Profile

Cover photo
madah pujangga
Works at nordin satey
Lives in kerinchi kuala lumpur malaysia
4,724 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
sy ad sepasang selipar jepun lama n spender lama...
boleh wat duit x?haha
 ·  Translate
1
Pendekar Sakti's profile photo
 
+madah pujangga apa2 pun boleh call nobor2 yg tertera di sini ya terima kasih
 ·  Translate
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
sakitnya tempo tu disana...good job
 ·  Translate
1
Teguh Prakoso's profile photo
 
ini antara mengkritik dan memuji,,
terimakasih buat dua-dua nya :D
 ·  Translate
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
terbaik bro...
1
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hahaha..ak tngok die rentap aku pon rentap! haha, sakai m
 ·  Translate
1
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hukuman di arab sememangya tegas,dan stimpal dngn kesalahan yg dilakukanya,ianya berlandaskan hukuman islam yg telah ditetapkan oleh allah..
jngn lah anda merasa hina trhadap hukuman ini,krna ia juga adalah hukuman yg ditetapkan oleh allah,cuma yg melaksanakan adlah mnusia...
dngn hukuman ini mungkin dosa2ya terhapus,dan bahagia di sana...
di malaysia harap2 ad hukuman sbgini,kita sdah jauh dri islam dan ajaranya
 ·  Translate
1
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
tolol..ini bukan islam,kamu semua jelas sesat..lg memuja makam,melakukan sex?
islam apa ini?huh!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
salam...5,6,7,8.2.15 nak g nih...syoknyer tapi kami koboi xbwak pape mknan n kemah.
skadar roti,air,belerang,garam,first aid n pancing....
 ·  Translate
1
/owlsomebrah's profile photo
 
+madah pujangga salam madah..4 hari stay kn? bwk la atleast fly and ground klu xde khemah..boleh cube pancing, tp based on exp sy, jarang org dpt ikan kt kolam ats, kolam bwh mybe ada,..tu pn anak2..gud luck mancing :P
 ·  Translate
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
tah pape tah...huh
1
Add a comment...

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
banyak la ko garuda..haha
pakcik xnmpak ke skrng ni allah da bg kite bencana alam??
sbb ap ye?
sbb wujudnya orng mcm ni lah,same je dngn krajaan kita,main2 dngn hukum allah..
jngn hina agama allah pakcik...cukup lah 2...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kerinchi kuala lumpur malaysia
Links
Work
Employment
  • nordin satey
    present
Basic Information
Gender
Male