Profile

Cover photo
elvis plesescu
Worked at Armata Românà
Attended TRAIAN VUIA GALATI
Lives in ROMÂNIA
7,292 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
ANUNTATI PE DACIAN CIOLOS,CÀ ULTIMA URGENTÀ DE REZOLVAT ÎN ROMÂNIA,ESTE SÀMI ACORDE LOCUINTÀ.SÎNT MULTUMIT SI CU O CASÀ VAGON LOCATIV CU O SOBÀ.SÎNT ÎN STRADÀ.ASTA NU ÎNSEAMNÀ CÀ TREBUIE SÀ IES DIN TARA MEA.SÀ NU MÀ FORTEZE,PRECUM PONTA,DE AM STAT ÎN ZÀPADÀ ANI DE ZILE.ACEASTA ESTE ULTIMA MISIUNE PENTRU DACIAN CIOLOS ÎN REGIM DE URGENTÀ.TELEFON CONTACT 0752477732 NICU.
 ·  Translate
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
ANCA DUMA.ESTE NORMAL SÀ VERIFICI TELEFONUL DE ATÎTEA MULTE ORI,DOAR ÎN CAZUL GRIJILOR FATÀ DE PÀRINTI,FAMILIE.TICURI NOI,AM AFLAT CÀ UNII OAMENI,AU ÎNCEPUT SÀ FIE GELOSI PE BISERICÀ SI SLUJITORII EI.UN GARD AL BISERICII A FOST DISTRUS,MATERIALE FURATE,UN TIC NOU LA CARE NU MAM ASTEPTAT.
 ·  Translate
 
Sigur ai văzut persoane care au un nou tic comportamental: verificarea telefonului mobil. Sunt persoane care isi verifica telefonul mobil de peste 200 de ori pe zi! Mai multe in studiul de ‪#‎peblog‬
http://www.ancaduma.ro/2015/09/29/stiai-verifici-telefonul-200/
 ·  Translate
Acum ceva vreme am participat, indirect ce e drept, la o discuție dintre 2 persoane care lucrau în mediul business, dar nișe diferite. Subiectul discuției era legat de faptul că una dintre ele își ...
1 comment on original post
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
Mie îmi place lumina zilei,sà pot admira luminile din oameni.Noaptea nu este pentru admiratie terestrà.Luminile nu sînt naturale.Singura priveliste plàcutà de admirat noaptea,este bolta înstelatà atît.Pentru a dobîndi o altà mentalitate de viziune,te îndemn sà mergi cît ai luminà.Întunericul te tine în minciunà.Nu mai adora frumosul pàmîntesc,mai mult decît pe IISUS HRISTOS.pace sà ai în luminà.
 ·  Translate
 
.....prin Cluj....
Fotograf Matei ANDREI.
 ·  Translate
6 comments on original post
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
Text AVEM NEVOIE DE SALARIU 10 EURO PE ORÀ.
 ·  Translate
1
elvis plesescu's profile photo
 
ROMÂNIA TREBUIE SÀ TRÀIASCÀ BINE CU VECINII APROPIATI.
 ·  Translate
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
Ce noutăți ai?LA MULTI ANI DRAGÀ,IUBITÀ ROMÂNIE.
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
POATE AVEA SI BISERICA POLITIA EI PROPRIE.UMILINTÀ,SUFERINTÀ,AJUNGE PÎNÀ ACUM ÎN 2015.ESTE VREMEA,SÀ NE ANGAJÀM PROPRIA SECURITATE.
 ·  Translate
 
biserica si iisus hristos
 ·  Translate
1 comment on original post
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
ROMÂNIA CAZ DESCHIS.Fiecare individ, face o remarcà bazat pe o anumità învàtàturà.Trebuie sà respectàm idea fiecàruia.Nu avem o altà ciornà de orientare,decît cea logicà.Ràmînem cu dorinta creàrii unor idei standard,pe care sà le folosim în interesul progresului ROMÂNIEI.O altà idee care nu corespunde cotelor standard,o primim cu respect,dar nu o utilizàm.Fiecare individ are idea lui si nu trebuie îndepàrtat ci ajutat sà primeascà o viziune nouà standard.Eu cred cà cea mai bunà mentalitate,pentru crearea ideilor de viitor,este de a gîndi militàreste cu baza pàcii.De gîndim si expunem idei cu baze din diferite domenii,stationàm.Deci,cazul ROMÂNIA ràmîne deschis,datorità nevoilor de mentalitate militarà de pace.Gîndesti ca un cetàtean militar,esti continu în pazà cu idei si actiuni progresive.Acum,odatà cu anul 2016,ROMÂNIA nu mai are nevoie de un grup opozitional,care sà functioneze în parlament sau politicà.Demarajul economiei,progresul populatiei,trebuie realizat fàrà opozitia politicà.Timpul ràscumpàrat.
 ·  Translate
 
Și cică e o largă majoritate care-l susține pe Cioloș. Normal că e. Nimeni nu vrea să apară acum în față. Toată lumea e în spate, la susținere.
18 comments on original post
1
elvis plesescu's profile photo
 
Dupà logica întelepciunii,cazul ROMÂNIA trebuie làsat deschis.Este indicat,ca presedintele sà se schimbe,dupà traditiile Românesti.La Români,traditia pàstratà si practicatà în originalitatea ei,fàrà modificàri,reprezintà tot.Nu vor acesti Români din 2015,sà modifice traditiile.Ne vizitàm,gàzduim,ne iubim,dar ne pàstràm identitatea de Români.Noutàtile si adàugirile în traditie,sau tot încercat sà schimbe traditia Româneascà,dar din constructia naturalà a României,oamenii vor sta neclintiti în traditia Românà.
 ·  Translate
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
EXISTÀ O VARIANTÀ POSIBIL EXISTENTÀ ÎN FUNCTIUNE LA 1973-1989:NU STIA NIMIC DESPRE GALANTARELE FÀRÀ MARFÀ.PRODUSELE PROASPETE SI RARE LE MÎNCAU ÎN ASCUNS CEI DIN CERCUL COMUNIST SECURIST.CÎND SE FÀCEA FILMARE,AVEAU GRIJÀ SÀ NU SE VADÀ RAFTURILE GOALE.NU STIA NICI DE CARTELELE DE PÎINE.ASA CUM TRÀIA LA PALAT,CREDEA CÀ ROMÂNII TRÀIESC LA FEL DE BINE CA LA PALAT.CÎND VENEA ÎN VIZITÀ,STIAU EI CUM SÀ NU SE VADÀ.DECI,ROMÂNIA SA TREZIT ÎN 2015,SÀ AFLE DESPRE O ÎNTREAGÀ ECHIPÀ,SUB ACOPERIRE,CARE SA OCUPAT DE SUBJUGAREA POPULATIEI.A FOST JUDECAT REPEDE,SÀ NU VORBEASCÀ DESPRE CEI CARE,PROBABIL IA PRINS CU HOTIA.FACEM O TRANSVERSALÀ PÎNÀ LA 2015 SI AVEM DOVADA DESPRE HOTII DE ATUNCI.REPET,NU STIA DE SUFERINTA POPORULUI.GALANTARELE AVEAU O ALTÀ MISIUNE,MARFA ERA PENTRU DUSMANII LUI,CARE AVEAU NEVOIE DE A TRAGE SI POPORUL ÎN ACEASTÀ DUSMÀNIE,PENTRU AL ÎNDEPÀRTA.IATÀ AVETI DOVADA ÎN 2015,DESPRE CEI CARE MINTEAU PE CEAUSESCU.
 ·  Translate
1
Add a comment...

elvis plesescu

Shared publicly  - 
 
ÎN ROMÂNIA NU MAI MERGE CU VRÀJEALA.CINE VREA SÀ SE LAUDE CU SEXUL,SÀ SE DUCÀ PESTE HOTARE.CINE SE AFISEAZÀ CA EDUCATORI ÎN PORNOGRAFIE SAU PROSTITUTIE,ÎSI MÎNJESTE PÀRINTII,FAMILIA SI NEAMURILE DIN CARE SE TRAGE.SÀ NU CREDETI CÀ DE HULITI PRIN ACTIUNI ROMÂNIA,NE FACETI RÀU NOUÀ.PE VOI ÎNSIVÀ SÀ VÀ FIE SPURCÀCIUNEA.O SÀ FIM ATÎT DE MULTI MUNCITORI,DAR NU O SÀ FACEM CA MINERII.VÀ CONSTRUIM UN GARD,SÀ NE PUTEM DEOSEBI.LA RÀPIREA DIN VÀZDUH,SÀ SE VADÀ CURVELE SI CEI CARE MUNCESC.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
PAZA LEGILOR VIETII.CINE IUBESTE NU FURÀ.CINE ARE DRAGOSTE IARTÀ.CINE SE TRAGE DIN IUBIRE NU MINTE.CINE IUBESTE O SINGURÀ FEMEIE,NU CURVESTE,NU PREACURVESTE.CINE ARE UN STÀPÎN SE FERESTE DE ADULTER.DECI,ESTE VALABILÀ URMÀTOAREA DESCOPERIRE :CEI CARE NU ACCEPTÀ PAZA LEGILOR,SÎNT DIN AFARA LUMINII,FII NEASCULTÀTORI AI ÎNTUNERICULUI.DA?SI DE CE NU SE DUC ÎN LOCUL DE ORIGINE?PE CINE AJUTÀ,ÎNFILTRATI PRINTRE OAMENII PÀCII.EU CRED CÀ CIPURILE TREBUIESC PUSE PE CEI CARE ÎNCALCÀ LEGEA PÀCII.CE SPUNETI DE UN CONTROL,RENCESÀMÎNT ÎN ROMÂNIA?SÀ STIM CINE A DIVORTAT,DE CE,PE CINE AVANTAJEAZÀ.EUROPA ESTE PROTEJATÀ DE ARMATA NATO.CINE CAUTÀ ILEGALITATE,NU O POATE FACE AICI ÎN ROMÂNIA.CINE DORESTE DEZORDINE,SÀSI CAUTE ÎN DESERT LOCUL.
Introduction
NU AM AVERE.VREAU O LOCUINTÀ DECENTÀ.
Education
 • TRAIAN VUIA GALATI
  MECANICÀ SAVIEM RABA, 1988 - 1991
 • GARDIENI PUBLICI GALATI
  PAZNIC PUBLIC, 1994 - 1994
 • GENERALÀ 40 DIN GALATI
  ALFABETIZAREA, 1979 - 1986
 • GENERALÀ 25
  PRIMARÀ 8, 1987 - 1988
 • SERVICIUL MILITAR OBLIGATORIU
  DISCIPLINÀ,VIGILENTÀ,RESPONSABILITATE,PACE., 1993 - 1994
 • PÀRINTI SI BUNICI
  MILA,MUNCÀ,RESPECT,RÀBDARE,UMILINTÀ,FAMILIE,IUBIRE,PACE., 1973 - 1978
Basic Information
Gender
Male
Work
Employment
 • Armata Românà
  soldat, 1993 - 1994
 • sc.company srl
  paznic, 1995 - 1996
 • sc.mega construct
  aprovizionar, 1996 - 1996
 • sc.destriero srl
  manipulant comercial, 1996 - 1997
 • sc.nicu srl
  paznic, 1998 - 1999
 • ZORAN GIKICI DELOVAT
  AGRICULTOR, 2001 - 2003
 • POUZOL MARIE THEREZE
  AUXILIAR DU LA VIE, 2015 - 2015
 • DAMEN GALATI
  MUNCITOR, 1997 - 1997
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
ROMÂNIA
Contact Information
Work
Mobile
0752477732
Email