Profile cover photo
Profile photo
Nursuraya Izwanieza
8 followers
8 followers
About
Nursuraya's posts

Post has attachment
CARA MENCUCI KOLON
Ramai yang tahu kolon itu apa kan... Jadi tak yah lah nak terang lebih lanjut sebab gambar rajah di atas ni dah mengambarkan apa itu kolon. Kali ini kita nak beritahu camna nak cuci kolon kita. Masyarakat sekarang ramai tidak mementingkan kesihatan. Kebanya...

Post has attachment

Post has attachment
ANAK CERGAS DAN CERDAS DENGAN MEALSHAKES & OMEGA GUARDS
SIHAT SENTIASA BERSAMA SHAKLEE  " ALWAYS GREEN"  Yours Shaklee Independent Distributor ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 918850] ♥ Contact No : 016 9622653 ♥ Emel : nizwanieza@gmail.com / nursuraya@hotmail.com  Jika anda WALK IN di mana-mana BRANC...

Post has attachment
Apa itu Relaktasi?
Relaktasi / Mencetuskan Semula Penyusuan Semula Susu Ibu Assalamualaikum & Salam Sejahtera Relaktasi ialah memulakan semula penyusuan susu ibu dengan bayi yang sama setelah ianya dihentikan untuk sebab-sebab tertentu Sebab-sebab sesetengah ibu berusaha untu...

Post has attachment
MAKANAN PENAMBAH SUSU BADAN
INFO PENYUSUAN : MAKANAN YANG MEMBANTU PENINGKATAN PENGELUARAN SUSU IBU July 20, 2013 at 8:12am oat-buat bubur, campur dalam minuman panas eg: milo or horlick or salut pada ayam or anything else sebelum menggoreng kurma-makan gitu jek or make it jus or blen...

Post has attachment
APA ITU PCOS
INFO KESUBURAN : APAKAH PCOS? July 20, 2013 at 10:40am Ia adalah perkara biasa bagi wanita untuk mempunyai ovari polisistik, yang bermakna ovari mereka menghasilkan lebih banyak folikel daripada biasa setiap bulan. Biasanya kira-kira lima folikel mula matan...

Post has attachment
INFO KESUBURAN : HAID TIDAK TERATUR
INFO KESUBURAN : HAID TIDAK TERATUR July 20, 2013 at 10:05am KEDATANGAN haid tiga atau empat kali setahun adalah sesuatu yang membimbangkan kaum wanita, kerana kitaran haid yang tidak teratur sering dikaitkan dengan masalah kesuburan. Bahkan, wanita yang me...

Post has attachment
INFO KESUBURAN : HAID TIDAK TERATUR
INFO KESUBURAN : HAID TIDAK TERATUR July 20, 2013 at 10:05am KEDATANGAN haid tiga atau empat kali setahun adalah sesuatu yang membimbangkan kaum wanita, kerana kitaran haid yang tidak teratur sering dikaitkan dengan masalah kesuburan. Bahkan, wanita yang me...

Post has attachment
KEHAMILAN : PERSEDIAN SEBELUM ATAU SELEPAS KELAHIRAN
Bilakah seseorang mula membuat persediaan untuk menyambut ahli baru di dalam keluarga? Adakah apabila bayi telah pun menjadi ahli keluarga atau persediaan dilakukan lama sebelum itu? Kebanyakkan pakar mencadangkan supaya anda mula membuat persediaan sekuran...

Post has attachment
ASMA MENGUNDANG BAHAYA KETIKA HAMIL
Bismillah..... Jangan ambil mudah dengan asma yang anda alami.. Khususnya bagi wanita yang hamil.. Ini adalah kerana ketika hendak bersalin tenaga yang banyak amat diperlukan... Jika ketika itu anda diserang Asthma dimana anda akan semput dan nafas tercungg...
Wait while more posts are being loaded