Profile cover photo
Profile photo
Bynewz
121 followers -
Gemah Ripah Repeh Rapih
Gemah Ripah Repeh Rapih

121 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Yores - Kopi Bala-Bala
Kopi Bala-Bala – Yores Judul Lagu : Kopi Bala-Bala Artis : Yores Pancipta : Yores Genre : Pop Sunda Ukuran File : 5 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun katera...

Post has attachment

Post has attachment
Ngumpul Ngariung II
Ngumpul Ngariung II
paguyuban.rinduwangi.com

Post has attachment
Ngumpul Ngariung
Ngumpul Ngariung
paguyuban.rinduwangi.com

Post has attachment
Darso - Mega Katresna
Mega Katresna - Darso Judul Lagu : Mega Katresna Artis : Darso Pancipta : Uko H. Genre : Calung Ukuran File : 6 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun katerangan...

Post has attachment
Darso - Mega Hideung (Calung Version)
Mega Hideung - Darso Judul Lagu : Mega Hideung Artis : Darso Genre : Calung Ukuran File : 4 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun katerangan salajengna. Hatur n...

Post has attachment
Darso - Mawar Bodas
Mawar Bodas - Darso Judul Lagu : Mawar Bodas Artis : Darso Pancipta : Uko Hendarto Genre : Calung Ukuran File : 4.74 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun kater...

Post has attachment
Darso - Matak Kabita
Matak Kabita - Darso Judul Lagu : Matak Kabita Artis : Darso Pancipta : Wan Thea Genre : Calung Ukuran File : 5 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun katerangan...

Post has attachment
Darso - Maripi
Maripi - Darso Judul Lagu : Maripi Artis : Darso Pancipta : Uko H. Genre : Calung Ukuran File : 6.25 MB Dangukeun Lirén Unjal Hapunten vérsi wéb wargi teu acan ngadukung pikeun ngadangukeun ieu tembang! Mangga klik rohangan info pikeun katerangan salajengna...
Wait while more posts are being loaded