Profile cover photo
Profile photo
Rijschool Motion
6 followers
6 followers
About
Rijschool Motion's posts

Opgelet allemaal! Er circuleren weer eens valse e-emails. Ditmaal gaat het niet om een boete, maar om de inname van je rijbewijs. Niet openen dus!

Uiteraard staat de mail weer eens vol met met allemaal nare gevolgen als je niet doet wat er in de mail staat. Zo zou je voor 4 weken je rijbewijs moeten inleveren en dus voor diezelfde tijd geen motorvoertuigen mogen besturen.

Volgens de mail kan inname van het rijbewijs alleen worden voorkomen als er geld wordt overgemaakt via de PaySafeCard. In navolging van de Fraudehelpdesk zeg ik dan ook, niet doen! Wil je weten of er echt een boete van je open staat? Dan kan je dat checken op de website van het CJIB door in te loggen met je DigiD.

Bron: http://www.verkeerspro.nl/verkeerskunde/2016/08/02/oplichters-dreigen-per-mail-met-inname-rijbewijs/

Post has attachment
Mijn nieuwe Mercedes lesauto! #trots   #rijlesalmere   #rijschoolmotion  
Photo

Post has attachment
Rijschool Motion heeft nu ook speciale speciale pakketprijzen! Kiezen voor een basispakket van 12, 18 of 24 rijlessen betekent dik besparen! Ook kan je natuurlijk nog steeds losse rijlessen bij ons kopen. Neem voor vragen vandaag nog contact op met rijinstructeur Marco Possemis via 06 - 8171 7885. Geen vraag is te gek!
Photo
Wait while more posts are being loaded