Profile

Cover photo
madah pujangga
Works at nordin satey
Lives in kerinchi kuala lumpur malaysia
1 follower|29,642 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
ni malaun mane pulak???
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
haha muka perit longkang wahahaha
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
kerajaan mesti cuba untk hapuskan orng mcm rafizi ni...die sngt hebat,xde sape pon boleh lawan fakta2 yg die bg,tngok la comment2 orng2 unmo sedih,mcm mne pemimpin mcm tu lah pnyokong die same je...ak xkn pelik klau tiba2 rafizi kne tngkap or dkenakan tindakkn undang2,sbb kerajaan takut akan maklumat2 yg disampaikan,mngkin kerajaan akan cipta satu kes untuk beliau?sedih ak hmmm....
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Najib dah cipta sejarah baru permimpin BAPA KEHANCURAN mungkin??
YG masih sokong BN tu semua buta kayu..dah lme ak geram ngn kerajaan BN ni..
harap2 next pemimpin xde la yg bodoh mcm ni n kaki tipu rakyat siksa nnti dlm kubur..
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
haha..maslan dah malu tu,tp wat2 nak sembang ngn sultan kah kah kah...
si bodoh ni macai najib,najib macai rosmah...kah kah sultan the best...
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
tolol..ini bukan islam,kamu semua jelas sesat..lg memuja makam,melakukan sex?
islam apa ini?huh!!!
 ·  Translate
Have him in circles
1 person
Douglas Sulu's profile photo

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
ak hairan,knpe 1 komen pon xde dr orang2 umno?
ke dorng dah mati akal cmane lg nak bela si laki bini tu..
respact kat sultan johor tegas...
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
ikot kan hati nak je ak tampar bibir si maslan ni,berdenyut je tangan ni hah...
bodoh tahap pandir..
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Why should we buy gold disc original and not the purple disc dvdr,,cong mai kong tiek,pung tiek,sin tiek...weeengggg weeengggg....
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
haha,klo kerajaan ad terkantoi something je diorng mesti akn ckap smua ni kerja pebangkang,nak cover le tu...puih!!
dah2 la, rakyat da muak ngn permainan korng ni,ak xsokong pmbangkang pon boleh nmpak permainan korang BN, lg2 sibotak tengah tu, hampeh!!
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
sy ad sepasang selipar jepun lama n spender lama...
boleh wat duit x?haha
 ·  Translate

madah pujangga

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
sakitnya tempo tu disana...good job
 ·  Translate
People
Have him in circles
1 person
Douglas Sulu's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kerinchi kuala lumpur malaysia
Links
Work
Employment
  • nordin satey
    present
Basic Information
Gender
Male