Profile cover photo
Profile photo
Carmina Nitescu
1,671 followers -
Business, marketing and social media consultancy for travel companies
Business, marketing and social media consultancy for travel companies

1,671 followers
About
Posts

Post has attachment
Iubesc călătoriile și, de când mă știu, încerc să descopăr cât mai multe locuri despre care să am ce povesti. Lucrurile s-au intensificat de 5 ani și ceva de când lucrez pe cont propriu și am parte de foarte multe deplasări.

În tot acest timp am început să simt pe propria piele cât de importantă este sănătatea. Mai bine spus am învățat ce înseamnă atunci când a lipsit.

In articolul de mai jos am scris câteva concluzii legate de cum să ai grijă de sănătatea ta în călătorii. Așa că dacă ești pe picior de plecare într-o călătorie e posibil să îți fie de folos concluziile trase de mine.

Lectură plăcută și multă sănătate!

Add a comment...

Post has attachment
Este 1 august, incepe luna lui Gustar iar taberele #DeltaExplorer se apropie cu pasi foarte repezi.

Astfel, saptamana aceasta este ultima in care te mai poti inscrie in una din cele doua tabere tematice care au loc la final de august, dupa cum urmeaza:

- tabara de fotografie si canoe (27 - 30 august): ultimele 2 camere disponibile
- tabara culinara (30 august - 2 septembrie): ultimele 3 camere disponibile

Te astept in Delta sa-i admiram frumusetea si sa-i incercam aromele. Inscrie-te pana luni, 6 august, cand inchid lista participantilor.

Add a comment...

Post has attachment
Dragii mei,

Locurile în taberele #DeltaExplorer se dau repede iar în acest moment mai avem următoarele locuri disponibile:
- 2 camere la tabăra de fotografie și canoe din 27 - 30 august
- 4 camere la tabăra culinară din 30 august -2 septembrie

Vii cu mine? Detalii despre program și modalitatea de înscriere găsești mai jos.
Add a comment...

Post has attachment
“O canoe dublă și două pagaie. Iată-le. De azi și până la plecare acestea sunt responsabilitatea voastră – să le aduceți întregi”. Acestea au fost cuvintele lui Iliuță, gazda noastră din Delta Dunării la prima sosire în Deltă cu scop de explorare cu canoe.

Articolul de astăzi de pe blog (o parte din el) a apărut în cel mai recent număr al revistei National Geographic Traveler și este dedicat Deltei Dunării, loc de care m-am îndrăgostit de câțiva ani pe care vreau să îl prezint în toată splendoarea sa tuturor iubitorilor de natură și călătorii.

Add a comment...

Post has attachment
Aveam vreo 11-12 ani când am pășit pentru prima oară în Delta Dunării: am mers cu o cursă rapidă, am stat în gazdă la localnici, am aflat că lucrurile pot fi diferite față de ce știam eu și, per total, avea să fie una din cele mai decisive vizite făcute până atunci.

După mulți ani am revenit în Deltă pentru a o cunoaște întru totul și pentru a rămâne îndrăgostită de frumusețea acesteia dar și de deliciile culinare atât de simplu și autentic pregătite.

Ia-ți o cafea, câteva minute libere și lasă-te inspirat. Iar dacă încă nu ai planuri de călătorie vara asta, la final găsești o invitație în turul culinar #DeltaExplorer pe care îl organizez cu drag.
Add a comment...

Post has attachment
De 3 ani incoace luna august ma gaseste in Transilvania la Saptamana Haferland, festival dedicat sasilor si mentinerii traditiilor acestora.

Anul acesta voi fi din nou acolo in perioada 2-6 august si te invit si pe tine sa vii. In articolul de mai jos am asternut cateva ganduri despre ultimele doua editii la care am participat.

Add a comment...

Post has attachment
Inceputul lunii iunie m-a gasit pentru a doua oara in aventura #HaidookExperience, calatorie de promovare a programului turistic cu acelasi nume organizat de centrul de echitatie Potcoava si a festivalului iubitorilor de cai, Haidook Summer Fest

A durat ceva pana am trecut prin toate fotografiile si am terminat de scris articolul insa zic eu ca a meritat. Ia-ti o cafea, cateva minute de visare si pregateste-te sa ti se faca dor sa mergi la munte.

Eu abia astept sa mai am o astfel de experienta!

Add a comment...

Post has attachment
Daca inca nu ai planurile facute pentru perioada 2-6 august si vrei sa stii ce merita sa vizitezi in Romania vara asta iti recomand sa mergi la festivalul Săptămâna Haferland

Festivalul a ajuns la a sasea editie si reuseste 10 sate din “Haferland” (in traducere “Tara Ovazului”) - zona ce se intinde de la Rupea pana la Sighisoara. Tema acestei editii este mestesugul sasesc.

#SaptamanaHaferland #SaptamanaHaferland2018
Add a comment...

Post has attachment
Zilele trecute iti spuneam despre campania #EcoAcum lansata de Romanian Art&Craft cu scopul de a informa asupra actiunii plasticului ramas in natura si de a-i face pe cei din jur sa constientizeze ca depinde si de ei sa protejeze mediul inconjurator.

Ei bine, campania lor m-a inspirat sa scriu despre alegerile "eco" pe care le fac in calatorii. Sper sa te inspire si pe tine!

Add a comment...

Post has attachment
Au sosit job-urile lunii in turism. Mai jos gasesti recomandarile lunii iunie. Succes!

Add a comment...
Wait while more posts are being loaded