Thrilling? This makes me remember of my own 'thrilling' days back ...
Starting from today through April 16th 2014, my so called seniors are having their final examination! Well really this means they have to put all of their works in three years in three days. Thrilling? This makes me rememb...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Keren parah
Nyampe Bandung dengan keadaaan yang sangat mengkhawatirkan, lemes, pucat dan bego. Langsung nyandar di kamar si Momski, ditanya-tanya segala macem dari mulai keadaan saya dan hidung saya yang sedan...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Liburan UN udah selesai dan ini artinya gak ada lagi liburan bagi siswa kelas 10 dan 11 (but that also means we're now on the top of the food chain LOL KIDDING). Gue siap-siap ngeberesin tugas liburan gue dan langkah tera...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Random #1: Shitty Vengeance
Liburan UN udah selesai dan ini artinya gak ada lagi liburan bagi siswa kelas 10 dan 11 (but that also means we're now on the top of the food chain LOL KIDDING ). Gue siap-siap ngeberesin tugas liburan gue dan langkah terakhir adalah nge-print. Semua terlih...
 ·  Translate
Liburan UN udah selesai dan ini artinya gak ada lagi liburan bagi siswa kelas 10 dan 11 (but that also means we're now on the top of the food chain LOL KIDDING). Gue siap-siap ngeberesin tugas liburan gue dan langkah tera...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Ngebolang!
'Cause I'm on top of the world ay I'm on top of the world That's exactly what I feel today. Dengan dalih mau memanfaatkan tiket blitz gratis (thanks, Jo!), gue dan 2 orang teman yaitu Vira dan Cia memutuskan untuk pergi ke blitzmegaplex MOI di hari Selasa, ...
 ·  Translate
'Cause I'm on top of the world ay I'm on top of the world That's exactly what I feel today. Dengan dalih mau memanfaatkan tiket blitz gratis (thanks, Jo!), gue dan 2 orang teman yaitu Vira dan Cia memutuskan untuk perg...
1

Angela Monalisa

Shared publicly  - 
 
Path.
Out of the blue I'm curious about Path's web page so I decided to access it when suddenly this one came up: Living The Moment "I started using Path in July 2011. I was looking for a private way to log and share all the memorable details of my life - places ...
Out of the blue I'm curious about Path's web page so I decided to access it when suddenly this one came up: Living The Moment "I started using Path in July 2011. I was looking for a private way to log and share all ...
1

Angela Monalisa

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
so touching.
1
Story
Introduction
I study at Fons Vitae 1 Jakarta.
Defitinely a TRUE POTTERHEAD and I've been in Er-mayo-ni charm, Conan Mania, and Sherlockian.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Jakarta - San Fransisco - SIngapore - New York
Links
Contributor to
Education
  • SMA Fons Vitae 1
    2012 - present
  • SMP Marsudirini
    2009 - 2012
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends
Relationship
It's complicated
Other names
Nana, amknana