Profile cover photo
Profile photo
TDS Tarana
Nema hrane bez Tarane
Nema hrane bez Tarane
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Da prati moderne trendove u ugostiteljstvu gdje je pored vrhunske ponude hrane i piće veoma važan ambijent, dokazalo nam je još jednom preduzeće Tarana preuredivši restoran u trebinjskom naselju Vinogradi.
Ovaj nadaleko čuveni ugostiteljski objekat spojio je duh Hercegovine sa svjetskim trendom i dobio novo ruho koje odiše svježinom, jednostavnošću i elegancijom. Stari kvalitet i preuređeni objekat zadovo- ljiće i apetite najzahtjevnijih gostiju.
Zbog činjenice da već dugi niz godina osluškuju tržište i u potpunosti mu se prilaogođavaju objekti preduzeća Tarana su lako našli svoj put do potrošača.
Restoran Tarana u naselju Vinogradi ima kapacitet od 70 mjesta, a raspolaže i sa konferencijskom salom koja ima 100 mjesta i idealna je za sve vrste prezentacija. Vaše je samo da poželite, sve ostalo prepustite iskusnom i po profesionalizmu prepoznatljivom osoblju restorana Tarana.
Preduzeće Tarana se u okviru svog preduzeća bavi i organizovanjem svadbenih veselja u kompletno renoviranom Svadbenom salonu koji se nalazi u Dražin Dolu.
Kapacitet svadbenog salona je 250 mjesta. Pored izuzetne atmosfere po kojoj je prepoznatljiv, ljubaznog osoblja, svadbeni salon Tarana, na meniju ima i izuzetnu ponudu hrane i pića. Poznato je da preduzeće „Tarana" proizvodi najkvalitetnije meso i mesne prerađevine u Hercegovini, a upravo proizvodi takvog kvaliteta nalaze se u ponudi kako u Restoranu Tarane, koji se nalazi u Vinorgadima tako i na u ponudi svadbenog salona u Dražin Dolu.
Svadbeni salon Tarana ima i odličnu ponudu domaćih vina i rakija, koje takođe proizvodi porodica Tarana na svom imanju.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
3.11.17.
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PEHAR I PET VELIKIH ZLATNIH MEDALJA ZA SAVA TARANU

Na 51. Međunarodnom sajmu truizma u Novom Sadu, renomirani restoran TARANA, jedan od nekoliko najpoznatijih BH ugostiteljskih objekata, sinonim za najbolju hranu, piće i uslugu u regionu, postao je šampion sajma sa osvojenih pet Velikih zlatnih medalja i peharom koji je dobio na večeri šampiona za vrhunski kvalitet ugostiteljskih usluga i gastro ponude.
Već tradicionalno restoran TARANA u Novom Sadu dobija priznanja za rad i kvalitet, ali kako je istakao g-din Savo Tarana, ovaj pehar mu izuzetno mnogo znači. On je došao kao kruna svih dosadašnjih nagrada i priznanja, jer veče šampiona okuplja najbolje sa dugom tradicijom kvaliteta.
S ponosom možemo da kažemo da Trebinje u restoranu TARANA ima vrhunsku ponudu i priznati kvalitet. Na gastro mapi regiona upisan je zlatnim slovima. Restoran i Gril TARANA to svakako zaslužuju.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
6.10.18.
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Sedmični meni restorana Tarana - Vinogradi za period od 26.03. do 01.04.2018.godine. #RestoranTarana #RestoranTaranaVinogradi #SedmičniMeni #NemaHraneBezTarane 🍴🍷
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sedmični meni restorana Tarana - Vinogradi za period od 19.03. do 25.03.2018.godine. #RestoranTarana #RestoranTaranaVinogradi #SedmičniMeni #NemaHraneBezTarane 🍴
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sedmični meni restorana Tarana - Vinogradi za period od 12.03. do 18.03.2018.godine. #RestoranTarana #RestoranTaranaVinogradi #SedmičniMeni #NemaHraneBezTarane 🍴🍷
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded